Kamerat pa pasqyra

Canon EOS RP

Specifikimet

Mjedisi i përdorimit
0 – 40 °C, 85% ose më pak lagështirë
Dimensionet (Gj x Th x L)
132,5 × 85,0 × 70,0 mm
Pesha (vetëm trupi)
Afro 440 g

Specifikimet

 • 26,2 megapikselë

  Sensori me kuadër të plotë CMOS

 • DIGIC 8

  procesori

 • Në përputhje me

  lentet EF/EF-S nëpërmjet adaptorit

 • Dual Pixel

  CMOS AF

 • 4K

  filma

 • Wi-Fi

  dhe Bluetooth

Specifikimet në detaje

Sensor imazhi

 • Tipi
  35,9 x 24 mm CMOS
 • Pikselët Efektive
  Afro 26,2 megapikselë
 • Piksel Gjithsej
  Afro 27,1 megapikselë
 • Raporti i Pamjes
  3:2
 • Filtri me Kalimin e Ulët
  I integruar/I fiksuar
 • Pastrimi i Sensorit
  Sistemi i Pastrimit të Integruar të EOS
 • Lloji i Filtrit të Ngjyrës
  Ngjyra Parësore

Përpunues imazhi

 • Tipi
  DIGIC 8

Lentja

 • Vendosja e Lentës
  RF (lentet EF dhe EF-S mund të lidhen me Adaptorin e montimit EF-EOS R, Adaptorin e montimit të unazës së kontrollit EF-EOS R ose Adaptorin e montimit të filtrimit të lëshimit EF-EOS R. Lentet EF-M nuk janë të përputhshme)
 • Gjatësia Vatrore
  E barasvlershme me gjatësinë fokale 1,0x të lentes me RF dhe lentet EF 1,6x me EF-S

FOKUSIMI

 • Tipi
  Sistemi i zbulimit të diferencës së fazës me sensorin e imazhit (Dual Pixel CMOS AF)
 • Mbulimi
  Mbulimi 88% horizontal dhe 100% vertikal2
 • Sfera e Funksionimit AF
  EV -5 deri në 18 (në 23°C dhe ISO100)
 • Modalitetet AF
  Një Fotografi
  Servo AF
 • Zgjedhja e pikës AF
  Zgjedhja automatike: Fytyra+gjurmimi + AF e syve
  Zgjedhja manuale: AF me 1 pikë (madhësia e kuadrit AF mund të ndryshohet)
  4779 pozicione të fokusit automatik AF në dispozicion
  Fokusi automatik AF i pikës
  Zgjedhja manuale: Zgjerimi i pikës AF 4 pikë (lart, poshtë, mjaftas, djathtas)
  Zgjedhja manuale: Zgjerimi i ambientit rrethues me pikë AF
  Zgjedhja manuale: AF me zona (të gjitha pikat AF të ndara në 9 zona fokusimi)
 • Bllokimi AF
  I bllokuar kur butoni i obturatorit shtypet në gjysmë ose kur AF ON (Aktiv) shtypet në modalitetin AF me një shkrepje. Përdorim i butonit të personalizuar të vendosur në AF stop në AI servo
 • Rrezja e Dritës Ndihmëse AF
  Lëshuar nga drita LED e integruar
 • Fokusim Manual
  E përzgjedhur te lentja
  Ofrohet kulmi i fokusit

