PRODUKTET

Printerë prodhimi
dhe komercialë

Transformoni flukset e punës me printerët tanë të prodhimit për volume të larta

Kërkoni informacione

Presat tipografike dixhitale

Gëzoni cilësi mahnitëse figure dhe shpejtësi të optimizuara printimit me gamën tonë të printerëve dixhitalë të prodhimit.

Shfaq presat dixhitale

Canon digital press

Presat tipografike me fletë të prera

Kthejini punët e ngarkuara të printimit në detyra të lehta me
printerët tanë të shkallëzueshëm, modularë dhe novatorë komercialë

Shfaq presat me fletë të prera

Canon cut sheet press

Printerët me furnizim të vazhdueshëm

Të avancuar por efikasë në kosto, printerët tanë me furnizim të vazhduar janë idealë për një sërë përdorimesh transaksionale dhe të arteve grafike

Shfaq printerët me furnizim të vazhduar

Canon continuous feed printer

Produktet që kanë lidhje

Canon wide format printer

Printerë formati të gjerë

Ideal për dokumente me format të madh, grafikë ekranesh dhe detyra CAD dhe GIS

Business Products Archive

Arkivi i produkteve të biznesit

Shfletoni arkivin e produkteve të biznesit të Canon për të gjetur faqen e produkteve për modelin e printerit/skanerit tuaj të ndërprerë

Eksploroni potencialin e printimit me gamën tonë të printerëve të prodhimit dhe komercialë

NA KONTAKTONI