eos_760d_lifestyle_9_remote_shooting_1680x1120.jpg
alt text goes here

PËRFITONI MË SHUMË
ME GAMËN E APLIKACIONEVE TONA

Sillini tregimet tuaja në jetë, kudo që shkoni

Gama e aplikacioneve tona

Merrni më shumë tregime nga kamera juaj dhe lidhuni me valë me pajisjen tuaj inteligjente për të printuar dhe skanuar, shkrepur në distancë dhe ndarë me lehtësi.

Pajtueshmëri aplikacionesh, gjuhësh dhe shkarkimesh

Canon Photo Companion

Me akses të shpejtë në materiale të përshtatura dhe të gatshme, aplikacioni ynë Photo Companion ju ndihmon të përfitoni në maksimum nga kamera juaj në mënyrë që t'i sillni tregimet tuaja në jetë.

Pajtueshmëria

Ky aplikacion vjen aktualisht me përmbajtje të personalizuar për kamerat PowerShot G7 X Mark III, PowerShot G5 X Mark II, PowerShot G1 X Mark III, EOS 4000D, EOS 2000D, EOS 1200D, EOS 1300D, EOS 100D, EOS 250D, EOS 200D, EOS 700D, EOS 750D, EOS 760D, EOS 800D, EOS 850D, EOS 77D, EOS 80D, EOS 90D, EOS 5D Mark IV, EOS 6D Mark II, EOS 7D Mark II, EOS R, EOS Ra, EOS RP, EOS R5, EOS R6, EOS M200, EOS M100, EOS M50, EOS M10, EOS M3, EOS M5, EOS M6 Mark II & EOS M6. Nëse keni një model më të vjetër të kamerave, do të përshtateni me përmbajtjen e duhur - kështu që mund ta provoni përsëri aplikacionin.


Gjuhët

I disponueshëm në arabisht, çekisht, danisht, anglisht, finlandisht, frëngjisht, gjermanisht, hungarisht, italisht, norvegjisht, polonisht, portugalisht, rusisht, sllovakisht, spanjisht, suedisht dhe turqisht.

Canon Camera Connect

Pajtueshmëria

Mund të përdoret me shumicën e kamerave Canon me Wi-Fi duke përfshirë modelet e fundit PowerShot dhe IXUS. I pajtueshëm me sistemet operative iOS 9.3/10.3 ose Android OS 5.0-5.1/6.0/7.0-7.1


Gjuhët

I disponueshëm në anglisht, frëngjisht, gjermanisht, italisht, japonisht, koreanisht, rusisht, kinezishte të thjeshtuar dhe spanjisht.

Pajtueshmëria e aplikacionit "Creative Park"

Për informacion mbi modelet e mbështetura të printerëve "Canon InkJet", hidhini një sy faqes: https://ij.start.canon/cpapp-model

Ky aplikacion ofrohet dhe për pajisje me "iOS", dhe me "Android", është i pajtueshëm me sistemet operative "iOS 11.0" e lart/"Android OS 5.0" e lart.


Gjuhët

Ofrohet në anglisht, çekisht, danisht, holandisht, finlandisht, frëngjisht, gjermanisht, italisht, norvegjisht, polonisht, portugalisht, rusisht, spanjisht, suedisht dhe turqisht.

"Creative Park" është një shërbim përmbajtjesh falas që ofrohet ekskluzivisht për zotëruesit e printerëve "Canon". Krijoni ose identifikohuni në llogarinë tuaj Canon ID, regjistroni printerin "Canon" dhe shkarkoni aplikacionin "Creative Park" për të përdorur funksionet e kompozimit dhe të printimit.

Minikamera e "Canon"

Nxirrini autoportretet në grup me funksionin e shkrepjes në distancë, transferojini fotot nga "Canon IVY REC" drejt pajisjes suaj dhe ndajini me shoqërinë.

