Rreth nesh

Ne sjellim një trashëgimi dhe ekspertizë të pashoqe në ofrimin e risive në të gjitha fushat e jetës sonë, duke transformuar mënyrën si punojmë, mësojmë dhe luajmë në një botë të ndërlidhur.
About us

Trashëgimia dhe themelet tona

Ne jemi një kompani lider në teknologji, e themeluar në Japoni në vitin 1937 dhe jemi të dedikuar të ndihmojmë njerëzit të riimagjinojnë dhe shtyjnë kufijtë e së mundurës përmes imazherisë.

Ne punësojmë mbi 182 000 vetë në qendrat tonë të marketingut dhe prodhimit në Japoni, Amerika, Evropë, Azi dhe Oqeani. Kyosei është filozofia e korporatës sonë dhe që qëndron në thelb të markës, biznesit dhe aktiviteteve tona sponsorizuese. Kyosei është një fjalë japoneze që do të thotë të jetojmë dhe të punojmë së bashku për të mirën e përbashkët - një parim që përqafohet nga të gjithë punonjësit e Canon. Ajo i jep formën misionit tonë dhe vlerave tona, mënyrës se si i trajtojmë njerëzit tanë dhe si e realizojmë biznesin tonë.

Rreth Canon

Mësoni rreth kompanisë globale Canon, Canon në Evropë dhe zbuloni më shumë për kompanitë e Canon Group.

about canon
Sustainability

Qëndrueshmëria

Qëndrueshmëria është thelbësore për misionin tonë të përdorimit të imazherisë për të transformuar botën tonë. Mësoni më shumë se si ia arrijmë kësaj përmes nismave tona shoqërore dhe mjedisore.

Diversiteti, Drejtësia dhe Përfshirja

Mësoni se si po punojmë për të krijuar një vend pune gjithëpërfshirës dhe për të zhvilluar një shoqëri të larmishme në një botë më të barabartë.

Diversity, Equity & Inclusion
Canon Camera

Zyra e shtypit

Këtu do të gjeni lajmet dhe njohuritë e fundit nga Canon, duke përfshirë platformën tonë të blogut dhe VIEW.

Sponsorizimet

Zbuloni më shumë për sponsorizimet tona që përfshijnë një mori aktivitetesh sociale, kulturore dhe sportive.

Canon Camera
INSPIRING A WORLD OF CHANGE

Frymëzojmë një botë në ndryshim

Nga tokat bujqësore deri te rrugët e qyteteve, nga oqeanet deri te mikrosatelitët, pavarësisht ku na shpie e ardhmja, ne do të jemi gati. Zbuloni se si Canon po frymëzon një botë në ndryshim.

Mund të jeni të interesuar edhe për:

Na kontaktoni

Mësoni si të kontaktoni me ne