A man filming on a Canon XF605 camcorder with a microphone attached. A Canon PTZ camera is visible in the foreground.

ZGJIDHJE PROFESIONALE PËR VIDEO

AV dhe transmetime profesionale

Ngushtoni distancën me qartësi të parivalizuar. Shkrepni, kontrolloni dhe dorëzoni përmbajtje të cilësisë së jashtëzakonshme me ekosistemin imazherik të Canon.

Çfarë regjistroni?

Qoftë nëse regjistroni apo transmetoni – nga zyra, studioja, klasa apo kuzhina – zgjidhjet profesionale për video dhe transmetime nga Canon ofrojnë cilësi mahnitëse për audiencën tuaj.

 • Korporata

  Transmetoni ose regjistroni komunikimet dhe aktivitetet e brendshme të kompanisë përmes fuqisë së videokonferencave.

 • Edukimi

  Arrini më larg se caqet e klasës në dhënien e mësimeve, leksioneve dhe udhëzuesve në internet.

 • Faltore

  Për ata që nuk mund të udhëtojnë drejt një vendi adhurimi, kamerat në distancë të Canon i transmetojnë meshat drejtpërdrejt në shtëpitë e tyre.

 • Dasmë

  Transmetoni drejtpërdrejt ose regjistroni festime, lërini familjet të jenë në kontakt dhe të ndajnë kujtime anembanë botës.

 • Rrjete sociale/krijim përmbajtjesh

  Qoftë nëse transmetoni drejtpërdrejt apo i regjistroni përmbajtjet dhe redaktoni video, do t'i lini pa fjalë ndjekësit tuaj me cilësinë e jashtëzakonshme të figurës.

 • Organizime

  Nga konferencat e shtypit dhe qarkullimet e produkteve, deri tek interpretimet muzikore dhe teatrale, kamerat tona ju mundësojnë transmetimin e filmimeve në cilësi të jashtëzakonshme.


Artikujt e lidhur

 • ARTIKULLI

  Videokamerat më të mira Canon: udhëzuesi juaj thelbësor

  Cila është videokamera më e mirë profesionale Canon për transmetimin e drejtpërdrejtë, mbledhjen e lajmeve dhe nevojat tuaja të korporatës?

 • ARTIKULLI

  Si e kanë vijuar punën regjisorët përmes produksionit në distancë

  Dy regjisorë tregojnë se si kufizimet e qarkullimit në botë i detyruan të bëjnë risi për të vijuar me produksionet e tyre dhe se çfarë rëndësie mund të ketë kjo për të ardhmen.

 • ARTICLE

  Filming and grading for HDR video

  Filming for HDR delivery? Experts reveal which Canon cameras are best for HDR video, why good exposure is key, and how to plan an HDR workflow.

 • ARTIKULLI

  Plotësojeni kompletin tuaj të videos me një kamerë

  Filmografi, Sébastien Devaud, flet për rolin kyç që luajnë kamerat profesionale Canon XA dhe XF në produksionet e tij.

 • ARTICLE

  Top tips for shooting corporate video that keeps clients coming back

  Videographer and Canon Ambassador Simeon Quarrie on his video best practices when shooting for big-name corporate clients, from pre-production to finished edit.

 • ARTIKULLI

  Përmasa të vogla, impakt i lartë: njihuni me Canon XA45

  DoP, Peter Demetris, bëri një provë të kamerës profesionale Canon XA45 gjatë një filmimi videoje muzikore – këtu ai rrëfen pesë funksionet e tij të preferuara.


 • CANON CR-N700

  PTZ NË DISTANCË

  Kamerat PTZ

  Një gamë kamerash distance 4K me panoramim-anim-zmadhim (PTZ) me cilësi të jashtëzakonshme figure, të krijuara për t'u përshtatur me një larmi produksionesh dhe zbatimesh.

  Canon Camera

  VIDEOKAMERAT

  Videokamerat profesionale

  Rendiment i pabesueshëm, përdorim i thjeshtë.

  Interchangeable Lens Cameras

  PA PASQYRA

  Kamera me objektiva të ndërsjellë

  Zbuloni kamerat me lente të ndërrueshme të Canon dhe eksploroni mënyra të reja krijuese për të regjistruar subjektin tuaj.

  Pro-4k-projectors

  PROJEKTORË

  Projektorët

  Qartësi e pabesueshme, imazhe brilante. Realizoni impakt maksimal me projektorët tanë.

  Canon Camera

  VIDEOKAMERAT

  Kamerat Cinema EOS

  Cilësi imazhi e jashtëzakonshme, kontroll krijues i pakufi.

  Fitoni avantazhin, regjistrohuni tani

  Regjistrohuni për këshilla nga profesionistë të tjerë, lajme të fushës, ftesa në aktivitete dhe përditësime të firmuerëve.