Canon DP-V2411

Ekran referencë profesional 24 inç me luminancë të lartë për prodhim HDR

Canon DP-V2411

Ekran profesional 24 inç me luminancë dhe saktësi të lartë

DP-V2411 është një ekran referencë 24 inç 4K shumë i aftë i cili mbështet prodhime transmetimi HDR për kontroll cilësie dhe monitorim HDR duke u siguruar që operatorët e dhomës së kontrollit të jenë të sigurt në rezultatin e krijuar.

Shikoni specifikimet e plota

M37 FRT 02

Shikoni të gjitha veçoritë

Specifikimet

4K icon

Rezolucion 4K (4096x2160)

UHD icon

Rezolucion UHD (3840x2160)

2k

Rezolucion 2K (2048x1080)

HDR

Gamë dinamike e lartë

12G-SDI

Ndërfaqe 12G-SDI

Shikoni specifikimet e plota

M37-FRT-02

Çfarë ka në kuti

Ekran videosh DP-V2411 Njësia kryesore

Kordoni i energjisë AC HT-21 (EU)

Kapësja e kordonit të energjisë AC HC-01

Manuali i udhëzimeve

Fletëpalsoje paralajmërimesh për shpaketimin dhe transportin

Produktet përkatëse