Kontroll i Ekspozimit

 • Modalitetet e matjes
  Në kohë reale me sensorin e imazhit, matja me 384 zona (24x16)
  (1) Matja vlerësuese (e lidhur me të gjitha pikat AF)
  (2) Matja e pjesshme (përafër. 5,5% e treguesit të kuadrit në qendër)
  (3) Matja me pikë: Matja e pikës së qendrës (rreth 2,7% e inkuadruesit në qendër)
  Matja me pikë e lidhur me pikën AF nuk përfshihet
  (4) matja e qendrës mesatare të përafërt
 • Gama e matjes të ndriçimit
  EV -3 deri në 20 (në 23°C, ISO100, me matje vlerësuese)
 • Bllokimi AE
  Automatik: Kyçja AE aktivizohet kur realizohet fokusi
  Manual: Me butonin e kyçit AE në modalitetet P, Av, Fv, Tv dhe M
 • Kompensimi i Ekspozimit
  +/-3 EV në rritje me ndalesa 1/3 ose 1/2 (mund të kombinohet me AEB).
 • AEB
  +/-3 EV në ndarje ndalesash 1/3 ose 1/2
 • Shkrepje anti-dridhje
  Po Dridhje të zbuluara në frekuencën 100 Hz ose 120 Hz. Shpejtësia maksimale e shkrepjes të vazhdueshme mund të bjerë
 • Ndjeshmëria ISO
  Automatik 100-40000 (në rritje me ndalesa 1/3 ose ndalesa të plota)
  ISO mund të zgjerohet në L:50, H1: 51200, H2 102400
 • Tipi
  Shkrehësi vatror i rrafshët i kontrolluar elektronikisht
 • Shpejtësia
  30-1/4000 sek (rritje me ndalesa 1/2 ose 1/3), Llampa (Sfera gjithsej e shpejtësisë së shkrehësit. Sfera e disponueshme ndryshon nga modaliteti i fotografimit)
 • Lirimi i Shkrehësit
  Lëshues elektromagnetik me prekje të butë

Balancimi i të bardhës

 • Tipi
  Balancimi automatik i ngjyrave me sensorin e imazhit
 • Cilësimet
  AWB (Prioritet ambienti/Prioritet bardhësie), Dritë dielli, Hije, Me re, Dritë tungsten, E bardhë, Dritë fluoreshente, Blic, Personalizuar, Konfigurim i temperaturës të ngjyrës
  Kompensimi i balancimit të ngjyrave:
  1. Blue/Portokalli +/-9
  2. E purpurt/Jeshile +/-9
 • Balancimi i Ngjyrave i Personalizuar
  Po, 1 cilësim mund të rregjistrohet
 • Kllapat WB
  +/-3 nivele në rritje të vetme të nivelit
  Mund të zgjidhet prirja blu/portokalli ose magenta/jeshile

Treguesi i kuadrit

 • Tipi
  EVF me ngjyra me OLED 0,39 inç
 • Numri i pikëve
  2,36 milionë pika
 • Mbulesa (Vertikale/Horizontale)
  Afro 100%
 • Magnification
  Afro 0,70x 3
 • Pika e syrit
  Afro 22 mm (nga qendra e lentes të syrit)
  -4 deri në +1 m-1 (dioptria)
 • Informacioni i Treguesit të Kuadrit
  Informacionet e pikës AF, treguesi i nivelit të ekspozimit, numri i ekspozimeve të shumta të mbetura, kompensimi i ekspozimit, regjistrimi HDR, prioriteti i tonit të theksimit, regjistrimi me shumë ekspozime, shpejtësia ISO, fotografitë e mundshme, zvogëlimi i zhurmës në shumë fotografi, numri i regjistrimit me kohëmatës automatik, optimizuesi dixhital i lentes, seria maksimale, metoda AF, niveli i baterisë, përdorimi i fokusit AF, simulimi i ekspozimit, modaliteti i motorit, AEB, modaliteti i matjes, FEB, regjistrimi pa dridhje, prerja e fotografisë së palëvizshme, modaliteti i regjistrimit, raporti i pamjes, ikonat e skenës, optimizuesi automatik i ndriçimit, stili i fotografisë me kyçin AE, gati për blicin, balanca e së bardhës, blici joaktiv, korrigjimi i balancës së të bardhës, kyçi FE, cilësia e imazhit, sinkronizimi me shpejtësi të lartë, funksioni Bluetooth, shpejtësia e obturatorit, funksioni Wi-Fi, paralajmërimi i kyçit për shumë funksione, histogrami, hapja e diafragmës, niveli elektronik, informacionet e lentes
 • Thellësia e Shikimit Paraprak të Fushës
  Po, me anë të butonit të personalizueshëm
 • Mbyllësi i Okularit
  N/A

