Objektiva për DSLR

Canon Zgjatuesi EF 2x III

Një zgjatues i kategorisë profesionale që e rrit gjatësinë fokale të lenteve të serisë L me 2x.

Përfitimet

 • Zgjat gjatësinë fokale të lentes kryesore me 2x

 • Cilësi e jashtëzakonshme e imazhit

 • Mjaft rezistent ndaj pluhurit dhe ujit

 • Komunikimi i përmirësuar mes lentes dhe kamerës

 • Veshje të optimizuara të lentes

 • Në përputhje me lentet telefoto dhe telefoto me zmadhim të serisë L

Veçoritë e detajuara

 • Një zgjatim i gjatësisë fokale për lentet supertelefoto

  Zgjatuesi Extender EF 2x III është projektuar posaçërisht që të punojë në ndërthurje me lentet supertelefoto IS të serisë L, duke e zgjatur gjatësinë e tyre fokale me një faktor 2x. Dizajni i zgjatuesit siguron që të mos ketë asnjë humbje në rendimentin e lentes ose në cilësinë e imazhit.

 • Konstrukti me cilësi të lartë

  Materialet e përmirësuara kundër pasqyrimit brenda tubit të lentes dhe një veshje rreth skajeve të jashtme të elementeve të lentes zvogëlon flakërimat. Konstrukti është rezistent ndaj pluhurit dhe ujit, duke ndihmuar në ruajtjen e cilësisë së imazheve.

 • Komunikimi i përmirësuar mes lentes dhe kamerës

  Një mikroprocesor i integruar siguron transferimin e saktë të dhënave mes lentes dhe kamerës, duke siguruar një rendiment më të mirë në fokusin automatik (AF) dhe në matje.

 • Në përputhje me lentet telefoto dhe telefoto me zmadhim të serisë L

  Zgjatuesi Extender EF 2x III është në përputhje me shumicën e lenteve telefoto dhe telefoto me zmadhim në gamën profesionale të nivelit të lartë të serisë L të Canon, duke zgjatur gjatësinë fokale ndërkohë që e zvogëlon hapjen efektive të diafragmës për lenten me dy ndalesa.

Aksesorët përkatës

 • Aksesor objektivi

  Kapaku i pluhurave i lentes E

  Mbron lenten tuaj Canon kur nuk përdoret.
 • Aksesor objektivi

  Tapë Extender E II

  Mbron Canon Extender 1.4x III ose Extender 2x III kur nuk përdoret.
 • Aksesor objektivi

  Çantë lenteje LP811

  Kasë e butë mbrojtëse për lentet e zgjedhura EF.