hero

EOS R

Shijoni botën e sistemit EOS me një gamë aksesorët specialë

Canon EOS R dhe Canon EOS RP janë pjesë e gamës së mirënjohur EOS. Së bashku me EOS R3, R5 dhe R6, këto kamera novatore kuadërplota pa pasqyrë përputhen plotësisht me një sistem të zhvilluar për mbi tri dekada rafinimi të pandërprerë.

Rendiment i jashtëzakonshëm optik

Lentet RF janë projektuar në mënyrë të posaçme për të plotësuar kamerën Cronus dhe për të vendosur standarde të reja në fuqinë dalluese. Sekreti i suksesit të tyre është montimi i riprojektuar i lentes, i cili e vendos lenten në një distancë optimale nga sensori. Ky dizajn gjenial ka sjellë mundësi të reja për të krijuar një gamë lentesh EOS RF të serisë L që ofrojnë rendiment optik të shkëlqyer, duke siguruar regjistrimin e detajeve maksimale në imazh.

Përdorni lentet tuaja EF ose EF-S

Përveç lenteve RF, mund të përdorni po ashtu gamën e plotë të lenteve EF ose EF-S të Canon në kamerën EOS R, pa asnjë humbje në cilësinë e rendiment, nëpërmjet disa adaptorëve1. Këta adaptorë sigurojnë një komunikim të plotë mes trupit dhe lentes, por ofrojnë një kontroll më të madh, duke ju lejuar të vazhdoni të përdorni lentet tuaja dhe të eksploroni të tjera në sistemin e lenteve të Canon.

1Shikoni specifikimet

Mund të pëlqeni gjithashtu
Canon related article perfect blend

EOS R

Ndërthurja e përsosur mes manovrimit dhe dizajnit të shkëlqyer

Related tell your stories

EOS R

Tregoni historitë tuaja në video 4K dhe mbusheni ekranin me detaje

Use your EF or EF-S

Eksploroni një gamë të madhe mundësish për ndriçimin

Një përfitim tjetër i pjesëmarrjes në familjen EOS është se kamera EOS R është po ashtu në përputhje me aksesorët ekzistues të Canon, duke përfshirë gamën aktuale të plotë të bliceve Speedlite dhe të produkteve speciale si seria Macro Ring Lite. Kjo ju jep edhe më shumë opsione krijuese për fotografinë krijuese ose në ndriçim të dobët, ndërkohë që shikoni përfitimet teknike të kamerës EOS R.

Explore high range lighting

Mund të jeni të interesuar edhe për