Photographer Richard Walch looks out over a coastline, taking a photo with his Canon camera.

Historitë

FOTOGRAFIA E NATYRËS

Dokumentimi i një projekti ripërtëritjeje të natyrës

Një fotografe dhe eksperte e ripërtëritjes së natyrës tregon se si ndihmoi që të kthente në jetë peizazhin e saj lokal.

Lexoni më shumë

Documenting a rewilding project

Artikujt tanë

Intervista me fotografët kryesues, artikuj frymëzues nga njerëz të apasionuar dhe një vështrim informues mbi zhanret e ndryshme krijuese - gjithçka mund ta gjeni këtu, nëpër artikuj.

Po kërkoni për diçka konkrete? Rafinoni kërkimin
Filtroni sipas

Keni interes në ndonjë zhanër të caktuar?

Hidhuni një sy këshillave e teknikave tona

Ndiheni të frymëzuar sa ta bëni një provë? Fitoni vetëbesim me anë të udhëzimeve tona nga ekspertët që t'i provoni që sot ndonjë nga teknikat e reja krijuese

SHIHNI KËSHILLAT E TEKNIKAT

Një burrë qëndron nën urën e qendrës së qytetit ndanë një rruge për të shkrepur një foto me një kamerë "Canon".

Frymëzohuni, regjistrohuni tani

Mos i humbisni ofertat e fundit nga "Canon", këshillat e udhëzimet, lajmet dhe ftesat për në aktivitetet vendore.

Regjistrohuni tani