Objektiva për "EOS R"

Eksploroni gamën e lenteve të gjeneratës së ardhshme të sistemit EOS R të projektuara për përsosmëri optike.
Canon Camera

Objektiva për "EOS R"

Eksploroni çdo mundësi

Fotografët dhe regjisorët mund të eksplorojnë një larmi mundësish krijuese në shkrepje me anë të "Canon EOS R". Objektivat novatorë RF sigurojnë fokusim super të shpejtë dhe cilësi të jashtëzakonshme optike. Adaptorët "EOS R" ofrojnë lidhje të njësuar me objektivat ekzistues EF dhe EF-S pa rënie të performancës.
 • SHPEJTËSI DHE CILËSI

  Lente RF

  Lentet RF ofrojnë cilësi dhe shpejtësi më të lartë me një rendiment të optimizuar për kamerën EOS R. Ato janë të shpejta dhe të ndritshme me cilësi unike që ofrojnë nivele të reja të kontrollit intuitiv.

 • CILËSI THELBËSORE

  Objektivat "Trinity"

  Tri objektiva thelbësorë, zmadhues RF, aperture të shpejtë, performance të lartë që mbulojnë rreze ultra të gjera, standarde dhe telefoto. Optimizuar për kamerën "EOS R", ata vijnë me stabilizim figure dhe cilësi optike të serisë L.

 • PËRMIRËSONI OBJEKTIVAT TUAJ

  Adaptorët EOS R

  Adaptorët e sistemit "EOS R" janë unikë dhe ofrojnë një kontroll më të madh krijues, duke bërë të mundur që fotografët dhe regjisorët të përdorin objektivat e tyre ekzistues EF dhe EF-S me pajtueshmëri të plotë dhe pa rënie në performancë.

 • FIKSË E FLEKSIBËL

  Lentet EF

  Një larmi e gjerë objektivash me gjatësi fokale fikse, zmadhim dhe të specializuar, si p.sh. makro e sypeshk, që ofrojnë pamje mahnitëse për kamerat DSLR.

 • KOMPAKTË E PESHËLEHTË

  Lentet EF-S

  Objektivat peshëlehtë nxjerrin pamje mahnitëse për kamerat DSLR me sensorë APS-C.

 • PËRSOSMËRI OPTIKE

  Lentet e serisë L

  Objektivat RF dhe EF të serisë L për profesionistë dhe entuziastë seriozë ofrojnë performancë të parivalizuar optike në kushte dhe ambient të vështira.

Filtri për objektivat "EOS R"

Përdorimi i objektivave EF dhe EF-S me sistemin EOS R kërkon një adaptor mbërthimi EOS R, që ofron pajtueshmëri të plotë dhe asnjë rënie të performancës.

30 Produktet

  30 Produktet

  Filtrat e zbatuara

  12 / 30 rezultate

  Pajtueshmëria e mbërthyeseve "EOS R RF"

  Sistemi "EOS R" trashëgon të gjitha avantazhet e sistemit EOS si dhe gamën e vet të objektivave, ofron pajtueshmëri të plotë me pjesët ekzistuese optike EF dhe EF-S duke përdorur adaptorë, si dhe gamën e aksesorëve dhe të bliceve "Speedlite".

  Ju duhet ndihmë të gjeni një objektiv?

  Shkrepni çfarë të dëshironi me kamerën tuaj EOS. Përdorni një prej funksioneve tona përzgjedhëse për të gjetur objektivin që është i përshtatshëm për juve.

  • KËRKIM I SHPEJTË

   Nuk jeni të sigurt nga të filloni? Filloni këtu

   Përzgjedhësi i lenteve ju rekomandon dhe ju lejon të krahasoni lentet Canon që janë më të përshtatshme për interesat tuaja, duke përfshirë fotografinë me makrozmadhim, portretet, peizazhet, aksionin dhe fotografinë e përditshme. Lentet e rekomanduara do të jenë nga e gjithë gama e lenteve dhe do të shfaqen sipas lidhjes dhe buxhetit.

  • EOS 5D Mark IV

   KËRKIM I RAFINUAR

   Po kërkoni për diçka konkrete?

   Futni kërkesat e sakta në kërkimin e përparuar për të gjetur lentet që u përshtaten nevojave tuaja.

  Mund të jeni të interesuar në...