PRINTERËT E ZYRAVE

Printerë shumëfunksionalë me ngjyra

Printoni, kopjoni, skanoni dhe kryeni veprime faksi me anë të printerëve tanë shumëfunksionalë, me ngjyra, të cilësisë së lartë

Kërkoni informacione

Po kërkoni për diçka konkrete? Rafinoni kërkimin
Filtroni sipas

canon-camera

Qëndro produktiv në shtëpi me printerin e shpejtë, kompakt, të lehtë në përdorim dhe ekonomik 3-në-1 me depozita boje me rimbushje.

Mësoni më shumë

canon-camera

Qëndro produktiv në shtëpi me printerin kompakt dhe ekonomik 4-në-1 me furnizues automatik dokumentesh me 35 fleta.

Mësoni më shumë

canon-camera

Përfitoni dokumente me cilësi biznesi çdo ditë me kursime mesatare prej 85% në koston totale të pronësisë kundrejt 10 printerëve më të mirë me laser dhe bojë me këta printerë MegaTank të volumit të lartë me rimbushje.

Mësoni më shumë

canon-camera

Përfitoni dokumente me cilësi biznesi çdo ditë me kursime mesatare prej 85% në koston totale të pronësisë kundrejt 10 printerëve më të mirë me laser dhe bojë me këta printerë MegaTank të volumit të lartë me rimbushje.

Mësoni më shumë

MAXIFT MB2150 Series mobile-ready multifunction printer

MAXIFY MB2150 Series

Maksimumi i mundësive të lidhjes nga ky printer shumëfunksional, me bojë, me ngjyra, për rrjet, me mbështetje për lidhje portative.

MAXIFY MB2750 Series mobile connectivity multifunction printer

MAXIFY MB2750 Series

Maksimizoni produktivitetin me lidhjet celulare dhe integrimin me retë kompjuterike.

PIXMA G6040

PIXMA G6040

Printer me kuti me bojë me rimbushje, me rendiment të lartë, cilësi dhe funksione në kosto të ulët për faqe.

Range

PIXMA G6050

Printer me kuti me bojë me rimbushje, me rendiment të lartë, cilësi dhe funksione në kosto të ulët për faqe.

PIXMA G7040

PIXMA G7040

Printoni deri në 18 000 faqe dhe mbajeni prodhimin të shtruar me një vetëmbushëse 35-fletëshe për cilësi të lartë me kosto të ulëta pune.

Produktet që kanë lidhje

All-in-one Office Black & White

Printerë tërësorë, bardhezi, për zyra

Printim bardhezi ekonomik, plus kopjim, skanim dhe faks

Single Function

Printerë me një funksion

Gëzoni printime të shpejta e praktike me modelet tona njëfunksionale

document scanner

Skanerët e dokumenteve

Skanojini dhe ruajini dokumentet me shpejtësi, efikasitet dhe qëndrueshmëri

Group of people around boardroom table

Konfiguruesi i printerit për zyra

Ju duhet ndihmë të zgjidhni një printer zyre?

Përdorni funksionin tonë të thjeshtë të konfiguruesit për të gjetur një printer që u përshtatet nevojave tuaja

Mësoni më shumë rreth printerëve tanë të shpejtë dhe efikasë, tërësorë, me ngjyra, për zyra

NA KONTAKTONI SOT