Monitori LCD

 • Tipi
  7.5 cm (3.0") Clear View LCD II, afro 1,04 milionë pika
 • Mbulimi
  Afro 100%
 • Këndi i Shikimit (Horizontalisht/Vertikalisht)
  Afro 170° vertikalisht dhe horizontalisht
 • Ndriçimi / Rregullimi i ngjyrave
  Manuale: E rregullueshme te një nga 7 nivelet
 • Punime me ekran me prekje
  Metodë kapacitive me funksione menuje, parametra të kontrollit të shpejtë, veprime luajtjeje dhe shfaqje e zmadhuar. Zgjedhja e pikës AF në fotografi dhe video, obturatori me prekje është i mundur në regjistrimin e fotografive.
 • Opsionet e Shfaqjes
  (1) Parametrat bazë të kamerës
  (2) Parametrat e përparuar të kamerës
  (3) Parametrat e kamerës dhe histogrami dhe ekrani me dy nivele
  (4) Nuk ka informacione
  (5) Ekrani i kontrollit të shpejtë

Blici

 • Modalitetet
  Blic Automatik E-TTL II, Matje Manuale
 • Sinkronizimi X
  1/180 sek.
 • Kompensimi i Ekspozimit të Blicit
  +/- 3 EV në rritje 1/3 ose 1/2 me blicet Speedlite të serisë EX
 • Kllapat e Ekspozimit të Blicit
  Por, me Blicin e Jashtëm të pajtueshëm
 • Bllokimi i Ekspozimit të Blicit
  Po
 • Sinkronizimi i Perdes së Dytë
  Po, me Speedlite
 • Fundi i Këmbëzës / PC
  Po/Jo
 • Pajtueshmëria e Blicit të Jashtëm
  E-TTL II me blicet Speedlite të serisë EX, mbështetja për shumë blice pa tela
 • Kontrolli i Blicit të Jashtëm
  përmes ekranit të menusë së kamerës

Shkrepja

 • Modalitetet
  Imazhet e palëvizshme: Automatike inteligjente e skenës, Skena speciale (Portret, Fotografi grupi, Peizazh, Sporte, Fëmijë, Zhvendosje, Nga afër, Ushqime, Portret natën, Skenë natën me kamerën në duar, Kontrolli i dritës së sfondit HDR), Prioriteti elastik AE, Programi AE, Prioriteti i obturatorit AE, Prioriteti i hapjes së diafragmës AE, Manual, Llamba dhe i përshtatur (C1/C2/C3)
  Filma: Ekspozimi automatik, Manual, HDR
 • Stilet e Fotografisë
  Auto, Standard, Portret, Peizazh, Detaje të imëta, Neutral, Besnik, Monokrom, Përcaktuar nga përdoruesi (x3)
 • Hapësira e Ngjyrës
  sRGB dhe Adobe RGB
 • Përpunimi i imazhit
  Përparësia e Theksimit të Tonit
  Përmirësuesi Automatik i Dritës (4 cilësime)
  Zvogëlimi i zhurmave të ekspozimit nga larg
  Reduktimi i zhurmës me shpejtësi të lartë ISO (4 parametra) (fotografi dhe video)
  Korigjim optik i lentes (3):
  Korrigjimi periferik i ndriçimit
  Korrigjimi i shmangies kromatike
  Korrigjimi i shtrembërimit

  Korrigjim difraksioni
  Optimizues dixhital i lentes (gjatë/pas shkrepjes të fotografisë)
  Ndryshimi i madhësisë në M, S1, S2 4 
  Prerje: Imazhet JPEG mund të priten (Raporte aspekti 3:2, 4:3, 16:9, 1:1)
  - 43 madhësi prerjeje që mund të zgjidhen, nga 11% deri në 95% (diagonal)
  - Kalim midis orientimit të prerjes vertikale dhe horizontale
  - Drejtimi i imazhit, korrigjimi i animit
  - Kuadroja e prerjes mund të lëvizet duke përdorur ekranin me prekje
  Përpunimi i imazheve RAW 5
  Ekspozime të shumta
  HDR
 • Modalitetet e lëvizjes
  Njëshe, e lartë në vazhdim, e ulët në vazhdim, kohëmatësi automatik (2 s + telekomanda, 10 s + telekomanda, në vazhdim)
 • Continuous Shooting
  Maks. afro Shpejtësia 5 fps ruhet deri sa karta të jetë plot (JPEG) ose 50 imazhe RAW 678
  Maks. 4 fps me AF Tracking
 • Kohëmatësi i intervalit
  Po

