Canon RF 24-70MM F2.8L IS USM
Specifikimet

Diametri i filtrit (mm)

82

Maks. diametër x gjatësi (mm)

88,5×125,7

Pesha (g)

900

Specifikimet

F2.8

Për efikasitet në ndriçim të ulët dhe thellësi pamjeje në shkallë të ulët

me 5 ndalesa

5 nivele stabilizimi për foto pa dridhje

Elemente asferike dhe UD

Për figura jashtëzakonisht të qarta

Motor "Nano USM"

Për funksionim të shtruar, të shpejtë dhe pa zhurmë

ASC (veshje "Air Sphere")

Për të parandaluar vezullimin dhe hijezimin

Unaza e Kontrollit të Lenteve

Për komandim të mëtejshëm të ISO, aperturës dhe shkrehësit

Shikoni të gjitha

Specifikimet në detaje

Specifikimet / funksionet optike

Madhësia e Imazhit

Kuadër i plotë

Këndi i shikimi (horizontal, vertikal, diagonal)

74° - 29°,
53° - 19° 30',
84° - 34°

Ndërtimi i lentës (elementë/grupe)

21/15

Nr. i teheve të diafragmës

9

Hapja minimale

22

Distanca më e afërt e fokusimit (m)

0,21 gjerësi/ 0,38 teleskopike

Zmadhimi maksimal (x)

0,30-fish (në 32 mm)

Informacioni mbi largësinë

Po

Stabilizator imazhi

51

Aktualizuesi AF

Nano Usm

Aksesorët

Kapak lenteje

E-82 II

Kapaku i lentës

EW-88E

Kasa/qesja e lentës

LP1222

Kapaku fundor i pasmë

Kapak pluhuri për objektiv RF2

Përputhshmëria e zgjatuesit

Nuk është në përputhje

Pajisje të tjera Shtesë

Asnjë

  1. Testuar sipas standardeve CIPA
  2. Lentet me rezistencë ndaj pluhurit/lagështisë janë të pajisura me një unazë prej gome në montimin e lentes, e cila mund të shkaktojë një gërryerje të vogël të pjesës të montimit të kamerës. Kjo nuk ndikon në asnjë mënyrë te lentja ose rendimenti i kamerës.