Rreth Canon

Pasurimi i jetës dhe i biznesit përmes eksperiencave imazherike. Gjithçka që bëjmë, kudo që e bëjmë, fillon me këtë.
about canon

Rreth Canon

Ne jemi një kompani lider në teknologji, e themeluar në vitin 1937 dhe jemi të dedikuar të ndihmojmë njerëzit të riimagjinojnë dhe shtyjnë më tej kufijtë e asaj që mund të arrihet përmes imazherisë.

Risitë tona të vazhdueshme na kanë mbajtur në krye të ekselencës sonë imazherike përgjatë historisë sonë 80-vjeçare, çka na ka bërë të mundur të zhvillojmë teknologji lider për sektorin në mbështetje të kërkesave të ardhshme të fotografëve, videografëve, punonjësve të zyrave, printuesve profesionistë, ekspertëve të imazherisë mjekësore e më tej.

Ne i shfrytëzojmë teknologjitë tona imazherike për të shkuar përtej gamës së pasur të produkteve tona ekzistuese, për të kultivuar fusha të reja biznesi ku teknologjia jonë imazherike mund t'i shtyjë më tej kufijtë e së mundurës. Kjo drejtohet te zhvillimi i satelitëve, përparimet mjekësore, rritja e mundësive të pajisjeve industriale dhe të printimit, si dhe të videokamerave të rrjetit, që sjellin kontributin e tyre për krijimin e qyteteve inteligjente. Forca thelbësore e Canon në teknologjinë optike dhe të imazheve ka kontribute edhe në përparimet në astronomi.

Duke u përballur vazhdimisht me sfida të reja, ne besojmë shumë se mund të mbështesim filozofinë tonë korporative të “Kyosei” që transmeton përkushtimin tonë për t'i shikuar të gjithë njerëzit, pavarësisht nga raca, feja ose kultura, të jetojnë dhe të punojnë së bashku në harmoni për të mirën e përbashkët dhe për të kontribuar për një shoqëri të begatë.

Lexoni Historinë e Canon për të mësuar më shumë për kompaninë, si dhe broshurën Canon Frontier për përparimet tona në teknologji dhe kërkim-zhvillim. Për më shumë informacione për historinë e Canon, vizitoni faqen tonë globale të internetit.
RISI

Rreth Canon Europe

Ne kontribuojmë afërsisht në çerekun të ardhurave vjetoret të Canon në rang bote. Me qendër në Londër, Mbretërinë e Bashkuar dhe Amstelveen, Holandë, Canon Europe drejton operacionet rajonale për shitjet dhe marketingun për Evropën, Lindjen e Mesme dhe Afrikën. Canon Europe dhe kompanitë e grupit punësojnë mbi 13 300 persona në afro 120 tregje në të gjithë rajonin.

Historiku i korporatës sonë

Brenda rajonit EMEA kemi vepruar në sektorin tonë për mbi 60 vjet dhe objektivi ynë është a përdorim imazherinë për të transformuar botën tonë.

A young girl of colour stands in front of a wall of blue corrugated metal. She has a big smile and is clasping her hands together in delight

Qendrat e kërkimit dhe prodhimit të Canon në Evropë

Canon ka po ashtu disa qendra kërkimi dhe prodhimi në rajonin e Evropës, Lindjes së Mesme dhe Afrikës, duke sjellë novacione dhe zgjidhje të reja në fushat kryesore të biznesit tonë:

 • Axis Communications

  Kërkim-zhvillimi i zgjidhjeve për videot në rrjet.

 • BriefCam Ltd.

  Zgjidhje analitike videoje për transformimin e videos në informacion të kërkueshëm, të matshëm dhe mbi të cilin mund të veprohet.

 • Canon Bretagne

  Prodhon, riciklon dhe mbush fishekë toneri në mbarë Evropën.

 • Canon France Research Centre

  Kërkim-zhvillim i teknologjive të rrjeteve dhe komunikacioneve për transmetimin dhe lidhjet në cilësi të lartë dhe volume të larta procesimi të dhënash video, si dhe sisteme e teknologji sigurie dhe kamerash.

 • Canon Giessen

  Qendër servisi dhe mbështetjeje teknike, duke përfshirë rifabrikimin dhe riparimin e makinave fotokopjuese dhe të kamerave.

 • Canon Medical Research Europe Ltd.

  Kërkim-zhvillim në automatizimin me inteligjencë artificiale në mbështetje të vendimeve klinike.

 • Canon Ophthalmic Technologies

  Ofron teknologji imazherike të fjalës së fundit dhe është një furnitor bazë programesh kompjuterike që përdoren në aparaturat moderne për diagnostikime okulistike.

 • Canon Production Printing Germany

  Kërkim-zhvillim, prodhim, shitje dhe shpërndarje printerësh volumi shpejtësie shumë të lartë, pajisjesh ndihmëse, programesh dhe pjesësh konsumi

 • Canon Production Printing Netherlands

  Kërkim-zhvillim në printerët komercialë të formatit të madh, printerët mesatarë dhe të shpejtësisë së lartë për përdorim zyre, pjesëve të konsumit etj.

 • Milestone Systems

  Kërkim-zhvillim i zgjidhjeve të menaxhimit të videove.

 • NT-WARE

  Zhvillim dhe shitje zgjidhjesh menaxhimi printimi dhe skanimi.

 • Canon Camera

  Kompanitë e Canon Group me qendër në Evropë

  Ne kemi katalogun më të gjerë të teknologjisë optike dhe mbetemi lider botëror në sektorin tonë. Këtë e arrijmë me një numër kompanish të grupit që ofrojnë ekspertizën e tyre në zgjidhje programesh, videorrjetesh, printimi dhe kërkimi mjekësor për të sjellë teknologjinë më novatore imazherike në treg.

  Mund të jeni të interesuar edhe për

  Na kontaktoni

  Mësoni si të kontaktoni me ne