Metoda Live View

 • Tipi
  Treguesi elektronik i kuadrit me sensorin e imazhit
 • Mbulimi
  Afro 100% (horizontalisht dhe vertikalisht)
 • Niveli i Kuadrove
  59,97 fps (e butë) / 29,97 fps (kursimi i energjisë)
 • FOKUSIMI
  Fokusimi Manual (Zmadhon imazhin 5x ose 10x në të gjitha pikat në ekran)
  Fokusi automatik: Dual Pixel CMOS AF (zbulimi i fytyrës dhe gjurmimi i fokusit AF, AF me 1 pikë, AF me zgjerim, AF me zona dhe obturatori me prekje
 • Matja
  Matja vlerësuese në kohë reale me sensorin e imazhit (384 zona)
  Matje e pjesshme (rreth 5,5% nga qendra e ekranit)
  Matje në pikë (rreth 2,7% nga qendra e ekranit)
  Matja e qendrës mesatare të përafërt
 • Opsionet e Shfaqjes
  3 nivele të disponueshme, informacione bazë shkrepjeje, informacione të avancuara shkrepjeje dhe informacione të avancuara shkrepjeje me histogramin

Tipi i skedarit - imazhe

 • Lloj imazhi i palëvizshëm
  JPEG
  RAW: RAW, C-RAW (14 bitë, RAW origjinale e Canon, edicioni i 3-të),
  Përputhet me Exif 2.31 dhe rregullin e dizajnit për sistemin e skedarëve të kamerës 2.0
  Përputhet me Digital Print Order Format [DPOF] Version 1.1
 • Rregjistrimi në të njëjtën kohë RAW+JPEG
  Po, secili kombinim i mundshëm i RAW + JPEG
 • Madhësia e Imazhit
  JPEG:
  Raporti 3:2 (L, RAW, C-RAW) 6240x4160, (M1) 4160x2768, (S1) 3120x2080, (S2) 2400x1600
  1,6x (prerje e anëve) (L) 3888x2592, (S2) 2400x1600
  Raporti 4:3 (L) 5536x4160, (M1) 3680x2768, (S1) 2768x2080, (S2) 2112x1600
  Raporti 16:9 (L) 6240x3504, (M1) 4160x2336, (S1) 3120x1752, (S2) 2400x1344
  Raporti 1:1 (L) 4160x4160, (M1) 2768x2768, (S1) 2080x2080, (S2) 1600x1600
 • Dosjet
  Dosjet e reja mund të krijohen dhe zgjidhen me dorë
 • Numërimi i Skedarëve
  (1) Numëri i Njëpasnjëshëm
  (2) Rivendosja Automatike
  (3) Rivendosja Manuale

