Canon PowerShot PX

APLIKACIONI

Aplikacioni Canon Connect për Mini PTZ Cam

Lidheni PowerShot PX për të shkrepur, shpërndarë dhe shqyrtuar imazhet dhe videot që rekomandon kamera, plus dhe shumë të tjera.

VIDEO

Shikojeni PowerShot PX në veprim

Eimear e ka përdorur PowerShot PX me familjen e saj të re. Shikoni se si kamera shkrep foto dhe video dhe i mundëson asaj të jetë pjesë e skenave ose dhe të merret me aplikacionin.
Canon PowerShot PX

Lidhuni me aplikacionin PowerShot PX

Është më e lehtë me anë të aplikacionit. Konfigurojeni kamerën të dallojë anëtarët e familjes dhe të rekomandojë automatikisht më të mirën e shumë fotove të shkrepura në kamerë nga ju apo nga vetë kamera.

Punon me…

Shkarkim falas

Aplikacioni PowerShot PX ofrohet për shkarkim falas nëpërmjet Apple App Store, për pajisjet me iOS, ose Google Play, për pajisjet me Android.

Canon PowerShot PX

PRODUKTI

Canon PowerShot PX

Kur kërkoni të shkrepni momentet e çmuara të jetës, por edhe doni të jeni vetë pjesë e tyre, PowerShot PX është ideal - duke ndjekur aksionin dhe duke i inkuadruar njerëzit me zgjuarsi dhe krijimtari me rezultate mahnitëse.