Balerin përkundër një sfondi me tempull

Nxjerrë me EOS R6

 • 2.8
 • 1/5000
 • 400

Kamerat pa pasqyra

Canon EOS R6

Çfarëdo që shkrepni, sido që ta shkrepni, "EOS R6" ju mundëson të jeni krijues në mënyra që nuk i mendonit kurrë të mundshme.

Specifikimet

 • Shkrepje e heshtur 20 fps1

  Plus një shkrehës mekanik 12 fps atëherë kur ju duhet

 • Fotostabilizim me deri në 8 nivele*

  Për ekspozime të gjata ultra të mprehta pa qenë nevoja për stativ.

 • ISO 102.400

  Për performancë të shkëlqyer në ndriçim të ulët

 • 4K deri në 60p

  Riprodhon lëvizjen me realizëm e qartësi

 • Rezolucion 20-megapikselësh

  Sensor kuadërplotë me performancë mahnitëse në ndriçim të ulët dhe diapazon dinamik

 • Dual Pixel CMOS AF II

  Mund të njohë e gjurmojë sytë, fytyrat dhe kafshët.

Ka dalë program i ri i integruar duke shtuar gjurmimin e automjeteve në sistemin AF, plus një numër funksionesh të tjera të dobishme. Shkarkim nga faqja e suportit.

Prezantimi i "Canon EOS R6"

Njihuni me "Canon EOS R6" dhe shikoni se si shpejtësia, stabiliteti dhe teknologjia e tij revolucionare mund t'jua shpjerë krijimtarinë drejt lartësive të reja. Shkrepni çaste të befasishme me cilësi të pabesueshme figure dhe arrini potencialin tuaj si filmues.
Ballet performance against a dark room backdrop

Nxjerrë me EOS R6

 • 2.0
 • 1/500
 • 200

SHKREPJE E SHPEJTË, E QETË

Shihni çdo çast. Mos bëni zë.

"EOS R6" ju jep më shumë shanse për të shkrepur çastin ideal në kohë. Shkrepeni aksionin me deri në 20 kuadro mahnitëse në sekondë1 në qetësi, duke kapur çaste fluturake që zor se do t'i rrokte syri i njeriut.

Canon Camera

Shkrepje e qetë e vazhduar me deri në 20 fps1

Njëherësh me AE, gjurmim vetëfokusimi dhe fotostabilizim. Ofrohet dhe shkrehës mekanik 12 fps.

Canon Camera

Krijuar për shpejtësi, me një procesor "DIGIC X"

Shkrepni deri në 240 foto RAW ose mbi 1000 JPEG me një seri të vetme 12 fps me anë të kartës UHS-II të rendimentit të lartë, plus fole dyshe kartash memorieje që mbështesin të dyja kartat e shpejta UHS-II SD që të mund të vijoni së shkrepuri pa ndërprerje.

Video mahnitëse me deri në 4K 60fps dhe Full HD 120fps, të gjitha me "Dual Pixel CMOS AF"

"EOS R6" vjen me videospecifikime që mbështesin cikle serioze pune në filmime. Opsionet "Canon Log" dhe "HDR PQ" i ndihmojnë videografët të kapin më shumë diapazon dinamik dhe regjistrimi i cilësisë së lartë 10-bit 4:2:2 mbështetet së brendshmi drejt cilësdo prej foleve dyshe të kartave të memories UHS-II SD të kamerës.

Kamera hibride optimale

Çfarëdo që të shkrepni dhe sido që ta shkrepni, "EOS R6" jua ngre pritshmëritë krijuese. Qoftë foto apo video, njerëz apo vende, aksion apo udhëtim, natyrë e qetë apo e egër – kombinimi i shpejtësisë, cilësisë së figurës dhe prakticitetit nga "EOS R6" e bëjnë atë instrumentin optimal për krijim përmbajtjesh.