Film EOS

 • Lloji i Filmit
  Lentet RF/EF: 4K, Full HD, HD.
  Lentet EF-S: 4K ose HD
  MPEG4 AVC/H.264 shpejtësi e ndryshueshme (mesatare) bitësh, Audio: AAC
 • Madhësia e Filmit
  4K (16:9) 3840 x 2160 (25, 23,98 fps) intra-kuadro 9
  Regjistrim me intervale 4K (16:9) 3840 x 2160 (29,97, 25 fps) All-I
  Full HD (16:9) 1920 x 1080 (59,94, 50, 29,97, 25 fps) intrakuadro, intrakuadro e lehtë (29,97, 25 fps)
  Full HD HDR (16:9) 1920 x 1080 (29,97, 25 fps) intra-kuadro
  HD (16:9) 1280 x 720 (59.94, 29,97, 50, 25 fps) intra-kuadro
  HD HDR(16:9) 1280 x 720 (29,97, 25 fps) intra-kuadro
 • Colour Sampling (Regjistrim i brendshëm)
  4K / Full HD / HD - YCbCr4:2:0 (8 bitë)
 • Canon Log
  Jo
 • Gjatësia e Filmit
  4K dhe Full HD - Kohëzgjatja maks. 29min 59sek. (përjashtuar filmat High Frame Rate). Pa limit skedarësh 4GB me kartë exFAT SDXC.
 • Film High Frame Rate
  Nuk mbështetet
 • 4K Frame Grab
  E mundshme kapja e imazhit të palëvizshëm JPEG 8,3 megapikselë nga filmi 4K
 • Bitrate / Mbps
  MP4:
  4K (16:9) 3840 x 2160 (25, 23,98 fps) IPB 120Mbps / 869 MB/min
  Full HD (59.94p/50.00p)/IPB Rreth. 60 Mbps / 440MB/min
  Full HD (29,97p/25,00p)/IPB: Afro 30 Mbps / 225MB/min
  Full HD (29,97p/25,00p)/IPB Lite: Afro 12 Mbps / 87MB/min
  HD (59,94p/50,00p)/IPB Afro 26 Mbps / 196MB/min
  Full HD (29,97p/25,00p)/IPB: Afro 13 Mbps / 103MB/min
 • Mikrofoni
  Mikrofonat stereo të integruar (48 kHz, 16 bitë x 2 kanale)
 • Ekran HDMI
  Dalja vetëm në monitorin e jashtëm me ose pa shfaqjen e informacioneve
 • Dalje HDMI
  Regjistrimi 4K (UHD) dhe Full HD ose HD, pa ngjeshje YCbCr 4:2:2, 8 bitë. Dalja e zërit me HDMI është po ashtu e mundur.
  Kur kryhet dalja te monitori i jashtëm, nuk regjistrohen imazhe në kartë dhe komunikimi me Wi-Fi është i çaktivizuar
 • FOKUSIMI
  Dual Pixel CMOS AF me Zbulimin e fytyrës dhe AF me gjurmim, Movie Servo AF, AF të vazhdueshëm të syve, Fokusi manual me kulmin e fokusit
 • ISO
  4K - Automatike: 100-12800, H2: 102400
  Full HD/HD - Automatike: 100-25600, H2:102400

