Shkarko drajverë, softuerë dhe manuale

Për të hapur përmbajtjet e renditura më sipër, përfshirë aplikacione, firmuerë, FAQ dhe kode gabimesh, ju lutem kërkoni më poshtë produktin tuaj ose zgjidhni një nga grupet e produkteve tona më të famshme. 

Ose ndryshe, zgjidhni nga gama jonë e gjerë e produkteve që është në dispozicion në pjesën ‘Shiko më shumë produkte’ më poshtë.

Po kërkoni për mbështetje të produkteve të biznesit?

Tema të njohura

Softueri " Canon EOS Webcam Utility"

Përdoreni kamerën tuaj "Canon" si kamerë interneti të cilësisë së lartë, duke instaluar softuerin tonë "EOS Webcam Utility".

Mësoni më shumë

Gjithashtu mund t'ju pëlqejë...

Contact Us

Na kontaktoni

Na kontaktoni për mbështetje me telefon ose email

Register your product

Canon iD (në anglisht)

Regjistroni produktin tuaj dhe menaxhoni llogarinë tuaj të Canon iD

Locate A Repair Centre

Riparo (anglisht)

Gjeni një qendër riparimesh dhe gjeni informaicone të dobishme në lidhme me procesin tonë për riparimet.