CINE LENSES

Objektivat kinematografikë

Të projektuar për të përmbushur standardet e larta të kineastëve.

BËJENI TË GJITHË BOTËN KINEMATOGRAFIKE

Objektivët kinematografikë të Canon ofrojnë performancë optike të jashtëzakonshme, cilësi të fortë ndërtimi dhe prakticitet për të përmbushur kërkesat specifike për produkte filmike. Të krijuar për të mbuluar kamerat me format të madh 35 mm dhe Super35mm, gama mbulon objektivët zmadhues dhe fiksë dhe një gamë të gjerë të mbërthyeseve të objektivëve, duke përfshirë mbërthyeset PL, EF dhe RF. Pavarësisht nëse jeni një regjisor aspirues, një profesionist me përvojë apo në këtë fushë, Canon ka një zgjidhje që është e duhura për ju.
Cine Primes

Objektivë fiksë kinematografikë

Një gamë objektivësh fiksë kinematografikë kuadërplotë të krijuar për të përmbushur kërkesat e filmimit bashkëkohor. Të disponueshëm në mbërthyese PL, EF dhe RF, me ndalesa-t të gjera dhe gjatësi fokale në të gjithë gamën, këta objektivë ofrojnë karakteristika optike të veçanta për të shprehur më tej anën tuaj artistike.

Zmadhues Flex

Objektivë zmadhimi cilësor me një aperturë të shpejtë konstante prej T2.4 (FF) dhe T1.7 (S35) në të gjithë gamën e objektivëve. Të përshtatshëm për kamerat kuadërplotë dhe Super35, të krijuar për produkte kinematografike dhe virtuale.

Flex Zooms
Cine Servo

Vetëfokusues kinematografikë

Me bashkimin e cilësisë optike mahnitëse 4K dhe të veçorive praktike për transmetim, objektivët me vetëfokusues kinematografikë të Canon ofrojnë një gamë të gjerë përdorimesh transmetimi dhe dorazi kur nevojitet vetëfokusim.

Vetëfokusues kinematografikë kompaktë

I krijuar për kamera 4K Super 35mm dhe me vetëfokusues të integruar, fokus automatik dhe fotostabilizim. Këta objektivë kryesorë të punës me mbërthyese EF janë të përkryer për t’i përdorur në duar ose mbi shpatull.

Compact Cine Servo
 RF 24-105MM F2.8L IS USM Z

Objektivi RF hibrid

Krijuar me veçori profesionale dhe mundësi që janë ideale për prodhimin e fotove dhe videove. Adaptorët opsionalë të zmadhimit servo/të fuqishëm mundësojnë zmadhim të lehtë dhe në distance, me opsione lidhjeje dhe kontrolli për t’iu përshtatur aplikacioneve të shumëfishta ENG, të transmetimit dhe studio.

Zmadhues i cilësisë më të lartë

Të krijuar për kamerat Super 35mm me mbërthyese EF dhe PL dhe me cilësi të jashtëzakonshme figure 4K për produkte filmike të cilësisë së lartë.

Top End Zoom
Compact Zoom

Zmadhues kompakt

Të krijuar për kamerat Super 35mm me mbërthyese EF dhe PL, të cilat ofrojnë cilësi të jashtëzakonshme figure 4K për produkte filmike të cilësisë së lartë në një dizajn kompakt dhe peshëlehtë.

Zbuloni videon profesionale nga Canon dhe rimendoni ato që mund të bëni përmes videos

Qoftë nëse shkrepni dokumentarë të arrirë nga regjisorë të pavarur, seriale tërheqëse dramatike për koleksion, apo filma kinematografikë të nderuar me çmime, ka një produkt videoje profesionale nga Canon që do ta katapultonte krijimtarinë tuaj drejt lartësive të reja.

Discover Canon Pro Video

Mund të jeni të interesuar edhe për