DP-V1711

Canon DP-V1711

Ekran profesional UHD 4K 17" me 12G-SDI dhe funksione të zgjeruara HDR.

Galeria

Ekran kompakt dhe i fuqishëm UHD 4K 17" për monitorimin e rëndësishëm të figurës në studio dhe automjetet e transmetimit

Përfshin hyrjet 12G-SDI dhe HDMI, një opsion të montimit në raft si dhe mbështetjen për funksionet HDR EOTF dhe funksione të zgjeruara në përputhje me HDR|

Shikoni specifikimet e plota

DP V1711

Shikoni të gjitha veçoritë

Specifikimet

icon

Rezolucioni UHD (3840 x 2160)

icon

Rezolucioni DCI (2048 x 1080)

icon

Mbështeten 4 hyrje kabllosh teke 4K/50P

Shikoni specifikimet e plota

DP V1711

Produktet e lidhura

Aksesorë opsionalë