Adaptori EOS R

Lidhni EOS R Sistemin tuaj me botën më të gjerë të lenteve EF dhe EF-S
Canon Camera

Integroni dhe zgjeroni

Adaptorët e EOS R System ofrojnë pajtueshmëri të plotë me të gjithë objektivat Canon EF dhe EF-S, duke u mundësuar përdoruesve të Canon EOS R System që kanë dhe kamera të tjera EOS një integrim të plotë me objektivat e tyre ekzistues1.

Sillni lente EF-S në sistemin EOS R

Lente EF-S janë të dizajnuara për APS-C sensor EOS DSLR, por ato gjithashtu mund të përdoren në kamerat EOS R nëpërmjet përshtatës. Kamera do të prodhojë automatikisht imazhe të prera që përputhen me rrethin më të vogël të imazhit të optikës EF-S.

Lente të pajtueshme me EOS R

Zbuloni lente që mund të përdorni me përshtatësit EOS R.

Canon Camera
Canon Camera

E ndërtuar që të zgjatë

Adapterët EOS R janë ndërtuar për t'i bërë ballë përdorimit profesional, me mbërthyes metalik në pjesën e përparme dhe të pasme. Ata gjithashtu janë të izoluar nga pluhuri dhe lagështia, kështu që ju mund të mbani të shtënat edhe në kushte të vështira.

Designed për të kryer

Presin që lentet tuaja të sillen në të njëjtën mënyrë si në EOS DSLR, duke u kthyer në të njëjtën performancë të shkëlqyeshme me të njëjtën cilësi të lartë.

Canon Camera
Canon Camera

Përsosmëria e punës inxhinierike

Inxhinierët e Canon-it kanë zhvilluar adaptuesit e sistemit EOS R për të ruajtur përputhshmërinë, cilësinë dhe performancën kur lidhin EOS R me lente EF dhe EF-S ekzistuese.

Adaptori i montimit EF-EOS R

Adaptori standard i mbërthyeses EF-EOS R u lejon objektivave EF-S dhe EF të përdoren më së miri në kamerat EOS R. Fotografët që tashmë kanë një koleksion optike EF-S ose EF mund të investojnë në sistemin EOS R me besim, duke ditur se objektivat e tyre ekzistues do të funksionojnë siç pritet.
Shikoni detajet

Adaptori i montimit me unazë kontrolli EF-EOS R

Adaptori i montimit me unazë kontrolli EF-EOS R ofron të njëjtin konvertim të montimit të lentes si Adaptori i montimit EF-EOS R, por shton edhe një Unazë kontrolli të lentes. Unaza është e përshtatëshme dhe e lehtë për t'u gjetur pa marrë kamerën nga syri juaj duke ofruar kontroll manual të prekshëm mbi cilësime të ndryshme.
Canon Camera

Funksionet e personalizueshme

Unaza e Kontrollit të Lensit mund të programohet nëpërmjet menysë së kamerës për të rregulluar cilësime të ndryshme të tilla si hapja, shpejtësia e shkrehësit, ndjeshmëria ISO dhe kompensimi i ekspozimit.

Trajtim me prekje, intuitive

Është e lehtë të gjesh Unazën e Kontrollit të Lente pa e larguar kamerën nga syri yt. Klikimet e butë japin reagime prekëse në të tretat ose gjysmën e një ndalese (dhe mund të hiqen nëpërmjet një shërbimi të veçantë të Canon për krijuesit e filmave që dëshirojnë një funksionim më të duhur).

Canon Camera

Adaptori i montimit të filtrit me futje EF-EOS R

Përshtatësin e montimit të filtrit në rrymë EF-EOS R merr funksionalitetin e montimit të filtrit në rrymë EF-EOS R dhe shton aftësinë për të përdorur filtra të bashkëngjitshëm, duke hequr nevojën për të përshtatur filtrat në pjesën e përparme të një lente, veçanërisht të dobishme për kënde të gjera me një element lente të madh përpara. Është në dispozicion ose me filtër neutral të ndryshueshëm (V-ND) ose me filtër2 rrethor polarizues (C-PL) dhe një filtër i pastër (CL) është gjithashtu në dispozicion për të shtënë pa efekte filtri.

