ZGJIDHJE PROFESIONALE PËR VIDEO

Prodhim filmash

Çlironi ambicien tuaj dhe bëjeni të gjithë botën kinematografike. Kur thelbi qëndron te krijimtaria, producentët zgjedhin Cinema EOS për cilësinë e figurës dhe kontrollin e jashtëzakonshëm

Çfarë regjistroni?

Cilido qoftë projekti juaj, gama jone e kamerave dhe e objektivave të fuqishëm kinematografikë ofron fleksibilitet të paparalelizuar dhe ju mundëson të jeni më krijues.

 • Kinema

  Kur krijimtaria është gjithçka, fleksibiliteti dhe rendimenti i sistemit Cinema EOS do t'ju ndihmojë të realizoni vizionin tuaj krijues.

 • Komerciale

  Kur klientët tuaj kërkojnë perfeksionin dhe puna është nën presion, mund të mbështeteni mbi zgjidhjet profesionale për video nga Canon për të realizuar rezultate që do të lënë mbresa.

 • Video muzikore

  Bashkëpunimet krijuese me sektorin e muzikës kërkojnë një talent të veçantë – dhe fleksibilitetin e videos nga Canon.

 • Dokumentarë

  Reagoni shpejt ndaj ngjarjeve gjithnjë në ndryshim dhe narrativave të paparashikuara. Tregoni historinë tuaj, me mënyrën tuaj.

 • Filma nga regjisorë të pavarur

  Qoftë nëse jeni në fillimet e karrierës saj krijuese apo regjisor i regjur, sistemi Cinema EOS nga Canon ju mundëson realizimin e vizionit tuaj krijues.

 • Natyrë/kafshë

  Natyra ofron disa nga pamjet më spektakolare të botës. Kur keni vetëm një shans për të shkrepur momentin, bëjeni me kamerat dhe objektivat e Canon.

 • Pasproduksion

  Monitorët tanë referencë vijnë me mjete revolucionare që ju japin fleksibilitetin që ju duhet për një rezultat përfundimtar mahnitës.


Artikujt e fundit

 • ARTICLE

  A decade of Canon Cinema EOS

  Discover how Cinema EOS – from the EOS C300 through to the EOS C70 – has enabled the making of 10 diverse productions over the past 10 years.

 • ARTICLE

  B-cams for filmmakers – which is right for you?

  Discover the best B-cams in the Canon ecosystem – from Cinema EOS and mirrorless EOS to pro camcorders and PTZ.

 • ARTICLE

  Exploring the magic of Canon cinema lenses

  Multi-award-winning DoP Martin Christ looks back over a career accompanied by Canon.

 • ARTICLE

  Seeing in the dark with the Canon ME20F-SH and EOS R5

  How underwater specialist DoP Peter Zuccarini was able to film in pitch-black conditions with Canon's speciality low-light video camera.

 • ARTICLE

  How to use 3D LUTs on the Canon EOS C70

  The EOS C70's Look File function enables you to apply 3D LUTs to your videos for outstanding creative control. Find out how they work and how to set them up.

 • ARTICLE

  What matters to future filmmakers?

  Embracing challenges, collaboration and moving beyond the gatekeepers, young creatives Ashleigh Jadee, Jack Harries and Irene Cruz are pushing the boundaries of film.

 • FILMMAKING

  Creative colour: how Canon Log enhances filmmaking

  Cinematographer Ivan D'Antonio describes how he uses Canon Log to get the best from his cameras, refine his footage and realise his personal vision.

 • ARTICLE

  Filming a Nollywood hit on the EOS C500 Mark II

  To create a cinematic look for his Netflix hit Citation, director and filmmaker Kunle Afolayan turned to Cinema EOS and a set of Sumire Primes.


 • Canon Camera

  VIDEOKAMERAT

  Kamerat Cinema EOS

  Cilësi imazhi e jashtëzakonshme, kontroll krijues i pakufi.

  Canon Camera

  OBJEKTIVAT

  Objektivat Cinema EOS

  Kinoobjektivat e Canon janë krijuar me rendiment të parivalizuar optik, konstrukt mahnitës dhe funksione që u përgjigjen kërkesave të produksioneve filmike.

  Interchangeable Lens Cameras

  PA PASQYRA

  Kamera me objektiva të ndërsjellë

  Zbuloni kamerat me lente të ndërrueshme të Canon dhe eksploroni mënyra të reja krijuese për të regjistruar subjektin tuaj.

  broadcast

  MONITORË REFERENCE

  Ekrane Pro

  Canon 4K Ekran Profesional shfaq një gamë të gjerë ngjyrash dhe High Dynamic Range për transmetim dhe prodhim filmi.

  Fitoni avantazhin, regjistrohuni tani

  Regjistrohuni për këshilla nga profesionistë të tjerë, lajme të fushës, ftesa në aktivitete dhe përditësime të firmuerëve.