Risi NEW

Kinoobjektiv zmadhues

Canon CN7X17 KAS T

Projektuar për fleksibilitet dhe performancë, me mbërthyese të disponueshme RF ose PL

Gamë e gjithanshme. Lidhje e fuqishme.

Një super objektiv Cine-Servo 35 mm me një diapazon të gjerë zmadhimi, i përshtatshëm për sportet dhe lajmet e drejtpërdrejta, për dokumentarët, filmat, prodhimet në distancë dhe ato virtuale.

Me mbështetjen e avancuar të metadatës dhe një njësi drajveri dixhital servo të gjeneratës së re eXs-V, CN7X17 KAS T ​​ofron performancë dhe saktësi për nevojat tuaja të prodhimit.

 • Performancë e saktë optike

  Mbështet rezolucione deri në 8K HDR nga qendra në periferi me riprodhim organik të ngjyrave. Falë irisit me 11 fletë, CN7X17 KAS T ​​prodhon hije të përhapura lehtë dhe sfonde të buta jashtë fokusit. Një zmadhim optik i gjerë 7x me gjatësi fokale 17-120 mm ofron një përvojë të gjithanshme fotografimi.

 • Komunikim me mbërthyesen RF ose PL

  Falë mbërthyeses RF, CN7X17 KAS T ​​ofron korrigjim të shtrembërimit të objektivit dhe kapje të metadatës në kohë reale. Ndërsa përdoruesit e mbërthyeses PL përfitojnë nga Cooke /i TechnologyTM dhe ZEISS eXtended DataTM. Të dyja mbërthyeset ofrojnë pajtueshmëri me prodhimet virtuale dhe ciklet e punës VFX.

 • Njësia e riprojektuar dixhitale e drajverit

  Shkrepni me saktësi falë kontrollit të shpejtë servo me korrigjim të ndryshimit të këndit të shikimit gjatë fokusit, për një performancë më intuitive. Ndërfaqe të ndryshme, duke përfshirë tre konektorë me 20 kunja dhe USB-C, të cilat mundësojnë kontrollin në distancë dhe cilësime të optimizuara të përdoruesit, ndërsa një enkodues 16-bit garanton rezultate të sakta të objektivit për prodhime virtuale.

Specifikimet

 • Cilësi optike 8K

  Cilësi e pasur imazhi nga qendra në skaje, pa kompromise.

 • Rreze fokale 17 - 120 mm

  Gjatësi fokale të gjithanshme, të përsosura për një shumëllojshmëri prodhimesh.

 • Njësia e riprojektuar dixhitale e drajverit

  Performancë e përmirësuar me lidhje të përditësuar dhe korrigjim të ndryshimit të këndit të shikimit gjatë fokusit.

 • Montimi RF

  Metadata e detajuar shton informacione për korrigjimin e shtrembërimit dhe u vjen në ndihmë prodhimeve XR, si dhe cikleve të punës VFX.

 • Komunikim me mbërthyesen PL

  Cooke /i TechnologyTM dhe ZEISS eXtended DataTM.

 • Peshëlehtë

  Përdorim më i lehtë për një kohë më të gjatë, me një peshë më të lehtë se 3,2 kg.

Çfarë ka në kuti

Gjithçka që ju duhet për filmime të cilësisë së lartë 4K HDR në lëvizje.

 • Trup objektivi CN7X17 KAS T (mbajtësja e objektivit Φ15 mm - montuar në trup) x1

 • Kapak objektivi x1

 • Kapak kundër pluhurit x1

 • Qafore x1

 • Kapak x1

 • Aks mbështetës për objektivin (mbajtëse aksesorësh Φ19 mm) x1

 • Vida fiksuese për njësinë e drajverit x3

 • Çantë mbajtëse për njësinë e drajverit x1

 • Manual përdorimi “Para se të përdorni produktin” x1

 • Manual përdorimi “Rregulloret” x1

Produkte të ngjashme

Dëshironi të kontaktoheni nga një përfaqësues i Canon?

Plotësoni formularin e shkurtër për të kërkuar që një specialist i produkteve nga Canon të kontaktojë me ju.

Mund të jeni të interesuar edhe për

Eksploroni diapazonin më të gjerë kinematografik të Canon dhe përmirësoni regjistrimet tuaja