Skyline Network Security Cameras

Kamera survejimi

Kur monitorimi ka vërtet rëndësi, gama e kamerave të survejimit të Canon ofron një zgjidhje. Kompakte, por përsëri me rendiment të lartë, ato sigurojnë një cilësi të jashtëzakonshme të imazhit, edhe në dritë të dobët, ku rreziqet e sigurisë janë më të mëdha.

Kini parasysh se kompania Axis Communications e Canon Group është përgjegjëse tani për shitjet dhe mbështetjen për kamerat e survejimit të Canon.


Pikat e forta të teknologjisë së Canon

Kamerat e survejimit të Canon ofrojnë një paketë të plotë të aftësive: rregullimin e imazhit në kohë reale, transmetimet e shumëfishta dhe analiza të sofistikuara të videove për të përpunuar, monitoruar dhe shënuar me kujdes shkeljet e mundshme të sigurisë që përkthehen në prova të forta.
Surveillance camera on wall
Modern building at night

Imazhe në të gjitha kushtet e ndriçimit

Duke përfshirë një gamë të gjerë të teknologjive optike dhe të përpunimit të imazhit, kamerat e sigurisë në rrjet të Canon sigurojnë imazhe të përsosura dhe të detajuara në të gjitha kushtet e ndriçimit.

Minimizimi i kostove të projekteve

Aftësitë e këndit të gjerë të shikimit dhe të zbulimit paraprak të alarmeve të ndërthurura me mbrojtjen e lartë ndaj motit dhe goditjeve ofrojnë një mori aftësish të vlefshme të sigurisë për uljen e kostove të projekteve.
inside modern building

Gama e produkteve

Duke shfrytëzuar më shumë se 70 vjet ekspertizë imazhi, gama e gjerë e kamerave të survejimit të Canon mbulojnë çdo kënd. Të pajisura me PTZ, kamerat Dome, Box dhe modelet me rezolucion me HD të Plotë ose 1.3MP, ato sigurojnë një shikim me fushë të gjerë dhe cilësi mahnitëse imazhi - edhe në dritë të ulët.

Kamerat PTZ

Një gamë kamerash distance 4K me panoramim-anim-zmadhim (PTZ) me cilësi të jashtëzakonshme figure, të krijuara për t'u përshtatur me një larmi produksionesh dhe zbatimesh.

Mësoni më shumë

Fushëpamje e gjerë

Aty ku kërkohet survejim i sipërfaqeve të mëdha, aftësitë Panoramim, Anim dhe Zmadhim i këtyre modeleve hyjnë në punë. Sipërfaqet shumë të mëdha mund të survejohen shpejt - manualisht ose automatikisht - dhe subjektet mund të ndiqen dhe monitorohen me lehtësi. Kur kontrollohet kontroll i mëtejshëm, funksioni i zmadhimit të fuqishëm mundëson afrime të detajuara, me cilësi të lartë, edhe në situata ndriçimi të ulët.

Kasa dhe aksesorë opsionalë

Instalimi fleksibël është i garantuar pasi kamerat tona PTZ mund të marrin energji nga korrenti ose përmes lidhjes Ethernet. Mundësitë e kasave të kamerave, për shembull në tym ose pastër, sigurojnë fleksibilitet instalimi për një sërë ambientesh të ndryshme - nga parkinget e makinave deri në ambientet e koncerteve.

PTZ Cameras
Me kontrollin e thjeshtë ju mund të monitoroni hapësirat e shtrira dhe të ndiqni subjektet me lehtësi me aftësitë Panoramim Anim Zmadhim të kamerave tona.

Kamerat kupë

Në ambientet ku fshehtësia është e rëndësishme, kamerat tona Dome ofrojnë zgjidhjen perfekte.

Mësoni më shumë

Kompakte dhe sekrete

Kamerat tona Dome janë bërë duke pasur në mendje fshehtësinë, me modelet tona ultra kompakte VB-S kaq të vogla saqë mund të mbahen në pëllëmbë të dorës. Një gamë aksesorësh montimi sigurojnë që secili model të montohet në mënyrë sekrete dhe duke ruajtur pamjen estetike të ambientit ku instalohet.

Konfigurim PTRZ në distancë

Pasi instalohen, Camera Angle Setting Tool - që përdoret përmes një kompjuteri - lejon që funksionet e kamerës (P-T-R-Z) të përdoren nga larg. Kjo do të thotë që funksionet si fokusi dhe drejtimi i kamerës nuk kanë nevojë të merren parasysh gjatë instalimit fizik pasi të gjitha këto mund të bëhen në PC. Kjo kursen kohë dhe gjithashtu kërkon më pak njerëz gjatë instalimit.

Dome Cameras

Kamerat drejtkëndëshe

Të ndërtuara për t'iu përshtatur një sërë aplikimesh sigurie, kamerat tona Box kanë kënde shikimi të gjera dhe janë të përshtatshme për përdorim brenda dhe jashtë.

Mësoni më shumë

Pamje me kënd të gjerë

Pamjet me kënd të gjerë deri në 112 gradë ju lejojnë të monitoroni sipërfaqe të mëdha vetëm me një kamera. Kjo do të thotë që rrjetet e survejimit mund të krijohen me më pak kamera, duke i mbajtur kostot të ulëta. Edhe me këndet e shikimit më të gjera, cilësia e imazhit mbetet mahnitëse, me lenten optike korrigjuese të Canon e cila pakëson efektet e "syrit të peshkut".

Instalim dhe përdorim i thjeshtë

Këto kamera janë bërë për instalim të shpejtë dhe të thjeshtë, pa nevojë për konfigurime para instalimit. Një gamë aksesorë për jashtë mundëson fleksiblitet konfigurimi me mundësitë e montimit në mur, tavan ose pole. Kur është në përdorim, një Sistem Elektronik i Fokusimit të Pasmë me kamerat tona VB-H dhe VB-M Box ruan fokusin gjatë zmadhimit.

Box Cameras

PowerShot ZOOM

Shkoni më pranë me këtë monokël kompakt telefoto me 12MP dhe formë ergonomike. Me një objektiv që vjen me zmadhim të shpejtë 3-nivelësh dhe një EVF të shndritshme, ky model plotësisht automatik PowerShot është ideal për pikasje, survejim të fshehtë për shkrepje incidentesh në foto dhe filmime.

Mësoni më shumë

Një "PowerShot" në madhësi xhepi që ju sjell më pranë

Ky monokël portativ digjital ofron monitorim dhe survejim të fshehtë falë ergonomisë së shkëlqyer dhe një sipërfaqeje të zezë pa shkëlqim, me karikim nga USB-C2 për fleksibilitet maksimal.

Më i fuqishëm për nevoja specifike

Regjistroni filmime në Full HD prej deri në 29 min 59 sek ose shkrepni foto 12 MP me stampë kohore3 për të marrë rezultate që ndihmojnë forcat e rendit edhe në ndriçim të ulët falë kapacitetit për ISO të lartë.

PowerShot ZOOM

Crowd People Counter Software

Count large numbers of people in a predefined area for a real-time response or statistical data.

Learn More

sample Intersection image

Nuk jeni të sigurt cili produkt ju duhet për biznesin tuaj?

Flisni me ekipin tonë

2. Kamera nuk vjen me karikues. Kërkesa minimale për karikim është një burim elektrik që përputhet me USB PD duke ofruar minimumi 5V, 1.5A me dalje USB Type-C dhe duke përdorur kabllon e dhënë USB Type-C nga të dy anët.

3. Stampë date vetëm për fotot.