Objektiva "Canon"

Çlironi potencialin me objektivat Canon dhe zgjeroni horizontet tuaja të fotografisë me cilësi optike të pakrahasueshme. Gjeni objektiva për DSLR dhe trupa pa pasqyrë.
Canon Camera

Objektiva Canon për çdo trup kamere

Objektivat Canon ju lejojnë të zgjeroni pamjen, të afroheni më shumë dhe të jeni më krijues me një sërë opsionesh të fjalës së fundit. Zbuloni objektiva për kamerat EOS R dhe EOS M deri te modelet novatore për trupat tanë DSLR.
Zgjedhësi i objektivave

Objektivat dhe aksesorët Canon

Eksploroni objektivat tanë të ndërrueshëm të kamerës sipas kategorive, nga ata novatorë dhe fleksibël RF dhe EF për trupat pa pasqyrë dhe DSLR, deri tek ekselenca e serisë L e krijuar për profesionistët.

Eksploroni objektivat e kamerës sipas llojit

Ne kemi objektiva për trupa kamere që mbulojnë çdo zhanër. Nga zmadhuesit e avancuar për natyrën dhe faunën e egër deri te fiksët e këndgjerët për peizazhe, objektivat e Canon ngrenë nivelin e fotografisë suaj.

 • Objektivat këndgjerë

  Përfitoni një fushëpamje më të gjerë dhe shkrepni çdo moment me objektivat tanë këndgjerë.

 • Objektivat telefoto

  Me një objektiv telefoto mund t’i shkrepni sportet, natyrën dhe aktivitetet nga larg, pa e trazuar aksionin. Eksploroni objektivat telefoto të Canon dhe shikoni ku ju shpie krijimtaria.

 • Makroobjektivat

  Realizoni plane të afërta të insekteve, bulave të ujit mbi bar apo detaje të pabesueshme të sendeve të përditshme. Zbuloni një botë krejt të re me gamën tonë të makroobjektivave.

 • Objektivat sypeshk

  Shtojini një kuptim të ri këndit të gjerë me një objektiv Canon sypeshk. Deformojeni pamjen për foto novatore që do ta bëjnë katalogun tuaj të dallohet.

 • Objektivat fiksë

  Objektivat fiksë të Canon prodhojnë fotografi të mprehta që zakonisht nuk mund të merren me objektiva të tjera duke ju dhënë më shumë fleksibilitet me dritën. Jini më të mirën tuaj me objektivat fiksë.

 • Lentet me zmadhim

  Përfitoni fleksibilitetin dhe shkathtësinë e një objektivi zmadhimi Canon. Duke mbuluar të gjitha gjatësitë fokale, duke përfshirë këndin e gjerë për peizazhet dhe telefoto për portrete të këndshme.

 • Objektivat me anim-zhvendosje

  Ofroni një avantazh që konkurrentët tuaj nuk mund ta kapin me shkathtësinë novatore të një objektivi me anim-zhvendosje Canon. Optimal për arkitekturën dhe dallohet me efektet krijuese për video.

 • Get Inspired

  Mësoni më shumë rreth zhanreve dhe kategorive që ju pëlqejnë me udhëzuesit tanë të blerjeve dhe qendrën mësimore. Merrni këshilla, teknika dhe rekomandime nga përfaqësuesit e nderit dhe ekspertët tanë të Canon.

 • PARIMET BAZË TË FOTOGRAFISË

  Si të zgjidhni një objektiv

  Gjithçka që duhet të dini rreth objektivave, nga llojet e objektivave deri te veçoritë që duhet të keni parasysh.

 • FOTOGRAFIA E UDHËTIMEVE

  Kamerat dhe objektivët më të mirë për udhëtime

  Pavarësisht nëse jeni duke eksploruar rrugët e qytetit ose terrenet e thyera rurale, apo nëse po niseni për në anën tjetër të botës, ia vlen të udhëtoni pa shumë bagazhe. Ja kompleti më ideal i Canon për të kapur përvojat, pa e tejkaluar buxhetin tuaj.

 • MAKROFOTOGRAFIA

  Kompleti më i mirë fillestar për makro

  Zgjedhja e kamerave, objektivave dhe aksesorëve për makrofotografi të detajuar.

 • FOTOGRAFI PORTRETI

  Objektivi ideal për portrete

  Çfarë duhet të merrni parasysh kur zgjidhni një objektiv për fotografi portretesh.

 • FOTOGRAFI PEIZAZHI

  Objektivat më të mirë për peizazhe

  I gjithë informacioni që ju nevojitet për t'ju ndihmuar të zgjidhni objektiva ekonomikë fiksë dhe zmadhues.

 • FOTOGRAFIA E NATYRËS

  Objektivat më të mirë për natyrën

  Shkrepni imazhe mahnitëse të kafshëve dhe shpendëve të egra me këta objektiva fiksë dhe zmadhues.

 • FOTOGRAFIA E AKSIONIT

  Objektivat më të mirë për aksion

  Udhëzuesi ynë për objektivat më të mirë për fotografinë e aksionit.

 • FOTOGRAFIA E USHQIMEVE

  Objektivët më të mirë për fotografimin e ushqimeve

  Servirni foto ushqimesh që ia vlen t'i shijoni me përzgjedhjen tonë të kujdesshme të objektivëve të domosdoshëm të Canon.

 • UDHËZUESI I BLERJEVE

  Kompleti më i mirë për profesionistët e ardhshëm

  Tre përfaqësues nderi të Canon diskutojnë për kamerat dhe objektivat më të mirë për ata që janë në hapat e parë në këtë sektor.

 • ARTIKULLI

  Pamja e ekspertit: RF fiksë apo zmadhues - cili është më i miri?

  Eksperti i Canon, Mike Burnhill eksploron se çfarë ofrojnë objektivat më të mirë RF fiksë dhe zmadhues, dhe si të zgjidhni të duhurin për nevojat tuaja.

  * Ofrohet vetëm në gjuhë të zgjedhura.

 • Mund të jeni të interesuar në...

 • Zgjedhësi i objektivave

  Përzgjedhësi i lenteve do t'ju drejtojë në një gamë të tërë të lenteve dhe do t'ju ndihmojë të gjeni lenten më të përshtatshme për ju dhe kamerën tuaj.

 • Gama "Speedlite"

  Kontrolloni ndriçimin në kamerë dhe jashtë saj me gamën tonë të bliceve Speedlite.

 • Sistemi EOS R

  Montimi i lentes së sistemit EOS R ofron mundësi më të mëdha krijuese për të kapur çdo moment.

 • Kamerat EOS DSLR

  Gama jonë EOS e kamerave DSLR ofron një cilësi mahnitëse figure, cilido qoftë niveli juaj i ekspertizës.

 • Kamerat "EOS M"

  Fuqia e DSLR-së në trupin e një kamere kompakte APS-C pa pasqyra.

 • Arkivi i objektivave

  Kontrolloni arkivin tonë të objektivave për të gjetur informacion dhe mbështetje për modelet e objektivave makro, sypeshk, me anim-zhvendosje, këndgjera, telefoto dhe lloje të tjera për kamera.