Objektiva për DSLR

Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM

E gjerë dhe telefoto në një lente të vetme, kjo lente e serisë L është mjeti përfundimtar për fotografët që kërkojnë një zgjidhje të vetme.

Përfitimet

 • Zmadhimi 11x

 • Cilësia e serisë L

 • Stabilizuesi i imazhit

 • Distanca minimale e fokusimit 0,7 m

 • Fokusimi manual me kohë të plotë

 • Konstrukti rezistent ndaj pluhurave dhe spërkatjeve

 • Diafragma rrethore e hapjes së diafragmës

 • Matja e distancës E-TTL II

 • Veshjet e lentes të optimizuara për kamerat dixhitale

Veçoritë e detajuara

 • Një lente vërtet të-gjitha-në-një

  Me një diapazon zmadhimi që mbulon gjithçka nga këndi i gjerë në supertelefoto, seria më e fundit profesionale e Canon është e projektuar për fotografët profesionistë që kërkojnë të kufizojnë ndryshimet e lenteve dhe të zvogëlojnë peshën e përgjithshme të paketës së tyre. E përsosur për fotogazetarët dhe ata që regjistrojnë në lëvizje.

 • Stabilizuesi i imazhit me tre ndalesa

  Teknologjia e Stabilizuesit të imazhit (IS) e integruar në lenten EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM siguron një avantazh me tre ndalesa në kushtet e ndriçimit të dobët. Kjo bën të mundur përdorimin e shpejtësive më të ulëta të obturatorit pa shkaktuar mjegullime nga lëvizja e kamerës - e dobishme kur situata nuk lejon përdorimin e një trekëmbëshi ose blici. Nëse lentja zbulon se fotografi po e zhvendos kamerën për të ndjekur një subjekt në lëvizje, ajo e çaktivizon stabilizimin e imazhit (IS) në këtë drejtim.

 • Fokusimi ultrasonik

  Një motor ultrasonik i llojit unazë drejton fokusimin automatik jashtëzakonisht shpejt dhe pothuajse në heshtje. Forca rrotulluese e shkëlqyer e mbajtjes siguron që pika e fokusit të arrihet me saktësi, pa regjistruar më tej. Për më tepër, mbivendosja manuale gjatë gjithë kohës është e disponueshme, duke e bërë të mundshëm të rregullohet fokusi pa dalë nga modaliteti AF.

 • E përsosur për kamerat dixhitale

  Forma e lentes dhe veshja e saj janë optimizuar për të zvogëluar hijet dhe flakërimat, duke e bërë lenten EF 28-300mm ideale për përdorimin me kamerat dixhitale. Kur vendoset në kamerat DSLR me një sensor me madhësi APS-C, lentja ka një gamë të gjatësisë fokale të barasvlershme me 45-480 mm.

 • Optikë me saktësi për pamje me cilësi të lartë

  Kontrasti i bukur, shformimi i ulët dhe rezolucioni i lartë në çdo skaj është i dukshëm në të gjithë diapazonin e zmadhimit. Një diafragmë EMD (diafragma elektromagnetike) ju siguron një kontroll të shpejtë dhe të qetë të hapjes së diafragmës me saktësi të lartë. Një diafragmë rrethore e hapjes së diafragmës ju jep një mjegullim të këndshëm të sfondit.

Aksesorët përkatës

 • Aksesor objektivi

  Tub Zgjatimi EF 12 II

  Kur përdoret me lentet e zgjedhura, ky tub zgjatimi 12mm lejon fokusim shumë më të afërt.
 • Aksesor objektivi

  Tub Zgjatimi EF 25 II

  Ky tub zgjatimi 25mm vendoset mes trupit të kamerës dhe objektivit, duke mundësuar afrim të mëtejshëm makroje dhe fokusimi për objektivin ndërsa ruan formën elektronike.
 • Aksesor objektivi

  Qafore objektivi EW-83G

  Nuk lejon që drita verbuese të hyjë në lente, duke mos lejuar që shkëlqimi i padëshiruar të ndikojë në fotografitë.
 • Aksesor objektivi

  Tapë lenteje E-77II

  Mbron lenten tuaj Canon kur nuk përdoret.
 • Aksesor objektivi

  Kapaku i pluhurave i lentes E

  Mbron lenten tuaj Canon kur nuk përdoret.
 • Aksesor objektivi

  Filtër polarizues rrethor PL-C B 77mm

  Një filtër polarizues për lentet me diametër 77mm të fijes të filtrit.
 • Aksesor objektivi

  Filtër mbrojtës objektivi 77mm

  Mbron elementin përpara të lentes nga papastërtitë dhe dëmtimet. Bën për lentet me fije filtri 77mm.
 • Aksesor objektivi

  Objektiv për afër 500D 77mm

  Bashkohet me lenten e kamerës tuaj, duke ju lejuar t'i shkoni më afër objekteve të vogla. Bën për lentet me fije filtri 77mm.
 • Aksesor objektivi

  Çantë objektivi me zinxhir LZ1324

  Kasë e butë mbrojtëse për lentet e zgjedhura EF.
 • Aksesor objektivi

  Kapak kundër shiut për kamerë ERC-E4S

  Mbron kamerën dhe lenten nga moti, dhe ju lejon të vazhdoni të shkrepni. Madhësi e vogël.