PRODUKTET

Printerët e zyrave

Zgjidhje tërësore për printime dhe skanime për çdo ambient zyre.
Article 7 headline

Printerë shumëfunksionalë

Disenjuar për të maksimizuar produktivitetin, pajisjet tona shumëfunksionale thjeshtojnë printimin, skanimin, kopjimin dhe veprimet me faks

Canon Camera
i-SENSYS X C1333P

Printerë me një funksion

Cilado qofshin nevojat e zyrës suaj në printime, ne kemi një zgjidhje të shpejtë, praktike, njëfunksionale për ju

Gjithçka në një vend

Vizitoni qendrën tonë për klientët dhe rishitësit për të zbuluar informacione për t'ju ndihmuar të përfitoni sa më shumë nga printeri juaj Canon.

Një grua duke marrë një printim nga një printer Canon MAXIFY në një zyrë me dy të tjerë në sfond.
Një printer Canon i-SENSYS në një tryezë në një zyrë

Printerë me laser me shtëpi dhe zyrë

Përjetoni printime produktive me një printer me laser Canon. Projektuar për shtëpinë ose zyrën e vogël, printeri juaj me laser do të përmirësojë shpejtësitë e printimit pa humbur cilësi.

Arkivi i produkteve të biznesit

Shfletoni arkivin e produkteve të biznesit të Canon për të gjetur faqen e produkteve për modelin e printerit/skanerit tuaj të ndërprerë

Canon Camera
Po kërkoni për programe, drejtues softuerikë, manuale apo ju duhet ndihmë me produktin?

Produkte, zgjidhje dhe shërbime përkatëse

 • GALLERY_Hotel Reception_Scanner on desk

  Skanerët

  Skanojini dhe ruajini dokumentet me shpejtësi, efikasitet dhe qëndrueshmëri
 • Workspace Collaboration Solutions

  ZGJIDHJE

  Integroni ciklet tuaja të punës me letër dhe digjitale, dhe përshpejtoni transformimin digjital me automatizimin e procesit, regjistrime të avancuara dhe zgjidhje lidhjeje në re kompjuterike.
 • work professionals looking at laptop

  Program

  Transformoni biznesin tuaj duke rritur efikasitetin dhe duke përmirësuar rendimentin me Workspace Business Software.
 • Konfiguruesi i printerit për zyra

  Ju duhet ndihmë të zgjidhni një printer zyre?

  Përdorni funksionin tonë të thjeshtë të përzgjedhjes, për gjetjen e një printeri zyre që u përshtatet nevojave tuaja
  Group of people around boardroom table

  Zgjidhje printimi të krijuara për bizneset më kërkuese