Javier Cortes duke filmuar në "Teatro Massimo"

CILËSIA DHE STABILITETI I FIGURËS

Fotostabilizimi më i mirë në botë: 8 nivele3

Përfytyroni sikur të kishit mundësi të shkrepnit me aparat dore në shpejtësi shkrehjeje deri në katër sekonda, duke kthyer në fluks ujin në peizazhe dhe njerëzit nëpër rrugë pa qenë nevoja për nxjerrë stativin. Këtë lloj lirie krijuese mund të prisni nga "EOS R6". 

Një fotostabilizues i integruar me pesë akse ofron deri në 8 nivele mbrojtjeje ndaj dridhjes së kamerës. Dhe kur kamerës i vendoset objektiv RF me sistem optik IS (përveç RF 600MM F11 IS STM ose RF 800MM F11 IS STM), të dy sistemet punojnë në ndërthurje me njëri-tjetrin për të realizuar një avantazh mahnitëse prej deri në 8 nivelesh. 2

Sistemet e integruara dhe me bazë objektivi të fotostabilizimit stabilizojnë edhe videon nëpërmjet një sistemi të tretë – Movie Digital IS – duke shtuar një nivel tjetër stabilizimi dhe rezultate procesimi profesional.

Zbuloni më shumë
Shkrepja e lëvizjeve të shpejta të vallëzimit me fotostabilizatorin mbresëlënës të "EOS R6"
Portrait of a lady with the EOS R6

VETËFOKUSIMI

AF tejet e shpejtë i gjurmon subjektet me konfidencë4

Sistemi Dual Pixel CMOS AF II i "EOS R6" komandohet nga një procesor që përdor inteligjencën artificiale me trajnim të thelluar për njohje dhe gjurmim të avancuar të subjekteve. Sytë, fytyrat dhe koka mund të njihen të gjitha me nivele të reja precizioni. Kamera mund të identifikojë edhe macet, qentë e shpendët, duke ju ndihmuar të ruani fokusin në subjektet me lëvizje të shpejtë – një prej aspekteve më të vështira të fotografisë së natyrës dhe të shtëpisë.

DIZAJNI

Reagues dhe praktik, që nga hera e parë që e mbani në dorë

Ne s'duam të keni asgjë që të qëndrojë mes jush dhe krijimtarisë suaj, që është dhe arsyeja përse "EOS R6" është krijuar për të qenë sa më instiktive dhe me mundësi lidhjeje të jetë e mundur.

Canon Camera

Obturatori elektronik

Një inkuadrues i mahnitshëm elektronik prej 3,69 pikësh që rifreskohet me deri në 120 fps plotësohet nga një ekran plotësisht i nyjëtuar këndndryshueshëm që rrotullohet përtej trupit të kamerës dhe deri në 270˚, duke ju mundësuar shkrepjen nga kënde më krijuese.

Canon Camera

Dy fole kartash

Foletë dyshe të kartave ju mundësojnë regjistrimin veçmas në skedarë RAW dhe JPEG/HEIF, apo edhe foto veçmas videove, si dhe mbështesin standardet më të fundit UHS-II për shpejtësi të larta leximi/shkrimi. Komandat intuitive mbrapa kamerës – si leva e vetëfokusimit dhe rrotullat e pasme të komandimit – e bëjnë "EOS R6" të përdoret në mënyrë instinktive.

Dual card slots of EOS R6

"Gjurmimi i fytyrës më dha vetëbesimin të vijoj me modelin tim dhe t'i shkrep pozat dinamike dhe emocionale."

Photographer looking down view finder

Canon synon të arrijë emetime neto zero të CO2 nga aktivitetet e veta të biznesit deri në vitin 2050

Ne do ta arrijmë këtë duke ofruar një përmirësim mesatar prej 3% në vit në indeksin e përmirësimit të emetimeve të CO2 të ciklit jetësor për produkt. I cili nëse do të ruhej do të sillte një ulje prej rreth 50% nga nivelet e vitit 2008 deri në vitin 2030. Ne e pranojmë se kjo është në përputhje me nivelin e reduktimit të kërkuar nga Marrëveshja e Parisit.

