Eos R System

Sistemi Canon EOS R

Regjistroni më shumë në kuadrin e plotë dinamik me një sistem kamere të projektuar për të ardhmen

Një sistem i dizajnuar për të ardhmen, sot.

I bazuar në mbi tre dekada novacione të vazhdueshme për sistemin EOS, Sistemi EOS R bazohet në një montim novator të lentes që ofron mundësi më të mëdha krijuese dhe mënyra edhe më të shumta dinamike për regjistrimin e çdo momenti. Ai ripërcakton kufijtë e prodhimit të fotografisë dhe filmit.

Canon EOS R and Canon EOS RP

Integroni dhe zgjeroni

Sistemi EOS R është projektuar për të plotësuar dhe për të zgjeruar mundësitë tuaja krijuese. Duke ju ofruar një mënyrë intuitive për regjistrimin, ai mund të përshtatet me lehtësi në sistemin tuaj ekzistues EOS dhe t'ju çojë në vende të reja si një fotograf ose një regjisor falë lentes fenomenale RF si dhe përputhshmërisë me gamën EF dhe EF-S.

Çmime

Awards

Gama EOS R

Nga fotografia dhe filmat e përparuar e deri te një shoqëruese e përsosur dhe e lehtë për udhëtime, gama EOS R ofron një zgjidhje me kuadër të plotë për çdo fazë të udhëtimit tuaj krijues.

Trupat e kamerave

Krahasimi

Trupi i kamerës

Canon EOS R

EOS R

Canon EOS RP

EOS RP

Montim i lentes

Montimi RF

Montimi RF

Përputhshmëria e lentes

Lentet RF, EF dhe EF-S mund të përdoren me Adaptorin e montimit EF-EOS-R

Lentet RF, EF dhe EF-S mund të përdoren me Adaptorin e montimit EF-EOS-R

Pikselë efektivë (afro MP)

30,3 megapikselë me kuadër të plotë

26,2 megapikselë me kuadër të plotë

Procesor imazhi

DIGIC 8

DIGIC 8

Dual Pixel RAW

Po

Jo

Dual Pixel CMOS AF

Po

Po2

Pikat AF me inkuadruesin

Deri në 5655 pozicione të zgjedhshme të fokusit AF
I ndjeshëm ndaj f/11
AF i vazhdueshëm i syrit në Servo AF

Deri në 4779 pozicione të zgjedhshme të fokusit AF
I ndjeshëm ndaj f/11
AF i vazhdueshëm i syrit në Servo AF

AF në dritë të dobët

I ndjeshëm ndaj -6 EV3

I ndjeshëm ndaj -5 EV3

Shpejtësia e regjistrimit të vazhdueshëm (fps)

AF fiks me 8 fps
Servo AF me 5 fps

AF fiks me 5 fps
Servo AF me 4 fps

Kohëmatësi i intervalit

Jo

Po

Filma

Filma 4K në 25/24 fps
Modaliteti i regjistrimit me intervale 4K
Filma Full HD në 60 fps
HD në 120 fps
Canon Log (8 bitë / 10 bitë)
4K pa ngjeshje 10 bitë 4:2:2 në regjistrues të jashtëm
480 Mbps

Filma 4K në 25 fps
Modaliteti i regjistrimit me intervale 4K
Filma Full HD në 60 fps
Fotografi çasti në video
120 Mbps

Modalitetet e ndihmës për fokusin

Kulmi i fokusit
Udhëzues fokusimi

Kulmi i fokusit

Shiriti me shumë funksione

Ofrohet

Nuk ofrohet

LCD me prekje me kënd të ndryshueshëm

8 cm / 3,15 inç
LCD me 2,1 mil pika
4 tone të ngjyrës të disponueshme

7,5 cm / 3 inç
LCD me 1,04 mil pika

Obturatori elektronik

Tipi 0,5
OLED me 3,69 milionë pika
Pika e syrit 23 mm / zmadhimi 0,76x

Tipi 0,39
OLED me 2,36 milionë pika
Pika e syrit 22 mm / zmadhimi 0,7x

Regjistrimi në heshtje

Regjistrimi në heshtje i disponueshëm në të gjitha modalitetet

Modaliteti i skenës në heshtje

Wi-Fi

Wi-Fi dhe Bluetooth™
FTP me aksesorin WFT-E7 II

Wi-Fi dhe Bluetooth™

Pesha e trupit (me bateri dhe kartën e memories)

660 g

485 g

Madhësia e trupit (GjexLaxThe)

135,8 x 98,3 x 84,4 mm

132,5 × 85 × 70 mm

Opsioni i kapjes

Doreza e baterisë BG-E22

Doreza zgjatuese EG-E1

Jeta e baterisë

LP-E6
370 shkrepje (standardi CIPA)
Karikimi me USB me PD-E1

LP-E17
250 shkrepje (standardi CIPA)
Karikimi me USB me PD-E1

Zbuloni fuqinë dhe larminë e gamës 4K të "Canon"

Një gamë speciale e lenteve

Shikoni të gjitha lentet RF

Bëni realitet vizionin tuaj krijues

Sistemi EOS R trashëgon të gjitha avantazhet e sistemit EOS si dhe gamën e tij të lenteve, ofron përputhshmëri të plotë me optikën ekzistuese EF dhe EF-S me adaptorë si dhe gamën e bliceve Speedlite dhe të aksesorëve.

