G7X MK III Vlogging live streaming and video conferences
Blank-Rect Image

Canon PowerShot G7 X Mark III

Ideal për videoblogerë, blogerë, transmetime direkte, videokonferenca dhe cilindo që publikon përmbajtje në internet. PowerShot G7 X Mark III ju ndihmon të dukeni sa më mirë me videon e jashtëzakonshme 4K, një sensor të madh tipi 1,0 dhe foto 20,1-megapikselëshe – të gjitha të përmbledhura në një dizajn superportativ që mund ta merrni kudo me vete.

Komunikoni krijimtarinë tuaj

Organizoni transmetime tërheqëse direkte. Ruani lidhjet me shoqërinë dhe familjen gjatë videokonferencave. Krijoni përmbajtje videoblogimi që sfidojnë pritshmëritë tuaja dhe tejkalojnë ato çfarë jeni mësuar të shikoni nga smartfoni. Filmim i pabesueshëm në 4K, foto të arrira 20,1-megapikselëshe dhe shkrepje shpejtësie të lartë që i ndalon në kohë momentet e befta.

Shikoni specifikimet e plota

CANON POWERSHOT G7 X MARK III
CANON POWERSHOT G7 X MARK III

MikeVisuals Isle of Skye Vlog

Shikoni se si e ka përdorur Mike Gray modelin "PowerShot G7 X Mark III" për të krijuar videoblogun e tij të udhëtimeve

Shikoni videon

Video tërheqëse që do të adhurohet nga audienca juaj

Shkrepini peizazhet në qartësi 4K. Regjistrojini sportet në lëvizje të ngadalësuar me shpejtësi të larta kuadrosh prej deri në 120fps. Lidhni një mikrofon të jashtëm për regjistrim audioje qartësie kristal për videoblogjet tuaja të udhëtimit. Transmetoni direkt në cilësi mahnitëse ndërsa luani dhe modernizojeni kamerën e internetit për videokonferencat e punës. Mundësitë me PowerShot G7 X Mark III janë të pafundme.

Lexojeni artikullin e plotë këtu

G7X MK III Vlogging live streaming and video conferences

Krijojeni përmbajtjen sipas mënyrës suaj

"PowerShot G7 X Mark III" e bën të lehtë dellin krijues. Qoftë kur shkrepni portrete, autoportrete, panorama apo ushqime, sensori 20,1-megapikselësh arrin rezultate të jashtëzakonshme.

KËSHILLA VIDEOBLOGIMI KRIJUES

Dallohuni nga turma e përdoruesve të smartfonëve

Tërhiqni vëmendjen e audiencës suaj me anë të thellësisë së ulët të fushës që ju nxjerr në qendër të skenave. Filmimet dhe fotot e shkrepura në ndriçim të ulët janë përplot me detaje dhe ambient.

Funksione të mëtejshme me firmuerin e përditësuar

Firmueri i fundit ofron një modalitet të ri automatik filmimi që është ideal për videoblogim, me vetëfokusim të kalibruar imët dhe vetekspozim. Ekrani me shirita dhe shënuesit e videoaspektit, plus një nivel ekrani i dukshëm në modalitetin e gjurmimit të fytyrës janë gjithashtu risi dhe ideale për kontroll të avancuar.

Shkarko tani

Additional features with updated firmware

Krahasimi

Canon PowerShot G7 X Mark III në PowerShot G7 X Mark II.

Trupi i kamerës

PowerShot G7 X Mark III

PowerShot G7 X Mark III

PowerShot G7 X Mark II

PowerShot G7 X Mark II

Sensor

20,1 MP i mbivendosur CMOS tipi 1.0

20,1 MP BSI CMOS tipi 1.0

Unaza e kontrollit

4,2-fish 24-100 mm ekuiv. f/1,8-2,8

4,2-fish 24-100 mm ekuiv. f/1,8-2,8

Përpunues imazhi

DIGIC 8

DIGIC 7

Lidhshmëria

"Wi-Fi" dhe "Bluetooth"

Wi-Fi dhe NFC

Regjistrimi i vazhdueshëm

20 fps me 30 fps "RAW Burst"

Regjistrimi i vazhdueshëm

Filma

4K, 120 fps "Full HD"

60 fps "Full HD"

Tingulli

Mikrofon stereo dhe hyrje mikrofoni 3,5 mm

Mikrofon stereo

Transmetimi

Transmetimi direkt në "YouTube"

Ekrani

Ekran me anim, me prekje, 1,04 m pika, 7,5 cm

Ekran me anim, me prekje, 1,04 m pika, 7,5 cm

Shkrehësi

Mekanik maks. 1/2000 sek, Elektronik pa zhurmë 1/25600 sek

Mekanik maks. 1/2000 sek

Funksione të tjera

Panorama, 4K Timelapse, Expanded Highlight Tone Priority, Expanded Auto Lighting Optimizer, USB Charging

Jeta e Baterisë

265 poza për karikim

240 poza për karikim

Përmasat

105,5×60,9×41,4 mm

105,5 x 60,9 x 42,0 mm

Pesha

Rreth 304 g (përfshirë baterinë dhe kartën e memories)

Rreth 319 g (me baterinë dhe kartën e memories)

Për videoblogerë, blogerë dhe transmetime direkte. Një kamerë e lidhur që shkrep video dhe foto të jashtëzakonshme që ndjekësit tuaj do t'i adhurojnë.

