MS-500

Kamera të ndjeshmërisë së lartë

Kamera të ndjeshmërisë së lartë

Videokamera kompakte, peshëlehta dhe praktike, ideale për një sërë përdorimesh të posaçme.

Kamera ndriçimi të ulët për monitorim me rreze të shkurtër dhe të gjatë

Ofrojnë performancë të jashtëzakonshme në ndriçim të ulët, lidhje profesionale, pajtueshmëri me telekomandën dhe opsione montimi të objektivave për të mbështetur objektivat me mbërthyese EF, M58 dhe B4, këto videokamera ndriçimi të ulët janë ideale për programe monitorimi me rreze të shkurtër ose të gjatë.

Kamera të ndjeshmërisë së lartë

 • Kamera të ndjeshmërisë së lartë

  KAMERA MS-500 ME NDJESHMËRI ULTRA TË LARTË

  Një kamerë me ndjeshmëri ultra të lartë me një sensor SPAD për sigurinë e rrezes së gjatë dhe për monitorimin në kushte me dritë të ulët.
 • ME20F-SHN

  Kjo kamerë profesionale rrjeti ofron video me ngjyra në HD të plotë edhe në kushte errësire thuajse të plotë, me një ISO maksimale përtej 4 milionëve falë sensorit 2.26MP CMOS me kuadër të plotë.
 • ME200S-SH

  Një kamerë ekonomike distance në HD të plotë me sensor Dual Pixel CMOS AF
 • ME20F-SH

  Videokamerë novatore kuadri të plotë, HD të plotë me performancë në dritë ultra të ulët dhe kapacitet infrakuqe.
 • Telekomanda me tel

  Softueri

  C500 MK II

  Zbuloni videon profesionale nga Canon dhe rimendoni ato që mund të bëni përmes videos

  Qoftë nëse shkrepni dokumentarë të arrirë nga regjisorë të pavarur, seriale tërheqëse dramatike për koleksion, apo filma kinematografikë të nderuar me çmime, ka një produkt videoje profesionale nga Canon që do ta katapultonte krijimtarinë tuaj drejt lartësive të reja.