Makro fiksë

Canon EF 100mm f/2.8L Macro IS USM

Shikojeni nga më afër subjektin tuaj...

EF 100mm f/2.8L Macro IS USM është një lente të shkëlqyer për:

 • Makro

 • Portret

 • Ushqimet

Rezultate të qarta në makro

Ndërsa shumë lente të Canon kanë Stabilizuesin e imazhit (IS) që mund të rregullojë dridhjet e kamerës kur punoni me kamerën në duar, kjo lente përfshin një sistem novator të Stabilizuesit hibrid të imazhit për të ekuilibruar dridhjet e zakonshme këndore dhe dridhjet anësore të zhvendosjes që janë edhe më të mëdha kur realizoni fotografi nga shumë afër.
 • ON

 • OFF

Imazhi i shfaqur për "AKTIV" tregon përdorimin e Stabilizuesit hibrid të imazhit, ndërsa "JOAKTIV" tregon imazhin pa përdorimin e Stabilizuesit të imazhit.

Zhvendosja dhe dridhja

Dridhja nga zhvendosja ndodh kur një kamerë lëviz paralel me skenën e sensorit të imazhit, dhe kjo është më e theksuar në fotografinë makro. Zakonisht fotografia makro kërkon një trekëmbësh të qëndrueshëm, por Stabilizimi i ri hibrid i imazhit ndihmon për të eliminuar dridhjet këndore dhe të zhvendosjes së kamerës. Kjo ju siguron një elasticitet më të lartë për të eliminuar dridhjet e natyrshme të kamerës dhe të reagoni ndaj subjektit nëse ai lëviz ose ndryshon pozicion, duke siguruar kështu imazhe të qarta kur fotografoni subjektet në makro.

Një lente unike

Reagim i shpejtë dhe në heshtje për rezultate të shkëlqyera

Kur edhe ndërhyrjet më të vogla mund ta prishin një fotografi të përgatitur në mënyrë të përsosur, shpejtësia e shkëlqyer dhe fokusi automatik në heshtje i motorit USM të kombinuara me gjatësinë fokale 100mm ju sigurojnë që të arrini rezultatet më të mira, ndërkohë që distanca është përsëri e mjaftueshme për të mos e alarmuar subjektin tuaj. Përdoreni çelësin e integruar të kufizimit të fokusit për të rritur më tej shpejtësinë e regjistrimit për fokusin automatik (AF) duke e kufizuar fokusin brenda një rrezeje specifike të distancës.

Canon Camera
EF 100mm f/2.8L Macro IS USM

Cilësi kontrukti nga seria L

Si pjesë e gamës prestigjoze të lenteve të serisë L, lentja EF 100mm f/2.8L Macro IS USM është e prodhuar me materiale me cilësinë më të lartë dhe është e izoluar për kushtet e motit, për ta bërë atë mjaft të fortë për të regjistruar në të gjitha situatat.

Kjo lente është një opsion i shkëlqyer për portrete për shkak të elementit të lentes me Përhapjen ultra të ulët (UD) që eliminon shmangiet kromatike dhe efektit të jashtëzakonshëm "bokeh" që krijohet nga hapja rrethore me 9 fletë e diafragmës e kombinuar me f/2.8.

Kombinimi i Stabilizimit të jashtëzakonshëm hibrid të imazhit, hapjes së diafragmës f/2.8 dhe sistemit të shpejtë të fokusimit automatik USM e bën këtë një lente vërtet unike që ka një rendiment jashtëzakonisht të mirë, duke e bërë atë mjaft popullore mes atyre që kërkojnë të realizojnë makro herë pas here, si dhe për ata që dëshirojnë të specializohen për këtë.

Canon Camera

Një lente e gjithanshme, e shkëlqyer për portrete

Një element i shkëlqyer i shtuar në paketën tuaj me përdorim të dyfishtë, EF 100mm f/2.8L Macro IS USM është një lente e shkëlqyer për portrete, duke ju lejuar të afroni vërtet shumë me subjektin, ndërkohë që ruani një cilësi jashtëzakonisht të qartë të imazhit.

