EOS RP Lenses & Accessories

Lentet dhe aksesorët e kamerës Canon EOS RP

Zgjero vizionin tuaj krijues me lente të plota të Canon dhe aksesorëve të kamerës të rekomanduara për Canon EOS RP

Cilësi më e shpejtë, e mprehtë dhe e jashtëzakonshme. Një lente Canon për çdo rast

Me Canon EOS RP vjen fillimi i një udhëtimi të ri kreativ me kornizë të plotë. Me një sërë lentesh RF të gjeneratës së re, si dhe pajtueshmërinë me anë të përshtatës me sistemin e lente EF dhe EF-S me famë botërore, vizioni juaj kurrë nuk ka qenë më i arritshëm.

Lente RF

Montim inovative lentes së sistemit EOS R vendos standardin e ri për një sërë lentesh për prishjen e terrenit.

EOS RP adapteret dhe pajisje

Përshtatësit e Sistemit EOS R ofrojnë pajtueshmëri të plotë me gjithë lente të Canon EF dhe EF-S, duke u dhënë pronarëve të Canon EOS RP të cilët gjithashtu zotërojnë një integrim të plotë të kamerës EOS me lentet e tyre ekzistuese*.

Lentet EF

Eksploroni botën e pabesueshme të lente EF të plotë me kornizë Canon të cilat ofrojnë një larmi të shkëlqyeshme të cilësisë, performancës dhe përballueshmërisë.

Blicet Speedlite

Dridhni subjektet tuaj kreativisht, nga makro në studio dhe më gjerë, me vargun e Speedlite të Canon

Aksesore te Energjise

Keep Canon EOS RP tuaj të shtënat për më gjatë me një sërë pajisje të gjithanshëm të energjisë.

Pajisje të tjera Shtesë

Zbuloni sferën e aksesorëve të veçantë të Canon që ju ndihmojnë të zhvilloni aftësitë tuaja fotografike

Mund të jeni të interesuar edhe për