Hero Image
Blank-Rect Image

PowerShot SX70 HS

Kapni momente të veçanta në stilin mahnitës me SX70 HS, krye të zonës së kanalit të Canon-it, me pamje DSLR dhe teknologjinë më të fundit.

Kamera ura me pamje DSLR dhe funksionalitet të gjithanshëm

Premium, 65x zoom gjitha-në-një kamera kombinuar DSLR duket dhe stil me karakteristika të gjithanshëm. Zgjeroni mundësitë e shtënimit me mbështetje për imazhet në RAW, video 4K, Bluetooth® dhe Wi-Fi si dhe Remote Live View.

Shikoni specifikimet e plota

Specification Intro

Një aparat i madh për...

DSLR duket, teknologjia me lente fikse

All-in-one me pamjen e një DSLR dhe peshën dhe fleksibilitetin e një kamere fikse. Kapni çdo gjë nga detajet e largëta në të shtëna makro pa ndryshime lente.

Specification Intro
girl-sitting-on-bench-with-view-behind-her

Sillni distancën në fokus

Nga këndi i gjerë deri në afërsi ekstreme – kapja e detajeve të padukshme me sy të lirë, pa shkëmbyer lentet, pavarësisht nëse jeni metra ose milje larg.

Shikoni videon

4k dhe formatet RAW

Merrni atë në post-prodhimin me foto RAW ende, ose merrni JPEG të mprehta direkt nga kamera. Xhironi videot mahnitëse në definicion ultra të lartë 4K, me hyrje të mikrofonit me cilësi të lartë.

dad and son jumping into the ocean

Fokusi automatik i shpejtë dhe i mprehtë

Autofokusimi i besueshëm i SX70 HS bën të mundur ndarjen e sfondit dhe të planit të parë të lehtë. Opsioni i vazhdueshëm automatik për të kapur momente të shkurtra në detaje.

boy playing on water float on holidays

Kujtimet e përjetshme, të ruajtura në detaje të përsosur

Një kompakt gjitha-në-një që me mençuri ju jep kornizë fotografike optimale, megjithatë fleksibilitet mundësinë tuaj.

Lidhje të gjera

Mbështetni imazhet menjëherë duke përdorur funksionin e transferimit automatik të imazhit*. Remote Live View ju mundëson të xhironi, shihni pamjen e kamerës dhe cilësimet e qasjes nëpërmjet një telefoni celular.

Specification Intro

Canon synon të arrijë emetime neto zero të CO2 nga aktivitetet e veta të biznesit deri në vitin 2050

Ne do ta arrijmë këtë duke ofruar një përmirësim mesatar prej 3% në vit në indeksin e përmirësimit të emetimeve të CO2 të ciklit jetësor për produkt. I cili nëse do të ruhej do të sillte një ulje prej rreth 50% nga nivelet e vitit 2008 deri në vitin 2030. Ne e pranojmë se kjo është në përputhje me nivelin e reduktimit të kërkuar nga Marrëveshja e Parisit.

Ne do të vazhdojmë të kryejmë rishikime të objektivit nga një këndvështrim afatgjatë, si një mënyrë për të kontrolluar kontributin tonë në arritjen e një shoqërie me karbon të ulët.

Zbuloni më shumë

Specifikimet

Icon 01

Zmadhimi optik 65x

Icon 02

20.3 MegaPixels

Icon 03

DIGIC 8

Icon 04

4K Movie

Icon 01

10fps

Icon 02

7.5cm Vari-Angle LCD

Shikoni specifikimet e plota

Specification-Icons - Header Image
What's In The Box

Çfarë ka në kuti

Kamera dixhitale PowerShot SX70 HS

Kapaku i lentes

Rrip qafe NS-DC11

Bateria LP-E12

Karikuesi i baterisë LC-E12E

Kabllo AC

Paketa e manualit të përdoruesit

Aksesorët e përputhshëm

Produktet e lidhura

* E pajisur me teknologjinë Bluetooth® me energji të ulët. Fjala dhe logot Bluetooth® janë marka tregtare të regjistruara që zotërohen nga Bluetooth SIG, Inc. dhe çdo përdorim i këtyre markave nga Canon Inc. bëhet me licencë. Markat tregtare dhe emrat tregtarë të tjerë janë të pronarëve të tyre përkatës.