EF 70-200mm f/2.8L IS III USM

EF 70-200mm f/2.8L IS III USM

Një lente e preferuar e fotografëve profesionistë: e shpejtë, elastike dhe e krijuar për çdo detyrë.

Lentja telefoto thelbësore për fotografinë profesionale

Një klasike e kohërave moderne: kjo lente zmadhimi telefoto me hapje të shpejtë të diafragmës është një lente e preferuar e fotografëve në praktikisht çdo zhanër. Tani është edhe më e mirë në ndriçim të ndritshëm dhe është e projektuar për të dhënë rezultate edhe në kushtet më të vështira.

Shikoni specifikimet e plota

EF 70-200mm f/2.8L IS III USM

Shikoni të gjitha veçoritë

Specifikimet

Gamë zmadhimi 70-200mm e gjithanshme

Stabilizuesi i imazhit me 3,5 ndalesa

Fokusimi automatik USM

Gama e hapjes së diafragmës f/2.8-32

Fokusi më i afërt 1,2 m

E mbrojtur ndaj pluhurit dhe lagështisë

Diafragma me 9 fletë

Pesha: 1480 g, Diametri x gjatësi: 88,8x199mm

Shikoni specifikimet e plota

EF 70-200mm f2.8L IS III USM
EF 70-200mm f2.8L IS III USM

Çfarë ka në kuti

Lentja EF 70-200mm f/2.8L IS III USM

Kapaku i lentes ET-87

Çanta e lentes LZ1326

Wide Angle Lens

Objektiva këndgjerë

Arrini një fushëpamje më të gjerë dhe përfshini më shumë në kuadër me anë të objektivave tanë këndgjerë.

Mësoni më shumë

Aksesorët

Produktet e lidhura