Zoom lens parrot Close Up

Lentet EF-S

Të lehta, ato sigurojnë imazhe të shkëlqyera për kamerat me sensorët APS-C.

Frymëzohuni, regjistrohuni tani

Mos i humbisni ofertat e fundit nga "Canon", këshillat e udhëzimet, lajmet dhe ftesat për në aktivitetet vendore.

Regjistrohuni tani