Objektiva për DSLR

Canon EF 24-70mm f/2.8L II USM

Një lente profesionale e serisë L me zmadhim për përdorim të përditshëm, e cila siguron një cilësi të lartë të imazhit me një hapje konstante të diafragmës f/2.8.

Lentja standarde e zmadhimit për profesionistin

Një zmadhim standard me cilësi profesionale që ofron cilësi të jashtëzakonshme të imazhit dhe një aperturë të shpejtë f/2.8 në të gjithë gamën e zmadhimit. Kjo lente L-series ka një reputacion mes fotografëve profesionistë si lente e duhur e zmadhimit, falë optikës së mprehtë dhe aftësisë për t’u përdorur thuajse në çdo ambient. Shoqëruesi i përsosur për secilën kamera EOS me kuadër të plotë.


EF 24-70mm f/2.8L II USM është lente e shkëlqyer për:

 • Udhëtime

 • Fotogazetari

 • Peizazh

 • Portret

Shkrepje në dorë në dritë të dobët

Apertura konstante f/2.8L e EF 24-70mm f/2.8L nëpër gamën e zmadhimit e bën lenten një performuese të shkëlqyer në dritë të dobët e cila është në gjendje të nxjerrë maksimumin nga drita e ambientit që është në dispozicion. Apertura e fiksuar jep gjithashtu kontroll optimal mbi thellësinë e fushës. Diafragme e re me 9 fletë prodhon një aperturë rrethore që ndihmon për të arritur sfonde të turbullta të bukura me bokeh tërheqës. Kjo do të thotë që mund të dalloheni në sfond, pa shpërqendrime.

Canon Camera

Dizajn optik i brezit të ardhshëm

E pajisur me përparimet më të fundit në dizajnin optik, EF 24-70mm f/2.8L II USM sjell së bashku tre elemente asferike për të ofruar cilësinë më të mirë të mundshme të imazhit në një lente të kësaj gjatësie fokale. Reduktimi i konsiderueshëm në devijimin kromatik dhe ulja e turbullimit të ngjyrave do të thotë më pak kohë pas prodhimit me një mprehtësi nga skaji në skaj që zakonisht gjendet vetëm në lentet prestigjoze.

Çfarë është elementi asferik?

Elementi asferik është një komponent i brendshëm pa lakime brenda lentes tuaj i cili korrigjon shtrembërimet e shkaktuara nga lakimet e elementëve të lentes sferike.

Këta komponentë gjenden vetëm në lentet me cilësi profesionale.

Devijimi asferik i prodhuar me një lente standarde mund të shmanget duke përdorur një lente me cilësi më të lartë duke shtuar elemente asferike.

EF 24-70 f/2.8L II USM ka tre elementë asferikë për të bashkëvepruar secilën prej devijimeve individuale të brendshme, kështu imazhet mbeten jashtëzakonisht të mprehta.

Canon Camera

Autofokus i saktë, me kontroll

Një motor autofokusi ultrasonik i tipit unazë do të thotë që mund të fokusoheni shpejt, thuajse heshtur dhe me saktësi. Gjithashtu ka një fokus manual që ju lejon të mbani kontrollin. Kjo ju ndihmon të rregulloni fokusin saktë për t’u siguruar të jetë saktësisht aty ku e doni për kontrollin më kreativ.

Cilësia e ndërtuar nga seria L

Vetëm teknologjia dhe teknikat më të mira të prodhimit shkojnë në ndërtimin e secilës lente L-series. Pjesë e linjës prestigjoze “Luxury”, këto lente tregojnë më të mirën që mund të ofrojë Canon.

EF 24-70mm f/2.8L II USM është ndërtuar nga materialet e cilësisë më të lartë që e bëjnë të fortë mjaft për përdorim të përditshëm profesional. Mbrojtja nga moti e mbron atë ndaj pluhurit dhe lagështisë, ndërsa elementët e përparmë dhe të pasmë me veshje fluori janë të thjeshtë për t'u pastruar.

Canon Camera

A duhet ta ndërroj EF 24-70mm f/2.8L USM?

EF 24-70mm f/2.8L II USM zëvendëson EF 24-70mm f/2.8L USM, duke sjellë një ndërtim optik krejt të ri.

Imazhe të mprehta, nga cepi në cep.
Reduktime në devijimet kromatike janë bërë në të gjithë gamën fokale. Në gamën telefoto, janë bërë përmirësime për të korrigjuar shtrembërimin e përgjithshëm, ndërkohë që shtrembërimi “jastëk gjilpërash” është reduktuar ndjeshëm në gamën e afërsisë.

Ndërtim më i fortë, më rezistent dhe më shumë lehtësi përdorimi
EF 24-70mm f/2.8L II USM ka arritur përmirësime të mëdha në rezistencë për shkak të strukturës superiore dhe rezistencës të përmirësuar dridhje/goditje të cilindrit të lentes. Leva e re e zmadhimit e siguron pozicionin e zmadhimit në fundin më ekstrem të gjerë duke parandaluar dëmtimet gjatë kalimit.

Më shumë mbrojtje nga mjedisi
Rezistent ndaj kushteve më të ashpra, është treguar çdo kujdes për të projektuar një zgjidhje që nuk lejon pluhurin dhe lagështinë të depërtojë në trupin e lentes.

Lehtësi përdorimi e shkëlqyer
Elementi përpara i kësaj lenteje që nuk rrotullohet do të thotë që nuk keni pse të rregulloni filtrin pasi të ndryshoni fokusin ose zmadhimin kur përdorni një filtër ploarizues ose mbajtës filtri.

Bokeh më e mirë
Rritja në një diafragmë prej 9 fletësh jep më shumë aperturë rrethore dhe bokeh më të ëmbël.

Aksesorët përkatës

 • Aksesor objektivi

  Tub Zgjatimi EF 12 II

  Kur përdoret me lentet e zgjedhura, ky tub zgjatimi 12mm lejon fokusim shumë më të afërt.
 • Aksesor objektivi

  Tub Zgjatimi EF 25 II

  Ky tub zgjatimi 25mm vendoset mes trupit të kamerës dhe objektivit, duke mundësuar afrim të mëtejshëm makroje dhe fokusimi për objektivin ndërsa ruan formën elektronike.
 • Aksesor objektivi

  Qafore objektivi EW-88C

  Një mbrojtëse e dritës së lentes parandalon hyrjen e dritës sporadike në lente, duke shmangur shkëlqimet e padëshiruara që ndikojnë te fotografitë tuaja.
 • Aksesor objektivi

  Lens Cap E-82II

  Mbron lenten tuaj Canon kur nuk përdoret.
 • Aksesor objektivi

  Kapaku i pluhurave i lentes E

  Mbron lenten tuaj Canon kur nuk përdoret.
 • Aksesor objektivi

  PL-C B 82mm Circular Polarising Filter

  Mbron elementin përpara të lentes nga papastërtitë dhe dëmtimet. Bën për lentet me fije filtri 82mm.
 • Aksesor objektivi

  Çantë objektivi LP1219

  Kasë e butë mbrojtëse për lentet e zgjedhura EF.
 • Gjithashtu mund t'ju pëlqejë...

  Katër lente alternative me EF 24-70mm f/2.8L II USM të zgjedhura nga ekspertët tanë të lenteve.

  Objektiva këndgjerë

  Arrini një fushëpamje më të gjerë dhe përfshini më shumë në kuadër me anë të objektivave tanë këndgjerë.
  Mësoni më shumë