Qëndrueshmëria në Canon

Vizioni i kompanisë sonë për të vepruar në bazë të filozofisë kyosei, duke jetuar dhe punuar së bashku për të mirën e përbashkët, përshkon punën tonë në përdorimin e imazherisë për të transformuar botën tonë. Ne kontribuojmë drejt objektivave të zhvillimit të qëndrueshëm të OKB-së për të krijuar një të tashme dhe të ardhme më të qëndrueshme duke menaxhuar impaktin tonë mjedisor dhe duke ofruar shanse unike për rrëfimtarët.
Sustainability

Qëndrueshmëria në Canon

Canon_Carbon Emissions_Infographics

Reduktimi i impaktit mjedisor

Ne jemi duke minimizuar impaktin e veprimtarive dhe të klientëve tanë mbi mjedisin, duke i mbajtur materialet në përdorim për më gjatë dhe duke minimizuar mbetjet, duke shndërruar mënyrën si i përdorim materialet në produktet, pjesët e konsumit, paketime dhe aktivitetet tona.

Fuqizimi i të rinjve

Ne fuqizojmë brezin e ri me programe rrëfimtarie. Si pjesë e kësaj kemi punuar me mbi 50 partnerë bamirësie për të mbështetur mbi 4500 pjesëmarrës në programin tonë Young People të bashkëpunimit me OKB-në.

Empowering young People
Responsible business

Biznes i përgjegjshëm

Ne jemi një zgjedhje biznesi të përgjegjshëm, me masa në zbatim për përgjegjësinë tonë shoqërore ndaj impakteve mbi mjedisin, të drejtat e punës dhe të njeriut, etikës dhe ofertave të qëndrueshme.

Lajmet e fundit

 • Mobiliteti elektronik - Çfarë do të thotë një e ardhme hibride për mënyrën se si udhëtojmë?

  tani jemi duke vërejtur një rritje të konsiderueshme në prodhimet elektrike dhe hibride, dhe viti 2020 shënoi fillimin e një dekade vendimtare për klimën

 • Angazhimi i aktivistëve të rinj me The Global Good Awards 2021

  Çmimi Canon Young Champion of the Year feston aktivistët e rinj që aktivizohen drejt ndryshimeve shoqërore dhe mjedisore.

 • 4 mënyra për ta bërë historinë tuaj të qëndrueshmërisë "përveç se të gjelbër"

  Të qenit një qytetar i përgjegjshëm korporativ do të thotë shumë më shumë se thjesht të marrësh një qëndrim pozitiv në lidhje me mjedisin.

 • Përballimi i problemeve botërore duke ushqyer brezin e ri të agjentëve të ndryshimit

  Canon Young People Programme së fundi ka lidhur partneritet me SDG Global Festival of Action të OKB-së për të ndërmarrë hapat për t'iu përgjigjur pyetjes: "Çfarë mund të bëj për të sjellë diferencën" - Mësoni më shumë për aktivitetin këtu.

 • Eksploroni më tej

  Mësoni më shumë për disa nga veprat tona themelore për qëndrueshmërinë

 • Environmentally friendly products

  Printoni

  Mësoni për përfitimet mjedisore të teknologjisë sonë të printimit me bojë.

 • sustainability

  Dubai Expo

  Canon është partneri zyrtar i Dubai Expo 2021

 • Miraisha

  Miraisha

  Ne jemi duke edukuar profesionistët e ardhshëm nëpër Afrikë.

 • Shikoni filmin e vizionit tonë

  Ne jemi duke përfytyruar një të ardhme të qëndrueshme

 • Bashkohu me bisedën në Kanalet tona Sociale

  NA KONTAKTONI

  Na kontaktoni

  Ndani mendimet dhe pyetjet tuaja me ekipin tonë të qëndrueshmërisë