Galeria

Specifikimet

Filmime në 4K dhe fole mikrofoni 3,5 mm

Rrëfejeni historinë tuaj me video

Filma në "Full HD" me 120 kuadro/sek

Efekt ngadalësimi më i shtruar dhe më i detajuar

24 mm, zmadhim 4,2-fish

f/1.8-2.8, zmadhim këndgjerë në trup kompakt

Sensori CMOS i mbivendosur, i tipit 1 dhe 20,1-megapikselësh

Për cilësi të jashtëzakonshme figure

Ekrani me anim për lart

Për autoportrete dhe shkrepje në kënde të ulëta

"Bluetooth" dhe "Wi-Fi"

Lidhje gjithnjë aktive me pajisjen tuaj inteligjente

Transmetim direkt në "YouTube"

Lidhuni me një rrjet dhe transmetoni direkt në kanalin tuaj të "YouTube"

Karikimi me USB

Karikim komod kudo që të ndodheni

Shikoni specifikimet e plota

Canon PowerShot G7 X Mark III

Kaloni në transmetim me Canon

Ruajtja e lidhjeve me familjen, shoqërinë, ndjekësit dhe kolegët është tani më e lehtë me kompletet e videokonferencave dhe të transmetimeve direkte të Canon PowerShot G7 X Mark III.

Artikujt e lidhur

PowerShot G7 X Mark III Camera

Çfarë ka në kuti

Gjithçka që ju duhet për të kapur detaje të bukura në udhëtimet tuaja, thjesht shtoni një kartë memorieje dhe një kasë mbajtëse

Kamera elektronike "PowerShot G7 X Mark III Black"

Rripi i kyçit WS-DC12

Paketa e baterisë NB-13L

Karikues baterie CB-2LHE

Kabllo AC

Paketa e manualit të përdoruesit

Aksesorët përkatës

Për videoblogerë, blogerë dhe transmetime direkte. Një kamerë e lidhur që shkrep video dhe foto të jashtëzakonshme që ndjekësit tuaj do t'i adhurojnë.

Aksesorët e përputhshëm

#FreeYourStory

Jini të guximshëm. Jini ekspresivë. Jini origjinalë. Na e tregoni jetën përmes objektivit tuaj. Qoftë përmes fotove, printimeve apo filmimeve, ne duam të shikojmë perspektivën tuaj unike mbi botën ashtu siç e shkrepni ju.

Mësoni më shumë

Free Your Story Canon PowerShot G7 X Mark III

Produktet e lidhura

*Kërkon që pajisja smart të jetë e lidhur me Bluetooth versioni 4.0 (ose më të ri) Kërkon gjithashtu që pajisja inteligjente të ketë sistem operativ iOS 8.4 (e lart) ose Android 5.0 (e lart).

**Fjala dhe logot Bluetooth® janë marka tregtare të regjistruara që zotërohen nga Bluetooth SIG, Inc. dhe çdo përdorim i këtyre markave nga Canon Inc. bëhet me licencë. Markat tregtare dhe emrat tregtarë të tjerë janë të pronarëve të tyre përkatës.

*** Shërbimi i transmetimit të drejtpërdrejtë i këtij produkti mbështet transmetim të drejtpërdrejtë vetëm në "YouTube". Për të përdorur shërbimin e transmetimit të drejtpërdrejtë, nevojitet regjistrimi i mëparshëm në "image.canon".

Në përputhje me “Kufizimet për transmetimin e drejtpërdrejtë” nga "YoTube", përdoruesit duhet të kenë së paku 1000 abonentë në kanal, për të pasur mundësi transmetimi të drejtpërdrejtë nga pajisjet celulare. Ky kufizim vlen dhe për shërbimin e transmetimit të drejtpërdrejtë të "YouTube" që ofrohet përmes "Canon PowerShot G7 X Mark III"

Për informacion të përditësuar në lidhje me kufizimet, vizitoni mbështetjen teknike të "Google"

Transmetimi i drejtpërdrejtë në "YouTube" mund të ndryshojë, ndalojë apo përfundojë pa njoftim paraprak.

Vini re paraprakisht se "Canon" nuk merr përsipër asnjë përgjegjësi për shërbimet e ofruara nga palë të treta, duke përfshirë dhe transmetimin e drejtpërdrejtë në "YouTube".