Lentet makro

Të projektuara për të zbuluar detajet më të vogla - të përsosura për fotografimin e luleve dhe insekteve.
Canon Camera

Lentet makro

Objektivat RF dhe RF-S

Objektivat RF dhe RF-S, krijuar për kamerat e EOS R System, ofrojnë cilësi, shpejtësi dhe funksionim më të lartë falë teknologjisë dhe projektimit të jashtëzakonshëm optik.

Objektivat EF, TS-E, MP-E

Zbuloni objektiva EF me cilësi të lartë, të shpejtë dhe të besueshme për kamerat tona DSLR Canon. Objektivat me mbërthyese EF janë të pajtueshëm me çdo kamerë EOS të prodhuar deri më sot, duke përfshirë modelet e reja të EOS R System dhe të serisë EOS M kur përdoren me adaptorin e duhur të objektivit.

Lentet EF-S

Peshëlehta, nxjerrin pamje mahnitëse për kamerat DSLR me sensorë APS-C, objektivat EF-S janë gjithashtu të pajtueshëm me kamerat EOS R System dhe EOS M kur përdoren me përshtatësin e duhur të objektivit.

Lentet EF-M

Objektivat EF-M portativë dhe peshëlehtë janë projektuar ekskluzivisht për kamerat e serisë EOS M.

Mund të jeni të interesuar në...

 • 4 kamera dhe objektiva EOS në rafte.

  Përputhshmëria e lentes

  Mësoni më tej mbi llojet e ndryshme të objektivave të kamerave nga Canon dhe si të kuptoni nëse përshtaten me kamerën tuaj.

 • Duar që mbajnë një aparat fotografik Canon EOS R dhe një objektiv Canon RF 24-105mm F4-7.1 IS STM.

  Zgjedhësi i objektivave

  Përzgjedhësi i lenteve do t'ju drejtojë në një gamë të tërë të lenteve dhe do t'ju ndihmojë të gjeni lenten më të përshtatshme për ju dhe kamerën tuaj.

 • A person holding two Canon Speedlite EL-1s, one of them attached to the hot-shoe of a Canon EOS R5.

  Gama "Speedlite"

  Kontrolloni ndriçimin në kamerë dhe jashtë saj me gamën tonë të bliceve Speedlite.

 • Burrë që mban sistemin "EOS R"

  Sistemi EOS R

  Montimi i lentes së sistemit EOS R ofron mundësi më të mëdha krijuese për të kapur çdo moment.

 • EOS 5D Mark IV

  Kamerat EOS DSLR

  Gama jonë EOS e kamerave DSLR ofron një cilësi mahnitëse figure, cilido qoftë niveli juaj i ekspertizës.

 • EOS M Cameras

  Kamerat "EOS M"

  Fuqia e DSLR-së në trupin e një kamere kompakte APS-C pa pasqyra.