Ne do të vazhdojmë të kryejmë rishikime të objektivit nga një këndvështrim afatgjatë, si një mënyrë për të kontrolluar kontributin tonë në arritjen e një shoqërie me karbon të ulët.

Trupat e kamerave

Pikselë efektivë (afro MP)

30,3 megapikselë me kuadër të plotë
20,1 megapikselë me kuadër të plotë
45,0 megapikselë me kuadër të plotë

Fotostabilizues brenda kamerës

Jo, vetëm elektronik dhe me objektiv IS

Po, IS i integruar me 5 akse. 

Deri në 8 nivele kur përdoret me objektiva të pajtueshëm RF2

Po, IS i integruar me 5 akse. 

Deri në 8 nivele kur përdoret me objektiva të pajtueshëm RF2

Diktimi i subjektit

Fytyra, syri
Trupi, fytyra, syri, kafshë
Trupi, fytyra, syri, kafshë

AF në dritë të dobët

Delikat deri në -6 EV [1]
Delikat deri në -6,5 EV [1]
Delikat deri në -6 EV [1]

Shpejtësia e regjistrimit të vazhdueshëm (fps)

AF fiks me 8 fps 

Servo AF me 5 fps

Servo AF me 12 fps 

20 fps me Electronic, shkrehës pa zë dhe Servo AF

Servo AF me 12 fps 

20 fps me Electronic, shkrehës pa zë dhe Servo AF

Filma

Filma 4K në 25/24 fps 

Filma Full HD në 60 fps 

HD në 120 fps 

Canon Log 1 

4K pa ngjeshje 10 bitë 4:2:2 në regjistrues të jashtëm

Film 4K me deri në 60 fps 

Modaliteti i regjistrimit me intervale 4K 

Filma Full HD në 120 fps 

Canon Log 1 / HDR PQ 

Regjistrim i brendshëm 10bit 4:2:2 

Kompresion IPB

Film 8K me deri në 30 fps

Film 4K me deri në 120 fps

Filma Full HD në 120 fps

Modaliteti i regjistrimit me intervale 4K

Filma 8K RAW (dy opsione shpejtësie të bitëve)

Canon Log 1 dhe 3 / HDR PQ regjistrim i brendshëm 10bit 4:2:2

All-I / IPB / Kompresion IPB në shpejtësi më të ulëta të bitëve

10bit 4:2:2 pa kompresion 4K 60p në regjistrues të jashtëm

Rrotullat e komandimit

Shiriti me shumë funksione 

Rrotulla e komandimit të shpejtë 

Ekrani i panelit të sipërm

Rrotulla kryesore 

Rrotulla e komandimit të shpejtë 1 

Rrotulla e komandimit të shpejtë 2 

Multikomanduesi i vetëfokusimit

Rrotulla kryesore 

Rrotulla e komandimit të shpejtë 1 

Rrotulla e komandimit të shpejtë 2 

Multikomanduesi i vetëfokusimit 

Ekrani i panelit të sipërm

LCD me prekje me kënd të ndryshueshëm

8 cm / 3,15 inç 

LCD me 2,1 mil pika

7,5 cm / 3 inç 

LCD me 1,62 M pikë

8cm / 3,15 inç 

LCD me 2,1 mil pika

Obturatori elektronik

Tipi 0,5 

OLED me 3,69 milionë pika 

Pika e syrit 23 mm / zmadhimi 0,76x

Tipi 0,5 

OLED me 3,69 milionë pika 

Pika e syrit 23 mm / zmadhimi 0,76x 

Deri në 120fps

Tipi 0,5 

OLED me 5,76 milionë pika 

Pika e syrit 23 mm / zmadhimi 0,76x 

Deri në 120fps

Wi-Fi

2,4 Ghz Wi-Fi dhe Bluetooth™ 

FTP me aksesorin WFT-E7 II

2,4 Ghz Wi-Fi dhe Bluetooth™ 

FTP e brendshme

5Ghz and 2.4Ghz Wi-Fi dhe Bluetooth™ transmetues opsional me valë WFT-E10 

FTP e brendshme

Pesha e trupit (me bateri dhe kartën e memories)