Pajtueshmëria

Përdorimi i aplikacionit opsional "Canon Mini Cam" kërkon lidhjen e një pajisjeje të mbështetur në "Canon IVY REC" përmes Bluetooth® dhe Wi-Fi®. Aplikacioni "Canon Mini Cam" ofrohet falas në "App Store" dhe në "Google Play". Mund të ketë tarifim për të dhënat me shkarkimin e aplikacionit falas "Canon Mini Cam". I përputhshëm me pajisjet portative me sisteme operative "iOS 11" e lart dhe "Android 5.1" e lart.


Gjuhët

Ofrohet në anglisht.

Easy-PhotoPrint Editor

Pajtueshmëria

Printerët me bojë "Canon"

Seria PIXMA TS, seria TR, seria MG, seria MX, seria G, seria E, seria PRO, seria MP, seria iP, seria iX, seria MAXIFY MB, seria iB

* Përveç disa modeleve


Gjuhët

Anglisht, çekisht, danisht, holandisht, finlandisht, frëngjisht, gjermanisht, indonezisht, italisht, japonisht, koreanisht, norvegjishte Bokmål, polonisht, portugalisht, rusisht, kinezishte e thjeshtuar, spanjisht, suedisht, tajlandisht, kinezishte tradicionale

Digital Photo Professional Express

Pajtueshmëria

Versioni i sistemit operativ: iOS 11.4

Pajisjet: "iPad Pro" të gjitha modelet / "iPad" (gjen. 6) / "mini4" / "Air2" ("iPad" me kapacitet të instaluar RAM prej 2 GB e lart)

Gjenerata e parë e "iPad mini2/mini3/Air" është e instalueshme por nuk mbështetet. Aplikacionin nuk e instaloni dot në një version të mëparshëm të modeleve të mësipërme "iPad" dhe "iPhone/iPod touch"


Gjuhët

Japonisht, anglisht, frëngjisht, gjermanisht, italisht, spanjisht, kinezisht (e thjeshtuar), rusisht, koreanisht, turqisht, portugalishte braziliane

SELPHY Photo Layout

Pajtueshmëria

Aplikacioni "SELPHY Photo Layout" ofrohet për shkarkim falas nëpërmjet "Apple App Store", për pajisjet me "iOS", ose "Google Play", për pajisjet me "Android".

Aplikacioni Canon PRINT

Revolucionalizoni mënyrën si printoni, kopjoni dhe skanoni dhe hapni direkt shërbimet cloud duke përdorur pajisjet tuaja iOS ose Android.

Pajtueshmëria

Aplikacioni PRINT mund të përdoret me shumicën e printerëve PIXMA, MAXIFY dhe SELPHY të pajisur me Wi-Fi.


Gjuhët

Anglisht, Japonisht, Frëngjisht, Gjermanisht, Spanjisht, Italisht, Kinezishte e thjeshtuar, Holandisht, Portugalisht, Polonisht, Rusisht, Kinezishte tradicionale, Koreane, Danisht, Finlandisht, Norvegjisht, Suedisht, Çekisht, Tajlandisht, Indonezisht.

Aplikacionet tona për biznes


Rritni produktivitetin tuaj me aplikacionet që ju lejojnë të printoni pa u munduar nga pajisjet celulare dhe të kontrolloni në distancë projektorët Canon.

Pajtueshmëri aplikacionesh, gjuhësh dhe shkarkimesh

Canon PRINT Business

Pajtueshmëria

Printerë zyrash i-SENSYS, imageRUNNER dhe imageRUNNER ADVANCE.


Gjuhët

Anglisht, Gjermanisht, Rusisht, Portugalisht, Koreanisht, Japonisht, Italisht, Frëngjisht, Spanjisht dhe Kinezisht.

Canon Service Tool për projektorë

Pajtueshmëria

Projektorë Canon të pajisur me Wi-Fi.


Gjuhët

Anglisht, Frëngjisht, Gjermanisht, Italisht, Spanjisht, Portugalisht, Suedisht, Rusisht, Holandisht, Finlandisht, Norvegjisht, Turqisht, Polonisht, Hungarisht, Çekisht, Sllovakisht, Danisht, Arabisht, Kinezishte e Thjeshtuar, Kinezishte Tradicionale, Koreanisht, Japonisht