Veçori të tjera

 • Funksionet e Personalizuar
  23 Funksione të Personalizuar
 • Etiketimi i të Dhënave Meta
  Informacioni i të drejtës së autorit të përdoruesit (mund të vendoset në kamera)
  Vlerësimi i imazhit (0-5 yje)
 • Qëndresa ndaj Ujit/Pluhrit
  Po
 • Përkujtues me zë
  Jo
 • Sensor Inteligjent Orientimi
  Po
 • Zmadhimi i rishikimit
  1,5x - 10x në 15 hapa
 • Formatët e Shfaqjes
  (1) Imazh i vetëm
  (2) Imazh i vetëm me informacion (2 nivele)
  Informacione shkrepjeje bazë (shpejtësia e shkrehësit, apertura, ISO dhe cilësia e imazhit)
  Të detajuara - Informacionet e regjistrimit (shpejtësia e obturatorit, hapja e diafragmës, ISO, matja e imazhit, cilësia dhe madhësia e skedarit), informacionet e lentes, ndriçimi dhe histogrami RGB, balanca e të bardhës, stili i figurës, hapësira e ngjyrave dhe zvogëlimi i zhurmës, korrigjimi optik i lentes, regjistrimi i imazheve të dërguara, informacione GPS
  (3) Indeks me 4 imazhe
  (4) Indeks me 9 imazhe
  (5) Indeks me 36 imazhe
  (6) Indeks me 100 imazhe
  (7) Kërcim ekrani (1, 10 ose 100 imazhe, Data, Folder, Filma, Fotografi, Imazhe të mbrojtura, Vlerësim)
  (8) Modifikim filmi
  (9) Përpunim RAW
  (10) Vlerësim
 • Panorama
  Zgjedhja e imazheve: Të gjitha imazhet, sipas datës, sipas folderit, filmat fotografitë, imazhet e mbrojtura ose vlerësimi
  Koha e rishikimit: 1/2/3/5/10 ose 20 sekonda
  Përsëritja: Ndezur/Fikur
 • Histogrami
  Ndriçimi: Po
  RGB: Po
 • Njoftimi i Theksimit
  Po
 • Fshirja e Imazhit
  Imazh i vetëm, gama e zgjedhur, imazhet e zgjedhura, dosja, karta
 • Mbrojtja nga Fshirja e Imazhit
  Mbrojtja e fshirjes për një imazh, dosjen ose kartën, të gjitha imazhet e gjetura (vetëm gjatë kërkimit të imazheve)
 • Kohëmatësi Automatik
  2 ose 10 sek. në vazhdim
 • Kategoritë e Menysë
  (1) Menyja e fotografimit
  (2) Menyja e riluajtjes
  (3) Menyja e cilësimeve
  (4) Menyja e Funksioneve të Personalizuar
  (5) Menyja ime
 • Gjuhët e Menysë
  29 gjuhë
  Anglisht, gjermanisht, frëngjisht, holandisht, danisht, portugalisht, finlandisht, italisht, norvegjisht, suedisht, spanjisht, greqisht, rusisht, polonisht, çekisht, hungarisht, vietnamisht, hindisht, rumanisht, ukrainisht, turqisht, arabisht, tajlandisht, kinezishte e thjeshtuar, kinezishte tradicionale, koreanisht, malajzisht, indonezisht dhe japonisht
 • Përditësimi i Firmuer
  Përditësimi i mundshëm nga përdoruesi (kamera, lentja, blici i jashtëm Speedlite, telekomanda BLE, adaptori i lentes)
 • Materialet e Trupit
  Aliazh magnezi, me disa pjesë me alumin dhe rezinë polikabonati me fibra xhami

Ndërfaqja

 • Kompjuter
  E barasvlershme me bashkuesin Hi-Speed USB (USB 2.0) Type-C
 • Wi-Fi
  Wireless LAN (IEEE 802.11b/g/n), (vetëm 2,4 GHz), me mbështetje për Bluetooth10 Veçoritë e mbështetura - EOS Utility, smartfon, ngarkimi në ueb, transferimi automatik, printimi pa tela
 • Tjetër
  Dalja HDMI mini (tipi C, në përputhje me HDMI-CEC), hyrje mikrofoni të jashtëm/hyrje linje (fishë ministereo), fishë kufjesh (fishë ministereo), terminali i tipit E3 (terminal telekomande)

Printimi i Drejtpërdrejtë

 • PictBridge
  Po (Vetëm nëpërmjet Wireless LAN)

Memoria

 • Tipi
  1x SD/SDHC/SDXC dhe UHS-II

Sistemi operativ i mbështetur

 • PC dhe Macintosh
  Windows 7 (duke përjashtuar Starter Edition) Windows 8.1 dhe Windows 10 (modaliteti i tabletit nuk mbështetet)
  OS X v10.11, 10.12, 10.13 dhe 10.14

Programi kompjuterik

 • Përpunimi i imazhit
  Digital Photo Professional 4.9 ose më i ri (përpunim imazhesh RAW)
 • Tjetër
  EOS Utility 3.9 ose më i ri (përfshirë Remote Capture ), Picture Style Editor, Map Utility, EOS Lens Registration Tool, EOS Web Service Registration Tool, aplikacioni Canon Camera Connect (iOS/ Android)

