Zgjatuesit e objektivave Canon

Rritni mbulimin e lenteve tuaja dhe afrohuni me shumë me subjektin tuaj.
Një zgjatues Canon EF që përdoret me objektivat EF.

Zgjatuesit e objektivave Canon

Zgjatuesit e objektivave

Zgjatuesit e Canon (të njohur edhe si telekonvertues) rrisin rrezen fokale efektive të objektivit tuaj. Zgjidhni zgjatuesin e duhur për objektivat tuaj dhe mësoni më shumë se pse dhe si të përdorni telekonvertuesit.

Zgjatuesit e lenteve RF

Zgjeroni rrezen me një zgjatues të krijuar posaçërisht për sistemin e objektivave RF.

  • Objektiva për DSLR

    RF 1.4x

    Zgjatuesi RF 1.4x ofron mprehtësi dhe fleksibilitet me zmadhim të mëtejshëm 1.4x për të përforcuar rrezen e objektivave të pajtueshëm RF telefoto dhe zmadhues.
  • Objektiva për DSLR

    RF 2x

    Zgjatuesi RF 2x ofron mprehtësi dhe fleksibilitet me zmadhim të mëtejshëm 2x për të dyfishuar rrezen e objektivave të pajtueshëm RF telefoto dhe zmadhues.

Zgjatuesit e lenteve EF

Rrit rrezen fokale të objektivave telefoto të Canon EF të serisë L.

Një plan më i afërt me telefoto i një bufi në zgavrën e një peme.

Mësoni më shumë rreth zgjatuesve të objektivave

Mësoni se si zgjatuesit e objektivave Canon mund të përmirësojnë aftësitë tuaja telefoto dhe t'ju vijnë në ndihmë veçanërisht kur nuk mund t'i afroheni fizikisht subjektit tuaj.*

* Ofrohet vetëm në gjuhë të zgjedhura.