Portrete të bukura me detaje të qarta si kristali

Lentja EF 100mm f/2.8L Macro IS USM është gjithçka që prisni nga një lente prime. Cilësia e saj e përsosur optike dhe kapja e mrekullueshme e detajeve ultra të imëta është e shkëlqyer kur portretet kërkojnë një theksim më të madh të tipareve të fytyrës.

EF 100mm f/2.8L Macro IS USM
EF 100mm f/2.8L Macro IS USM

Këndvështrimi i përsosur

Gjatësia fokale 100mm është e përsosur për portrete, duke siguruar fotografi të admirueshme nga afër pa shformime të tipareve të fytyrës. Stabilizimi hibrid i imazhit lejon regjistrimin e imazheve të bukura, me kamerën në duar në ndriçim të dobët.

Mos u shqetësoni nga detajet

Hapja e diafragmës f2.8 lejon një thellësi të vogël të fushës, duke krijuar përshtypjen e distancës. Kjo ndihmon për ta ndarë subjektin nga sfondi dhe për ta tërhequr shikimin që të fokusohet te detaji që dëshironi.

EF 100mm f/2.8L Macro IS USM

Aksesorët përkatës

 • Aksesor objektivi

  Tub Zgjatimi EF 12 II

  Kur përdoret me lentet e zgjedhura, ky tub zgjatimi 12mm lejon fokusim shumë më të afërt.
 • Macrolite Adapter 67

  Mundëson përdorimin e bliceve Canon Macro Twin Lite ose Macro Ring Lite me objektiva me diametër filetimi filtri prej 67 mm
 • Aksesorët

  Çantë objektivi LP1219

  Kasë e butë mbrojtëse për lentet e zgjedhura RF.
 • Tripod Mount Ring D Black

  Pajtohet me objektivin RF 100mm F2.8L Macro IS USM dhe ka filetim vidhosjeje 1/4-inçësh.
 • Aksesor objektivi

  Filtër mbrojtës objektivi 67mm

  Mbron elementin përpara të lentes nga papastërtitë dhe dëmtimet. Bën për lentet me fije filtri 67mm.
 • Aksesor objektivi

  Filtër polarizues rrethor PL-C B 67mm

  Një filtër polarizues për lentet me diametër 67mm të fijes të filtrit.
 • Aksesor objektivi

  Kapaku i pluhurave i lentes E

  Mbron lenten tuaj Canon kur nuk përdoret.
 • Aksesor objektivi

  Lens Cap E-67II

  Mbron lenten tuaj Canon kur nuk përdoret.
 • Aksesor objektivi

  Qafore objektivi ET-73

  Nuk lejon që drita verbuese të hyjë në lente, duke mos lejuar që shkëlqimi i padëshiruar të ndikojë në fotografitë.
 • Aksesor objektivi

  Tub Zgjatimi EF 25 II

  Ky tub zgjatimi 25mm vendoset mes trupit të kamerës dhe objektivit, duke mundësuar afrim të mëtejshëm makroje dhe fokusimi për objektivin ndërsa ruan formën elektronike.
 • Gjithashtu mund t'ju pëlqejë...

  Katër lente alternative për EF 100mm f/2.8L Macro IS USM të zgjedhura nga ekspertët tanë të lenteve.

 • EF 100mm f/2.8 Macro USM

  Një lente makro me kuadër të plotë dhe rendiment të lartë me hapjen e diafragmës f/2.8, e shkëlqyer po ashtu për portrete.
 • Objektiva për DSLR

  EF 180mm f/3.5L Macro USM

  Një lente USM telefoto e kategorisë profesionale, makro e serisë L që ju siguron pamje nga afër kur jeni në distancë.
 • Objektiva për DSLR

  EF 24-70mm f/4L IS USM

  Një lente kompakte e serisë L me zmadhim dhe me hapje të diafragmës f/4, si dhe me Stabilizuesin e imazhit, e shkëlqyer për udhëtime dhe përdorim të përditshëm.
 • Objektiva për DSLR

  EF-S 60mm f/2.8 Macro USM

  Një lente makro USM me një hapje të madhe të diafragmës f/2.8 që siguron detaje emocionuese të pakapshme për syrin e njeriut.
 • Objektiva këndgjerë

  Arrini një fushëpamje më të gjerë dhe përfshini më shumë në kuadër me anë të objektivave tanë këndgjerë.
  Mësoni më shumë