Canon Camera

Adaptori V-ND: Filtër densitet i ndryshueshëm neutral

Filtrat e dendësisë neutrale ndihmojnë në kontrollin e sasisë së dritës që hyn në kamera, e cila është e dobishme për prodhuesit e filmave që kërkojnë të qëllojnë me kombinime me shpejtësi të gjerë aperture / slow shutter në dritë të ndritshme. Gjithashtu lejon fotografët e peizazhit të përdorin shpejtësi më të ngadalshme të qepen për të turbulluar lëvizjen në qiell dhe ujë2.

Adaptori C-PL: Filtër rrethues polarizues

Filtrat polarizuese prerë nga shkëlqim verbues dhe mjegullim dhe të zvogëlojë sasinë e dritës që reflekton nga sipërfaqet e qelqit. Filtrat gjithashtu nxisin mbushjen e ngjyrave dhe ndihmojnë në shtimin e ndikimit në skenat shumëngjyrëshe.

Canon Camera

Aksesorët e përshtatësit

 • CL-Filter për Drop-In Filter Mount Adapter EF-EOS R

  Një filtër i pastër, për përdoruesit të cilët kanë blerë përshtatësin e filtrit në rënie, por që nuk dëshirojnë të kenë ndonjë efekt filtri.

 • PL-Filter për Drop-In Filter Mount Adapter EF-EOS R

  Një filtër polarizimi rrethore që rrit ngjyrën, kontrastin dhe ngopjen, dhe kontrollon reflektimet e padëshiruara.

 • ND-Filtër për përshtatësin e montimit të filtrit në rrymë EF-EOS R

  Një filtër neutral densiteti për kontrollin e ekspozimit në filma dhe zgjatjen e shpejtësisë së shkrehësit për një shumëllojshmëri efektesh të lëvizjes krijuese në fotografi2.

Zbuloni EOS R System

I bazuar në mbi tri dekada novacionesh të vazhdueshme për sistemin EOS, EOS R System bazohet në një mbërthyese novatore të objektivit që ofron shanse më të mëdha krijuese dhe mënyra edhe më të shumta intuitive për regjistrimin e çdo momenti.

Në duart e profesionistëve

Kamera EOS R ka marrë një mbështetje të menjëhershme nga një larmi e madhe fotografësh dhe regjisorësh profesionistë. Zbuloni se si e kanë vendosur atë në rrugëtimin e saj për të realizuar imazhe dhe filma që ata nuk mendonin kurrë se mund të realizoheshin.

Mund të jeni të interesuar në...

 • EOS R3

  Me shpejtësinë si element kryesor, kjo është kamera pa pasqyra për të cilën kanë pritur fotografët profesionistë të sporteve, lajmeve dhe natyrës.

 • Zgjedhësi i objektivave

  Përzgjedhësi i lenteve do t'ju drejtojë në një gamë të tërë të lenteve dhe do t'ju ndihmojë të gjeni lenten më të përshtatshme për ju dhe kamerën tuaj.

 • EOS R5

  Një kryemodel kamere profesionale, pa pasqyra e kuadërplotë që u ofron fotografëve dhe producentëve foto rezolucioni të lartë dhe video 8K.

 • EOS R6

  Çfarëdo që shkrepni, sido që ta shkrepni, "EOS R6" ju mundëson të jeni krijues në mënyra që nuk i mendonit kurrë të mundshme.

 • Të gjitha lentet

  Aftësitë e Canon dhe teknologjia optike më e fundit sigurojnë fotografi dhe filma me një cilësi të mrekullueshme.

 • Objektivat RF

  Lente Inovative EOS R Sistemit ofrojnë fokusim super të shpejtë së bashku me cilësinë e shkëlqyer optike.

 • Kamera me korniza të plota

  Eksploroni kreativitetin tuaj me kuadrin tonë Full-Frame Digital SLR & Mirrorless.

 • Lente dhe aksesorë Canon EOS R

  Zbuloni lente dhe adaptorë për t'u përdorur me Canon EOS R

  1. Shikoni specifikimet për detaje
  2. Kur vija e ngurtë e bardhë në rrotullën e rregullimit nuk është më e dukshme (ND250 e lart), mund të ndodhë një nuancë blu ose dendësi e parregullt