Qëndrueshmëria është në ADN-në tonë

 • Ne mbështesim nevojën për rregullore efikase në lidhje me sigurinë e produkteve, mjedisin dhe kimikate dhe pajtohemi me to.

 • Ne menaxhojmë të drejtat e njeriut dhe rrezikun e skllavërisë moderne në zinxhirët tanë të furnizimit.

 • Ne promovojmë dhe rrisim aktivisht diversitetin e forcës sonë punëtore për t'u siguruar që të tërheqim dhe ruajmë talentet përkatëse.
Canon Camera

Qëndrueshmëria është në ADN-në tonë

Responsible business

Biznes i përgjegjshëm

Për të garantuar praktika koherente të ndershme në fusha, duke përfshirë të drejtat e njeriut, punësimin dhe mjedisin, ne e raportojmë performancën tonë vjetore të qëndrueshmërisë te Global Impact i OKB-së, nisma dhe aleanca e biznesit të përgjegjshëm më e madhe vullnetare korporative e botës, koalicioni drejtues i sektorit dedikuar përgjegjësisë shoqërore korporative në zinxhirët botërorë të furnizimit.

Pjesë e familjes botërore të Canon

Ne vjelim nga qasja botërore e Canon për qëndrueshmërinë. Së bashku masat tona për të zgjidhur problemet shoqërore ngrihen mbi: përgjigjen si qytetar i mirë, mbrojtjen dhe ruajtjen e mjedisit, krijimin e vlerës së re dhe zgjidhjen e problemeve shoqërore.

Canon Camera
Managed Print Services

Performancë qëndrueshmërie e vlerësimeve më të larta

Performanca jonë për qëndrueshmërinë na ka mundësuar që të ruajmë vlerësimin EcoVadis Gold për një sërë vitesh. Ne kemi marrë gjithashtu vlerësim të listës A nga CDP, për menaxhimin e impaktit tonë mjedisor.

Respektimi i rregullave dhe politika

Strategjia jonë e qëndrueshmërisë bazohet në sigurimin e atyre që ne i quajmë "bazat e shkëlqyera", që mbulojnë të gjitha fushat e respektimit të rregullave dhe certifikimit në fjalë. Ne kemi zhvilluar po ashtu politika për të siguruar përmirësimin e vazhdueshëm të menaxhimit të ndikimeve tona sociale dhe mjedisore:

Eksploroni më tej

 • Empowering young People

  Fuqizimi i të rinjve

  Ne fuqizojmë brezin e ri të rrëfimtarëve.

 • Sustainability

  Reduktimi i impaktit mjedisor

  Mësoni se si zvogëlojmë ndikimin tonë mbi mjedisin

 • Environmentally friendly products

  Printoni

  Mësoni për përfitimet mjedisore të teknologjisë sonë të printimit me bojë.

 • Shikoni filmin e vizionit tonë

  Ne jemi duke përfytyruar një të ardhme të qëndrueshme

 • NA KONTAKTONI

  Na kontaktoni

  Ndani mendimet dhe pyetjet tuaja me ekipin tonë të qëndrueshmërisë