Canon Pro Camcorders

Videokamera profesionale

Rendiment i pabesueshëm, përdorim i thjeshtë

Canon XF605

Një kamerë fleksibël transmetimi cilësie 4K, që ofron vetëfokusim të avancuar, lidhje dhe transmetim për produksione me kërkesë të lartë.

Mësoni më shumë

Lifestyle Day

Canon XA75

Një videokamerë profesionale 1.0-inçëshe Type CMOS 4K. Me Dual Pixel CMOS AF, zmadhim optik 15x plus stabilizim me 5 akse, 3G-SDI, dalje HDMI dhe transmetim UVC.

Mësoni më shumë

Canon XA75

Canon XA70

Një videokamerë profesionale 1.0-inçëshe Type CMOS 4K. Me Dual Pixel CMOS AF, zmadhim optik 15x plus stabilizim me 5 akse, dalje HDMI dhe transmetim UVC.

Mësoni më shumë

Canon XA70

Canon XA65

Një videokamerë profesionale 1/2.3-Type CMOS 4K. Me vetëfokusim të avancuar, zmadhim optik 20x plus stabilizim me 5 akse, 3G-SDI, dalje HDMI dhe transmetim UVC.

Mësoni më shumë

XA65

Canon XA60

Një videokamerë profesionale 1/2.3-Type CMOS 4K. Me vetëfokusim të avancuar, zmadhim optik 20x plus stabilizim me 5 akse, dalje HDMI dhe transmetim UVC.

Mësoni më shumë

XA60

Seria XF

Seria XA

Discover Canon Pro Video and re-think what you can do with video

Zbuloni videon profesionale nga Canon dhe rimendoni ato që mund të bëni përmes videos

Qoftë nëse shkrepni dokumentarë të arrirë nga regjisorë të pavarur, seriale tërheqëse dramatike për koleksion, apo filma kinematografikë të nderuar me çmime, ka një produkt videoje profesionale nga Canon që do ta katapultonte krijimtarinë tuaj drejt lartësive të reja.