PROGRAM

Production & Commercial Print Software

Përshpejtoni çdo stad të prodhimit dhe proceseve tuaja të printimit komercial, nga dorëzimi i punëve deri te dërgimi i komunikimeve.

Dorëzimi i punëve dhe paraprintimi

Eksploroni zgjidhje programatike të projektuara për të përshpejtuar dorëzimin e punëve dhe proceset e paraprintimit për t'i kryer punët më shpejt.
SHIKONI TË GJITHA PROGRAMET
person working on laptop
 • PRISMAprepare

  Zgjidhje e njësuar për përgatitjen e punëve, nga përgatitja deri në prodhim.

 • PRISMAprepare Go

  Cikle pune prodhimi në tre hapa të thjeshtë, të gjitha përmes resë kompjuterike.

 • PRISMAdirect

  Menaxhim i cikleve të punës me bazë interneti për të gjithë procesin e prodhimit.

 • Compart DocBridge Suite

  Një katalog i larmishëm programesh për komunikime të automatizuara në të gjitha kanalet.

 • PrintShop Mail Connect

  Thjeshtoni komunikimet e profilizuara promocionale me të dhëna të ndryshueshme.

 • i1 Process Control – i1 Colour Management Software

  Menaxhojini ngjyrat me koherencë përmes cikleve digjitale të punës.

 • Menaxhimi i prodhimit dhe printimi

  Zbuloni zgjidhje programatike të projektuara për të përmirësuar menaxhimin e produksionit tuaj të printimeve, për të maksimizuar kohën e punës pa ndërprerje, efikasitetin dhe fitimet.
  SHIKONI TË GJITHA PROGRAMET
  Man working on a computer in an office
 • PRISMAproduction

  Një cikël pune me rendiment të lartë dhe sistem menaxhimi prodhimi.

 • PRISMAproduction Host

  Module me bazë serveri për të përmirësuar printimin e dokumenteve për sistemin kryesor.

 • PRISMAprepare Go

  Cikle pune prodhimi në tre hapa të thjeshtë, të gjitha përmes resë kompjuterike.

 • PRISMAdirect

  Menaxhim i cikleve të punës me bazë interneti për të gjithë procesin e prodhimit.

 • EFI DirectSmile Media Suite

  Program tërësisht i integruar për komunikime në shumë kanale.

 • EFI Digital StoreFront

  Një paketë e plotë tregtie elektronike nga interneti në printim për PSP.

 • Compart DocBridge Suite

  Një katalog i larmishëm programesh për komunikime të automatizuara në të gjitha kanalet.

 • PrintShop Mail Connect

  Thjeshtoni komunikimet e profilizuara promocionale me të dhëna të ndryshueshme.

 • Menaxhimi dhe analitika e pajisjeve

  Merrni në dorë prodhimin e printimit, kontabilitetin, dërgimin e komunikimit e më tej me anë të gamës sonë të programeve për menaxhimin dhe analitikën e pajisjeve.
  SHIKONI TË GJITHA PROGRAMET
  Work professionals in a meeting reviewing data on a tablet
 • PRISMAproduction

  Një cikël pune me rendiment të lartë dhe sistem menaxhimi prodhimi.

 • PRISMAsatellite

  Menaxhoni me efikasitet dhe produktivitet të gjithë procesin e prodhimit të dokumenteve.

 • PRISMAlytics Accounting

  Mbështetuni në të dhëna printimi në kohë reale për tarifim të shpejtë dhe të thjeshtë.

 • PRISMA Tools

  Merrni njohuri kritike mbi rendimentin për të maksimizuar flotën tuaj të pajisjeve.

 • EFI DirectSmile Media Suite

  Program tërësisht i integruar për komunikime në shumë kanale.

 • EFI Digital StoreFront

  Një paketë e plotë tregtie elektronike nga interneti në printim për PSP.

 • Compart DocBridge Suite

  Një katalog i larmishëm programesh për komunikime të automatizuara në të gjitha kanalet.

 • PrintShop Mail Connect

  Thjeshtoni komunikimet e profilizuara promocionale me të dhëna të ndryshueshme.

 • Customer Communications Software

  Krijoni marrëdhënie të vyera dhe besnikëri me katalogun tonë të zgjidhjeve të fuqishme të programeve të komunikimit me klientët.
  SHIKONI TË GJITHA PROGRAMET
  Canon Camera
 • EFI DirectSmile Media Suite

  Program tërësisht i integruar për komunikime në shumë kanale.

 • Compart DocBridge Suite

  Një katalog i larmishëm programesh për komunikime të automatizuara në të gjitha kanalet.

 • PrintShop Mail Connect

  Thjeshtoni komunikimet e profilizuara promocionale me të dhëna të ndryshueshme.

 • Quadient Inspire

  Krijoni dhe dërgoni komunikime për klientët në të gjitha kanalet nga një pikë qendrore.

 • Programe të tjera

  Eksploroni programe të tjera të zhvilluara për të optimizuar proceset, përmirësuar produktivitetin dhe përmirësoni cilësinë në të gjithë biznesin tuaj.

  Work professional working on her laptop

  Dokumentet ligjore për programet e Canon

  Mund të shikoni ose shkarkoni marrëveshjet e licencës së përdoruesit fundor (EULA), përshkrimet e shërbimit, kushtet e përdorimit etj. për zgjidhje të ndryshme programatike për biznesin.

  JU DUHET NDIHMË?

  Shikoni si mund të përfitojë biznesi juaj nga programet e Canon për biznesin