Objektiva për DSLR

Canon EF-S 10-22mm f/3.5-4.5 USM

Specifikimet

Specifikimet në detaje

 • Madhësia e imazhit

  APS-C

 • Gjatësi Fokale e Barasvlefshme me film 35mm

  16-35

 • Këndi i parjes (horizontal, vertikal, diagonal)

  97º 10' - 54º 30', 74º 10'- 37º 50', 107º 30' - 63º 30'

 • Ndërtimi i lentes (elementë/grupe)

  13/10

 • Jo. i teheve të diafragmës

  6

 • Hapja minimale

  22-27

 • Distanca më e afërt e fokusimit (m)

  0.24

 • Zmadhimi maksimal (x)

  0,17 (at 22mm)

 • Informacion mbi largësinë

  Po

 • Stabilizator imazhi

  Jo

 • Aktualizuesi AF

  USM¹

 • Diametri i filtrit (mm)

  77

 • Maks. diametër x gjatësi (mm)

  83,5 x 89,8

 • Pesha (g)

  385

 • Tub Zmadhimi - Zgjerimi EF12 II

  0,77-0,58

 • Tub Zmadhimi - Zgjerimi EF25 II

  1,51-1,28

 • Kapak për lenten

  E-77U / E-77II

 • Kapaku i lentes

  EW-83E

 • Kasë e butë

  LP1319

G.F.Holder IV (hood IV*)

 • Zgjeruesit EF1.4x II dhe EF2x II

  Jo e pajtueshme

 1. ¹ Fokusimi manual mekanik me kohë të plotë i integruar