Objektivat RF dhe RF-S

Canon Camera

Lente për një epokë të re

Objektivat RF dhe RF-S ofrojnë cilësi, shpejtësi dhe funksionim më të lartë falë teknologjisë dhe dizajnit të jashtëzakonshëm optik. Krijuar për videokapacitetet e përmirësuara për të ardhmen, plus opsione ide të këndshme si p.sh. unaza e kontrollit dhe përmasat më kompakte.
Udhëzuesi i pajtueshmërisë së objektivave

Canon RF 50mm F1.8 STM

Një objektiv kompakt, i qetë dhe peshëlehtë 50mm RF fiks, me aperturë të gjerë f/1.8, ideal për shfrytëzimin e vizionit tuaj krijues.

EKSPLORONI TANI >
rf 50mm f1.8 stm

Krijoni sistemin tuaj dhe përdorni lentet tuaja

Adaptorët e sistemit "EOS R" janë unikë dhe ofrojnë një kontroll më të madh krijues, duke bërë të mundur që fotografët dhe regjisorët të përdorin objektivat e tyre ekzistues EF dhe EF-S me pajtueshmëri të plotë dhe pa rënie në performancë.
Mësoni më shumë

Zbuloni EOS R System

I bazuar në mbi tri dekada novacionesh të vazhdueshme për sistemin EOS, EOS R System bazohet në një mbërthyese novatore të objektivit që ofron shanse më të mëdha krijuese dhe mënyra edhe më të shumta intuitive për regjistrimin e çdo momenti.

Në duart e profesionistëve

Kamera EOS R ka marrë një mbështetje të menjëhershme nga një larmi e madhe fotografësh dhe regjisorësh profesionistë. Zbuloni se si e kanë vendosur atë në rrugëtimin e saj për të realizuar imazhe dhe filma që ata nuk mendonin kurrë se mund të realizoheshin.

Mund të jeni të interesuar po ashtu për...

 • EOS R3

  Me shpejtësinë si element kryesor, kjo është kamera pa pasqyra për të cilën kanë pritur fotografët profesionistë të sporteve, lajmeve dhe natyrës.

 • Duar që mbajnë një aparat fotografik Canon EOS R dhe një objektiv Canon RF 24-105mm F4-7.1 IS STM.

  Zgjedhësi i objektivave

  Përzgjedhësi i lenteve do t'ju drejtojë në një gamë të tërë të lenteve dhe do t'ju ndihmojë të gjeni lenten më të përshtatshme për ju dhe kamerën tuaj.

 • EOS R5_Front_RF24-105mmF4LISUSM_SQUARE.png

  EOS R5

  Një kryemodel kamere profesionale, pa pasqyra e kuadërplotë që u ofron fotografëve dhe producentëve foto rezolucioni të lartë dhe video 8K.

 • EOS R

  Një kamerë me kuadër të plotë pa pasqyra që hap mundësi të reja krijuese për fotografët dhe prodhuesit e filmave.

 • EOS RP

  Një kamerë pa pasqyrë, e vogël, e lehtë dhe intuitive me kuadër të plotë, e projektuar për fotografinë e përditshme dhe të udhëtimeve.

 • Të gjitha lentet

  Aftësitë e Canon dhe teknologjia optike më e fundit sigurojnë fotografi dhe filma me një cilësi të mrekullueshme.

 • EOS R System

  Blicet Speedlite

  Kontrolloni ndriçimin në kamerë dhe jashtë saj me gamën tonë të bliceve Speedlite.

 • Kamera me korniza të plota

  Eksploroni kreativitetin tuaj me kuadrin tonë Full-Frame Digital SLR & Mirrorless.

 • Lente dhe aksesorë Canon EOS R

  Zbuloni lente dhe adaptorë për t'u përdorur me Canon EOS R

 • Frymëzohuni, regjistrohuni tani

  Mos i humbisni ofertat e fundit nga "Canon", këshillat e udhëzimet, lajmet dhe ftesat për në aktivitetet vendore.