Compact Digital Cameras

Kamerat dixhitale kompakte

Të fuqizuar nga teknologjitë inovative të Canon, ne kemi kamerën kompakte më të mirë për ju - çfarëdo niveli ekspertize që të keni.

Precizion i imët e madhështor

Fantastike për përdorim të përditshëm, kamerat kompakte elektronike me objektiva fiksë ofrojnë portativitet dhe peshë të lehtë - duke qenë ideale për ata që duan një kamerë të gjithanshme gati për ta shkrepur në çast. Gama e "Canon" ka diçka për këdo, nga modelet kompakte me sensorë të mëdhenj për ekspertë deri te kamerat e thjeshta drejto-shkrep.

Produktet tona të fundit

Kamera të reja kompakte

Mundësuar nga teknologjitë novatore të "Canon" kemi kamerën e re më të mirë për ju Të fuqizuar nga teknologjitë inovative të Canon, ne kemi kamerën kompakte më të mirë për ju – cilido qoftë niveli juaj i ekspertizës.

PowerShot G7 X Mark III

PowerShot G7 X Mark III

Ideale për videoblogerë e blogerë. Një kamerë e lidhur që shkrep video dhe foto të jashtëzakonshme që ndjekësit tuaj do t'i adhurojnë.

Mësoni më shumë

Gama e produkteve dhe filtri për kamera kompakte

Po kërkoni për diçka konkrete? Rafinoni kërkimin
Filtroni sipas

Ju duhet ndihmë të gjeni një kamerë?

Përdorni zgjedhësin e kamerave dhe gjeni kamerën ideale për ju.

Gjeni kamerën time

Get Inspired"Get Inspired" është burimi juaj kryesor i këshillave të dobishme të fotografisë, udhëzuesve të blerësit dhe intervistave inteligjente - gjithçka që ju nevojitet për të gjetur kamerën më të mirë ose printerin më të mirë dhe të krijoni ide të ardhshme krijuese.

Shihni artikujt

Shkrepni foto më të bukura me "Canon PowerShot G5 X Mark II"

Fotografi i aksionit, James North, tregon aftësitë e tij dhe na tregon përse modeli përplot funksione "Canon PowerShot G5 X Mark II" është bashkudhëtari ideal.

Lexoni më shumë

Take better travel shots with the Canon PowerShot G5 X Mark II

Mund të jeni të interesuar në...

Frymëzohuni, regjistrohuni tani

Mos i humbisni ofertat e fundit nga "Canon", këshillat e udhëzimet, lajmet dhe ftesat për në aktivitetet vendore.

Regjistrohuni tani