HERO IMAGE
Blank-Rect Image

Canon RF 70-200mm F2.8L IS USM

Shkrepeni botën me cilësi e fleksibilitet të jashtëzakonshëm me një zmadhues kompakt telefoto F2.8 që vjen me stabilizues figure me pesë hapa për të garantuar rezultate optimale në shkrepjet me dorë, fokusim deri në 0,7 m dhe vetëfokusimin më të shpejtë të derisotëm.

Galeria

Dizajn pa kompromise me cilësi të jashtëzakonshme të figurës

Ky zmadhues telefoto F2.8 i performancës së lartë është i treti në treshen thelbësore të objektivave RF të "Canon" që ofrojnë cilësi të jashtëzakonshme figure në një trup kompakt, të ideuar për punë në të gjitha kushtet.

Features & Benefits
Beautifully discreet with hidden powers

Modesti e bukur me fuqi të fshehta

Shikoni se si fotografi i reklamave dhe i stilit të jetesës, Matthew Joseph, zbulon objektivin e kapaciteteve të jashtëzakonshme "RF 70-200 mm" dhe mundësinë e këtij për të punuar thuajse në heshtje të plotë me saktësi revolucionare fokusimi, si në foto, ashtu edhe në video.

Shikoni videon

Objektiv fantastik për…

A practical, general purpose professional

Një zmadhues profesional e praktik, përdorimi të përgjithshëm

Një objektiv thelbësor i regjur për punë, me aperturë të vazhduar F2.8 direkt përbri rrezes së gjatësisë fokale prej 70-200 mm, ky zmadhues është ideal për udhëtime, natyrën e egër, lajmet dhe sportet.

Assured, responsive performance

Performancë e sigurt dhe reaguese

Për herë të parë në objektivat e "Canon", motorët "Nano USM" sjellin nivele të tjera e të pabesueshme fokusimi të shpejtë, të qetë e të vazhduar, ideal për foto ose video.

Superb L-series optical quality

Cilësi e jashtëzakonshme optike e serisë "L"

Zmadhuesi shënon një epokë të re në performancë me stabizilues 5-hapësh figure, aperturë 9-tehëshe, elemente josferike dhe "Super UD", si dhe veshje SWC dhe "Super Spectra".

Advanced L-series construction

Konstruksion i avancuar i serisë "L"

Ky objektiv i serisë "L" vjen me izolim atmosferik dhe veshje fluori për mbrojtje ndaj pluhurave dhe ujit, si dhe me bojë nxehtësiduruese për ta mbajtur objektivin të freskët në rrethana nxehtësie.

Bëni realitet vizionin tuaj krijues

Sistemi "EOS R" trashëgon të gjitha avantazhet e sistemit EOS si dhe gamën e vet të objektivave, ofron pajtueshmëri të plotë me pjesët ekzistuese optike EF dhe EF-S me adaptorë, si dhe gamën e aksesorëve dhe të bliceve "Speedlite".

Mësoni më shumë

Specifikimet

F 2.8

Për efikasitet në ndriçim të ulët dhe thellësi pamjeje në shkallë të ulët

Stabilizuesi i imazhit me 5 ndalesa

Qëndrueshmëri e jashtëzakonshme në nivelet më të ulëta të dritës

Elemente asferike dhe UD

Për figura jashtëzakonisht të qarta

Motor "Dual Nano USM"

Për funksionim vazhduar, të shtruar, të shpejtë dhe pa zhurmë

Kompakt dhe peshëlehtë

I vogël dhe kursen vend, për portativitet maksimal

Unaza e Kontrollit të Lenteve

Për komandim të mëtejshëm të ISO, aperturës dhe shkrehësit

Shikoni specifikimet e plota

Specification-Icons - Header Image
main image

Çfarë ka në kuti

RF 70-200MM F2.8L IS USM

Qafore objektivi ET-83F (WIII)

Çantë objektivi 1424, e butë, me rripa

Kapaku i lentes E-77 II

Unazë montimi në stativ (WII)

Në duart e profesionistëve...

Zbuloni se si e ka fituar "Canon" reputacionin për risitë dhe cilësinë e jashtëzakonshme të figurës, si dhe lexoni më tej se si kamerat dhe objektivët e kësaj marke përdoren me kënaqësi nga profesionistët anembanë rruzullit.

Lexoni më shumë
Telephoto lens range packshots

Objektivat telefoto

Me një objektiv telefoto mund t’i shkrepni sportet, natyrën dhe aktivitetet nga larg, pa e trazuar aksionin. Eksploroni objektivat telefoto të Canon dhe shikoni ku ju shpie krijimtaria.

Mësoni më shumë

Produktet e lidhura

Çmime