Njohuritë


The Original is unbeatable Origjinali është i pamposhtur

Bojë origjinale LUCIA nga Canon

Zgjidhni gjithnjë bojëra origjinale Canon LUCIA në vend të bojërave jo të Canon. Mos bëni kurrë kompromise me cilësinë e printimeve.

17 Jan 2023
imageRUNNER ADVANCE DX: Your future, today ARTICLE

imageRUNNER ADVANCE DX: Your future, today

The way we work is changing. Learn how the imageRUNNER ADVANCE DX portfolio can support your digital transformation journey.

20 Dec 2021
Explore. Inspire. Improve. See the bigger picture Artikujt

Eksploro. Frymëzo. Përmirëso. Shihni pamjen më të madhe

Zbuloni se si mund t'i realizoni objektivat e biznesit tuaj me idetë revolucionare dhe novacionet e përparuara.

31 Jul 2018
 A step ahead of the competition Studime rastesh

Një hap përpara konkurrentëve

Printimi i personalizuar i automatizuar e ndihmon kompaninë Signature Gifts të përmbushë kërkesat me efikasitet në kosto

31 Jan 2018
Keeping up with growing demand Studime rastesh

Përmbushni kërkesat në rritje

AddComm Group e shndërroi printimin me vëllime të vogla në një sukses afatgjatë me zgjidhjen inkjet me efektivitet në kosto

26 Jan 2018
Digital printing unlocks potential Studime rastesh

Printimi dixhital çliron potencialet

Investimi në pajisjet e reja tipografike dixhitale e drejton Solent Design Studio drejt një bote të re krijimtarie

26 Jan 2018
Colourful print opportunities with inkjet Studime rastesh

Investimi hap dyer të reja

Printimi i librave me prodhimin e përzier, efikas dhe i besueshëm, krijon mundësi të reja për Digiforce

25 Jan 2018
P2P Automation boosts scalability Studime rastesh

Automatizimi me P2P rrit shkallëzimin

KEW Electrical transformon procesin e llogarive të pagueshme me procese të automatizuara

25 Jan 2018

Rritni potencialin e biznesit tuaj me idetë revolucionare nga Canon

FLISNI ME EKIPIN TONË