Burimi i Energjisë

 • Bateri
  Bateri e rikarikueshme Li-ion LP-E17 (e përfshirë)
 • Jeta e baterisë
  Afro 370 shkrepje (në 23°C) 11
  Afro 240 fotografi (në 0°C)
 • Treguesi i Baterisë
  4 nivele + përqindja
 • Kursimi i Energjisë
  Energjia fiket pas 30 sekondave, 1, 3, 5, 10 ose 30 min
 • Furnizimi me energji dhe ngarkuesit e baterisë
  Karikuesi i baterisë LC-E17E (i përfshirë), adaptori AC AC-E6N dhe bashkuesi DC DR-E18, paketa e adaptorit AC ACK-E18, adaptori elektrik USB PD-E1

Aksesorët

 • Transmetues skedash me valë
  Nuk mbështetet
 • Lentet
  Të gjitha lentet RF (EF dhe EF-S me adaptorët e lentes)
 • Përshtatës lente
  Adaptori i montimit EF-EOS R
  Adaptori i montimit me unazë kontrolli EF-EOS R
  Adaptori i montimit me filtër lëshimi EF-EOS R me Filtrin polarizues rrethor me lëshim A
  Adaptori i montimit me filtër lëshimi EF-EOS R me Filtrin ND me ndryshim dhe me lëshim A"
 • Blici
  Canon Speedlite (EL-100, 90EX, 220EX, 270EX, 270EX II, 320EX, 380EX, 420EX, 430EX, 430EX II, 430EX III, 470EX-AI, 550EX, 580EX, 580EX II, 600EX, 600EX-RT, 600EX-II-RT, Macro-Ring-Lite MR-14EX, Macro Ring Lite MR-14EX II, Macro Twin Lite MT-24EX, Macro Twin Lite MT-26EX Speedlite Transmitter ST-E2, Speedlite Transmitter ST-E3-RT)
 • Telekomanda/Çelësi
  Telekomanda me fishën e tipit E3 dhe Speedlite 600EX-II-RT
 • Tjetër
  Marrësi GP-E2 GPS

Të gjitha të dhënat mbështeten në metodat e testimit standard të Canon me përjashtim ku tregohet.

Mund të ndryshohet pa paralajmërim.

Për shkak të specifikimeve të objektivit RF 24-240 F4-6.3 IS USM, nuk mbështetet shkrepja me ekspozim të shumëfishtë në këtë kamerë kur ka të montuar objektivin. Gjithashtu, nuk është e mundur të shkrepet me ekspozime të shumëfishta kur përdoren pamjet e shkrepura me këtë objektiv.

 1. 440 g (485 g me kartën dhe baterinë)
 2. Mbulimi ndryshon në varësi të lentes së përdorur, për specifikimet e plota shikoni listën e lenteve të mbështetura në sajtin e mbështetjes së Canon
 3. Me lente 50mm në infinit, -1m-1 dpt
 4. Imazheve të kapura nga filmat 4K dhe imazheve të shkrepura me cilësinë S2 nuk mund t'u ndryshohet madhësia
 5. Përpunimi i imazhit RAW vetëm gjatë Rishikimit të imazhit me RAW
 6. Rezolucioni i madh/i përsosur
 7. Bazuar në kushtet e testimit të Canon, JPEG, ISO 100, Stili i fotografisë standarde. Fps maksimale dhe kapaciteti i amortizimit mund të pakësohen në varësi të parametrave të kamerës, nivelit të dritës, subjektit, kartës të memories dhe kapacitetit, cilësisë të regjistrimit të imazhit, shpejtësisë ISO, metodës të mekanizimit, Stilit të Figurës, Funksioneve personale, etj.
 8. Shifrat e përmendura janë kur përdoret me kartë memorie UHS-II SD
 9. Regjistrimi i videove 4K kërkon një kartë memorieje me një kategori shpejtësie UHS-I/UHS të nivelit 3 ose më shumë
 10. Përdorimi i Wi-Fi mund të kufizohet në disa vende ose rajone.
 11. Bazuar në Standardet CIPA dhe duke përdorur baterinë e dhënë me kamerën, përveçse kur përcaktohet
 12. Mbulimi ndryshon në varësi të lentes së përdorur, për specifikimet e plota shikoni listën e lenteve të mbështetura në sajtin e mbështetjes së Canon