660 g
680 g
738g

Lojëra elektronike

1 fole UHS-II SD
2 fole UHS-II SD

1 fole CFExpress 

1 fole UHS-II SD

Jeta e baterisë

LP-E6N 

430 poza (modaliteti i kursimit të energjisë EVF) 

450 (modaliteti i kursimit të energjisë LCD) 

Karikimi me USB me PD-E1

LP-E6NH 

380 poza (modaliteti i kursimit të energjisë EVF) 

510 (modaliteti i kursimit të energjisë LCD) 

Karikimi me USB me PD-E1

LP-E6NH 

320 poza (modaliteti i kursimit të energjisë EVF) 

490 poza (modaliteti i kursimit të energjisë LCD) 

Karikimi me USB me PD-E1

[1] Pika qendrore, kur përdoret me objektiv f/1.2 (përveç objektivave Defocus Smoothing), modalitet me një shkrepje

SETET

Setet e "Canon EOS R6"

"Canon EOS R6" ofrohet si:


Vetëm trupi pa objektiv:

Kombinuar me "RF 24-105mm F4-7.1 IS STM"

Canon EOS R6 in the hands of Wanda Martin

SISTEMI

Përjetoni sistemin "EOS R"

Sistemi "EOS R" trashëgon të gjitha avantazhet e sistemit EOS si dhe gamën e vet të objektivave, ofron pajtueshmëri të plotë me pjesët ekzistuese optike EF dhe EF-S me adaptorë, si dhe gamën e aksesorëve dhe të bliceve "Speedlite".
Përmbajtja e kutisë së "EOS R6"

Çfarë ka në kuti

 • Trup EOS R6

 • Kapaku i kamerës R-F-5

 • Rrip ER-EOS R6

 • Karikuesi i baterisë LC-E6E

 • Bateria LP-E6NH

 • Kapaku i baterisë

 • Kabllo AC

Objektivat e rekomanduar

Shpjereni fotografinë tuaj më tej me gamën tonë të objektivave RF të krijuar për kamera kuadërplota pa pasqyra të "Canon". Këtu keni një përzgjedhje të objektivave idealë për përdorim me EOS R6.

Aksesorë të pajtueshëm

"Canon EOS R6" është pjesë e një game shteruese kamerash kuadërplota pa pasqyrë, objektivash dhe aksesorësh për ta shpënë më tej fotografinë dhe filmimin tuaj. Ja një përzgjedhje ideale për përdorim me "EOS R6".

 • Speedlite EL-1
  Një Speedlite i avancuar që ofron qëndrueshmëri të jashtëzakonshme dhe performancë të avancuar shpejtësie të lartë në një trup të fortë e rezistent ndaj kushteve atmosferike.
 • Canon Camera

  Kjo dorezë aksesor lejon përdorimin e dy baterive njëherësh kur punoni me "EOS R6" për periudha të gjata shkrepjeje. Ju ofron edhe dyzim të komandave, si dhe komoditet të mëtejshëm gjatë shkrepjes vertikalisht.

  • Karikim praktik i baterisë në dorezë kur lidhet me kamerën
  • Dyzim komandash për shkrepjen vertikalisht
  • Përmirëson manovrimin kur e mbani "EOS R6" vertikalisht

 • Canon Camera

  Kjo bateri e re kapaciteti të lartë me jone litiumi vjen standard me "EOS R6" dhe pajtohet me të gjitha kamerat e vjetra EOS që përdorin baterinë LP-E6 ose LP-E6N. Një kapacitet i rritur prej 2130 mAh (14% më shumë se LP-E6N) ju mundëson të shkrepni për më gjatë pa ndaluar ta karikoni.

