Canon EF-S 10-22mm f/3.5-4.5 USM

EF-S 10-22mm f/3.5-4.5 USM

Një lentë zmadhimi me kënd të gjerë ultra me mundësi dinamike ekspresive për të gjitha aparatet EOS me montim EF-S; tepër e vogël dhe me peshë të vogël për lëvizshmëri maksimale.

Përfitimet

  • Zmadhim me kënd super të gjerë për të gjithë trupat me montim EF-S
  • Cilësi e shkëlqyer e imazhit
  • Me peshë të lehtë dhe kompakte
  • Distancë fokusimi prej vetëm 24 cm.
  • USM AF e shpejtë pothuajse pa zhurmë
  • Veshjet Super Spectra
  • Apertura rrethore
  • Mbulim lenteje opsionale ekskluzive

Veçoritë e detajuara

Hidh një vështrim më të detajuar mbi Canon EF-S 10-22mm f/3.5-4.5 USM

Kënd super i gjerë për sensorët me përmasë APS-C


Me intervalin e saj efektiv me gjatësi fokale prej afërsisht 16-35 mm në formatin 35 mm, EF-S 10-22mm f/3.5-4.5 USM është një lente e mrekullueshme me cilësi pamje të shkëlqyer që do e çojë fotografinë në dimensione të reja dhe fushat me shprehje dramatike.

Përtej perspektivës njerëzore


Zmadhimi super i gjerë jo vetëm që u jep lirinë për të marrë saktësisht atë që doni në fotografim, ai dramatikisht ndryshon perspektivën për të lejuar shprehjen dinamike. Lenta u lejon që të afroheni shumë te subjektet, duke ekzagjeruar ndryshimin në madhësi midis një objekti të afërt dhe sfondit të tij. Fotografët krijues muna ta përdorin këtë fenomen për të krijuar ndarje midis subjektit dhe sfondit për një ndjesi të fortë të prezencës ose për një efekt fokusimi panoramik me çdo gjë nga pjesa e parë te sfondi plotësisht në fokusim.

I vogël, i lehtë dhe i afërt


Tepër i lehtë dhe kompakt për intervalin e tij të gjatësisë fokale, EF-S 10-22mm f/3.5-4.5 USM gjithashtu ka një distancë fokusimi minimale shumë të afërt prej vetëm 24 cm.

Fokus i shpejtë


Një USM si unazë punon shumë mirë me aparatin për të siguruar fokusim automatik shumë të shpejtë me saktësi të lartë dhe gjurmim parashikues - me mbivendosje të plotë manuale në çdo kohë.

E projektuar për digjitale


E projektuar në mënyrë të veçantë për fotografinë dixhitale, lenta ka veçanërisht elemente lentesh me formë dhe veshje Super Spectra për të hequr hijezimin dhe flakërimin, të cilat mund të shkaktohen nga reflektimet e sensorëve të kamerës. Një mbulim ekskluziv opsional i lentes mund të ulë më tej incidencën e flakërimit.

Turbullim në sfond


Një hapje rrethore siguron një turbullim kënaqës sfondi kur fotografohet me një aperturë të hapur; ideale për krijimin e një ndjesie të thellësisë dhe duke bërë që subjekti ose modeli juaj të dallohet nga sfondi.

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon EF-S 10-22mm f/3.5-4.5 USM, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.

Galeri model

Shikoni Galerinë

Mund t'ju ndihmojmë të zgjidhni lenten tjetër?

Përzgjedhësi i lenteve do t'ju drejtojë në një gamë të tërë të lenteve dhe do t'ju ndihmojë të gjeni lenten më të përshtatshme për ju dhe kamerën tuaj.

Objektiva këndgjerë

Arrini një fushëpamje më të gjerë dhe përfshini më shumë në kuadër me anë të objektivave tanë këndgjerë.