Hero Image
Blank-Rect Image

Canon RF 24-70MM F2.8L IS USM

Pjesë e treshes së objektivave bazë së bashku me RF 15-35mm dhe RF 70-200mm, modeli RF 24-70mm vjen me aperturë të shpejtë dhe stabilizim figure, plus një motor "Nano USM" për fokusim pa zhurmë.

Galeria

Shpejt e mprehtë – zmadhuesi ideal standard pa pasqyra për profesionistë

Jepini fotografisë suaj kuadërplotë e pa pasqyra një dorë profesionale me zmadhuesin 24-70 mm të krijuar për ekselencë. Teknologjia e jashtëzakonshme optike, apertura e shpejtë maksimale f/2.8 dhe stabilizimi me 5 nivele i figurës ju ndihmojmë të ruani krijimtarinë

Specification Intro image
The professional’s choice for every occasion

Zgjidhja e profesionistëve për çdo situatë

Fotografi i nderuar me çmime i fushës së reklamave dhe të stilit të jetesës, Matthew Joseph, e sprovon deri në ekstreme zmadhuesin "RF 24-70mm" duke e përdorur në ujë, ku rreziku i hyrjes së lagështisë ishte tepër i lartë, në vijim punoi në ndriçim të ulët për të krijuar disa portrete të jashtëzakonshme të një ekipi rremtaresh.

Shikoni videon

Objektiva fantastikë për...

Catch every detail

Shkrepni çdo detaj

Jepini stilin tuaj personal një narrative falë aperturës së shpejtë të F2.8 dhe pjesëve super të qarta optike që do t'ju japin avantazh ndaj konkurrencës.

Never miss the moment

Asnjëherë mos humbsni momentin

Gëzojuni fokusimit të shpejtë dhe të saktë falë motorit "Nano USM" që garanton vetëfokusim të çastit dhe pa zhurmë me rrjedhshmëri të jashtëzakonshme lëvizjeje, ideale për videot si edhe për fotot.

Portraits that connect

Portrete që krijojnë lidhje

Ngrijini portretet tuaja drejt standardeve të reja, falë tri elementeve qelqi të derdhur josferik dhe tri elementeve objektivi UD, veshjeve të avancuara optike dhe aperturës 9-fletëshe.

A lens with no limits

Një objektiv pa kufij

Cilësia e konstruksionit ripërcakton cilësinë e serisë "L", ndërsa ka izolim atmosferik dhe veshje fluori në elementet e përparme dhe të pasme, për mbrojtje ndaj bulave të ujit dhe pluhurave.

Bëni realitet vizionin tuaj krijues

Sistemi "EOS R" trashëgon të gjitha avantazhet e sistemit EOS si dhe gamën e vet të objektivave, ofron pajtueshmëri të plotë me pjesët ekzistuese optike EF dhe EF-S me adaptorë, si dhe gamën e aksesorëve dhe të bliceve "Speedlite".

Mësoni më shumë

Specifikimet kryesore

F2.8

Për efikasitet në ndriçim të ulët dhe thellësi pamjeje në shkallë të ulët

me 5 ndalesa

5 nivele stabilizimi për foto pa dridhje

Elemente asferike dhe UD

Për figura jashtëzakonisht të qarta

Motor "Nano USM"

Për funksionim të shtruar, të shpejtë dhe pa zhurmë

ASC (veshje "Air Sphere")

Për të parandaluar vezullimin dhe hijezimin

Unaza e Kontrollit të Lenteve

Për komandim të mëtejshëm të ISO, aperturës dhe shkrehësit

Shikoni specifikimet e plota

Key Specifications
What's In The Box

Çfarë ka në kuti

RF 24-70MM F2.8L IS USM

Qaforja e objektivit EW-88E

Çanta e lentes LP1222

Kapaku i lentes

Kapaku i objektivit "E-82 II"

Në duart e profesionistëveZbuloni se si e ka fituar "Canon" reputacionin për risitë dhe cilësinë e jashtëzakonshme të figurës, si dhe lexoni më tej se si kamerat dhe objektivët e kësaj marke përdoren me kënaqësi nga profesionistët anembanë rruzullit.

Lexoni më shumë

Produktet e lidhura