  • Mundëson më shumë poza për karikim
  • Pajtohet me kamerat e vjetra EOS të sistemit tuaj
  • Qarku i sigurisë lejon karikimin brenda kamerës

 • Canon Camera
  Shkrepni me lehtësi audio të jashtëzakonshme falë mikrofonit të vogël stereo që është gjithnjë gati për regjistrim.
 • Artikujt e lidhur

  Eksplorojini këta artikuj për të mësuar se si shkëlqen "Canon EOS R6" në kaq shumë drejtime.

  Produktet e lidhura

  • Kamerat pa pasqyra

   EOS R5

   Rimendoni se çfarë dini për kamerat pa pasqyrë. Performanca pa kompromis e EOS R5 do të revolucionarizojë fotografinë dhe filmimet tuaja.
  • Kamerat pa pasqyra

   EOS R

   Kamerë me pasqyrë pa tela që hap mundësi të reja krijuese për fotografët dhe krijuesit e filmave.
  • Kamerat pa pasqyra

   EOS RP

   Një kamerë pa pasqyrë, e vogël, e lehtë dhe intuitive me kuadër të plotë, e projektuar për fotografinë e përditshme dhe të udhëtimeve.

  Mund të jeni të interesuar në...

  Njihuni me gamën e kamerave dhe objektivave të "Canon" dhe shpjereni më tej krijimtarinë tuaj.

  1. Deri në afro 12 fps me gjurmim vetëfokusimi/vetekspozimi* 

   Kur përdorni objektiva RF dhe disa objektiva EF. Shihni faqen e shërbimit të klientit të "Canon" për një listë të objektivave të mbështetur. Shpejtësia e shkrepjes ndryshon me deri në 3 nivele, në varësi të llojit të baterisë, ngarkesës së mbetur në baterisë, numrit të baterive, objektivit të përdorur, temperaturës, cilësimit të Wi-Fi të integruar (aktiv/joaktiv) dhe nëse përdorni apo jo mbajtëse baterie dhe njësi WFT (vetëm "EOS R5"), adaptor DC apo ushqyes USB. Përveç faktorëve të mësipërm, shpejtësia maksimale e shkrepjes në seri mund të ulet për shkak të shpejtësisë së shkrehësit, aperturës, përdorimit të blicit, procesimit për reduktimin e dridhjeve, kushteve të subjektit, ndriçimit (sidomos në vende të errëta). 

   Shkrehësi elektronik: 

   Deri në afro 20 fps me gjurmim vetëfokusimi/vetekspozimi Vlen për disa objektiva RF/EF, kur apertura është në hapje të plotë. Shihni faqen zyrtare të "Canon" për një listë të objektivave përkatës. Shpejtësia e shkrepjes në seri ndryshon në varësi të shpejtësisë së shkrehësit, cilësimit të aperturës, kushteve të aperturës gjatë shkrepjes së vazhduar, kushteve të subjektit, ndriçimit (sidomos në kushte të zbehta) dhe llojit të objektivit.

  2. * 8 nivele sipas standardit CIPA me "RF 24-105mm F4 L IS USM" në gjatësi fokale prej 105 mm
  3. Fotostabilizimi më i mirë në botë me afro 8,0 nivele* 

   Mes të gjitha kamerave elektronike me objektiv të ndërsjellë. Nga 9 korriku 2020 (sipas kërkimeve të "Canon"). Sipas standardit CIPA, 8,0 nivele me "RF 24-105mm F4 L IS USM" në gjatësi fokale prej 105 mm. Në varësi të kohës së blerjes, firmueri i objektivit duhet përditësuar. Performanca e fotostabilizimit të "EOS R6" është e njëjtë me të "EOS R5"