Mësoni më shumë

Realise your creative vision

Shihni se çfarë vjen më pas për lente RF

Duke zgjeruar sistemin "EOS R" drejt mundësive të reja të shkrepjes, njihuni me objektivat RF që janë në zhvillim e sipër për qarkullim gjatë vitit 2020.

Zbuloni më shumë

Explore what’s next for RF lenses

Softueri " Canon EOS Webcam Utility"

Përdoreni kamerën tuaj "Canon" si kamerë interneti të cilësisë së lartë, duke instaluar softuerin tonë "EOS Webcam Utility".

MËSONI MË SHUMË

Përmirësoni dhe zgjeroni botën tuaj

Gama e kamerave me lente të ndërrueshme të Canon është projektuar për t'u dhënë rezultatet më të mira prodhuesve të fotografive dhe të filmave të çdo niveli aftësish. Tani falë Sistemit EOS R, gama e Canon është më e gjerë dhe e hapur për të gjithë.

EOS R me kuadër të plotë dhe pa pasqyra

Sistemi EOS R i merr idetë nga sistemi ekzistues EOS DSLR, me një manovrim dhe ergonomi të ngjashme, por është më i vogël dhe më i lehtë. Ai ju drejton përpara në fusha të reja të fotografisë dhe filmit me teknologji novatore.

EOS R Full-Frame Mirrorless

DSLR EOS

Kamerat DSLR ofrojnë një inkuadrues optik nëpërmjet një prizmi dhe një sistem pasqyre reflektive që të mund ta shikoni subjektin me sytë tuaj nëpërmjet lentes. Kjo është një rrugë drejt realizimit profesional të fotografisë dhe filmit me administrimin tradicional dhe gamën më të gjerë për zgjedhjen e lenteve.

Mësoni më shumë

EOS DSLR

EOS M pa pasqyra

Kur hapësira ka një çmim shumë të lartë dhe nuk e dëshironi madhësi dhe peshën më të madhe të një sistemi DSLR, gama pa pasqyra EOS M e kamerave Canon ofron lehtësi dhe elasticitet me cilësinë e lartë të imazhit si në filma, ashtu edhe në fotografi.

Mësoni më shumë

EOS M Mirrorless

Gjeni sistemin që është e drejtë për ju

Për mbi 30 vjet sistemi legjendar EOS i ka dhënë fotografëve dhe krijuesve një avantazh kryesor. Me gamën tonë të kamerave dhe lenteve, rruga drejt krijimtarisë më të madhe nuk ka qenë kurrë më e lehtë.

MËSONI MË SHUMË

Canon EOS 5D Mark IV, EOS R & EOS M50

Produktet e lidhura

Në duart e admiruesve

Shikoni të gjithë artikujt

Frymëzohuni, regjistrohuni tani

Mos i humbisni ofertat e fundit nga "Canon", këshillat e udhëzimet, lajmet dhe ftesat për në aktivitetet vendore.

Regjistrohuni tani

1 Që nga data 13 shkurt 2019, ndër kamerat dixhitale pa pasqyra me lente të ndërrueshme që përfshijnë një sensor imazhi 35mm të barasvlershëm me kuadrin e plotë me fokusin automatik AF me zbulimin e kontrastit dhe AF me zbulimin e fazës në planin e imazhit. Llogaritur nga rezultatet e shpejtësisë së matur të fokusit automatik AF, bazuar në udhëzimet e CIPA-s (ndryshon në varësi të kushteve të regjistrimit dhe lentes së përdorur). Matur duke përdorur metoda të brendshme. Kushtet e matjes: EV12 (temperatura e ambientit/ISO 100), Modaliteti manual, me RF 24-105mm F4L IS USM (me gjatësi fokale 24mm) me parametrat e mëposhtëm: obturatori i lëshuar me butonin e obturatorit, AF me 1 pikë (AF qendrore), AF me një shkrepje
2 Fokusi automatik AF i kontrastit është përdorur për regjistrimin e filmave në 4K
3 Pika qendrore, kur përdoret me lentet f/1.2, modaliteti me një shkrepje