Government and Public Sector

ZGJIDHJE PROFESIONALE PËR VIDEO

Sektori shtetëror dhe publik

Organizatat e sektorit publik në mbarë botën i besojnë Canon për nevojat e tyre të monitorimit, survejimit dhe produksionit.

Teknologji e sektorit publik për një shoqëri progresiste

Zgjidhjet imazherike nga Canon u mundësojnë autoriteteve të sektorit publik të arrijnë objektivat e tyre.

 • Survejim dhe monitorim

  Kamerat tona të forta, kompakte, rezistente ndaj motit i kapin detajet e imëta edhe në ambientet më të vështira, si dhe ia dalin më së miri në ndriçim të ulët. Programet tona inteligjente ofrojnë analizë të detajuar për monitorimin.

 • Transmetim i drejtpërdrejtë dhe videoproduksione

  Regjistroni ose transmetoni drejtpërdrejt takime të rëndësisë së lartë, aktivitete spektakolare dhe fjalime frymëzuese me cilësi mahnitëse figure dhe qëndrueshmëri të jashtëzakonshme.

Government and Public Sector

Education, local government, scientific research all have their particular challenges. See how Canon’s solutions delivered live streaming and production to a range of institutions with positive results.

 • NETHERLANDS

  Connecting citizens and government through the power of Canon PTZ cameras

  As the pandemic hit, the government of Provincie Drenthe wanted to maintain communication both internally and with the public – Canon PTZ cameras made this happen.

 • Case Study

  How Canon PTZ Cameras and projectors showcase the beauty of biodiversity

  From T-rex bones to out-of-this-world meteorites, find out how Naturalis Biodiversity Center uses Canon PTZ cameras and projectors to get closer than ever to the beauty of nature.

 • FINLAND

  From lecture halls to cow sheds: how PTZ cameras are upgrading online education

  Integrating PTZ cameras into the modern classroom. Find out how Canon helped Häme University of Applied Sciences develop teaching solutions fit for the 21st century.


CANON CR-N700

PTZ NË DISTANCË

Kamerat PTZ

Një gamë kamerash distance 4K me panoramim-anim-zmadhim (PTZ) me cilësi të jashtëzakonshme figure, të krijuara për t'u përshtatur me një larmi produksionesh dhe zbatimesh.

AMBIENT 02

VIDEOKAMERAT

Kamera të ndjeshmërisë së lartë

Videokamera kompakte, peshëlehta dhe praktike, ideale për një sërë përdorimesh të posaçme.

CPC Sample Station

SURVEJIM DHE MONITORIM

Programe numërimi të njerëzve në turmë

Numëroni numra të mëdhenj njerëzish në një zonë të përcaktuar për reagim në kohë reale ose për të dhëna statistikore.

Canon Camera

VIDEOKAMERAT

Videokamerat profesionale

Rendiment i pabesueshëm, përdorim i thjeshtë.

Canon Camera

OBJEKTIVAT

Lentet për transmetim

Objektiva cilësie optike 4K premium, për transmetim të cilësisë së lartë dhe performancë të parivalizuar.

Canon Camera

VIDEOKAMERAT

Kamerat Cinema EOS

Cilësi imazhi e jashtëzakonshme, kontroll krijues i pakufi.

Pro-4k-projectors

PROJEKTORË

Projektorët

Qartësi e pabesueshme, imazhe brilante. Realizoni impakt maksimal me projektorët tanë.

Fitoni avantazhin, regjistrohuni tani

Regjistrohuni për këshilla nga profesionistë të tjerë, lajme të fushës, ftesa në aktivitete dhe përditësime të firmuerëve.