PRODUKTET

Zgjidhjet për printimet me format të madh

Një katalog i plotë printerësh me format të madh për grafika mahnitëse me format të madh dhe printime të CAD dhe GIS
Canon Camera

Printerët me format të madh

Printerë me format të madh, që janë fleksibël dhe të lehtë në përdorim, për një gamë të gjerë të gjerë përdorimesh si p.sh. vizatimet teknike (CAD/GIS, A1, A0 dhe më të larta), posterat, artet e bukura dhe fotografia. imagePROGRAF, ColorWave dhe PlotWave.

Canon Camera
Colorado M-series Lifestyle

Printerë me format të madh rul me rul

Printerët e prodhimit rul me rul Colorado prej 64"/1,60 metra, me teknologji unike UVgel për postera mbresëlënëse fushatash, tabela tërheqëse, paketime, përdorime për shitjet me pakicë dhe për dekorin e ambienteve të brendshme. Deri në 159 m2/h; disponohen opsione të ndryshme finicioni.

Printerë të modelit të shtrirë me format të madh

Gamë e gjerë e printerëve të modelit të shtrirë Arizona për printim në materiale solide për tabela, dekor të brendshëm, shitje me pakicë dhe paketim. Me opsionin e printimit me rula ju mund të printoni edhe në materiale fleksibël.

Canon Arizona Conceptual at CEC 9632
Canon Camera

Arkivi i produkteve të biznesit

Shfletoni arkivin e produkteve të biznesit të Canon për të gjetur faqen e produkteve për modelin e printerit/skanerit tuaj të ndërprerë

Mbështetja për printerin tuaj Canon

Shkarkoni drajverë, firmuerë e manuale dhe përfitoni akses në mbështetjen teknike në internet, në burime dhe në zgjidhjen e problemeve për printerin tuaj Canon.

Ekspozita virtuale

Hidhini një sy ekspozitës virtuale të imagePROGRAF me anë të funksionit të demonstrimit interaktiv.
Mësoni për risitë e Canon të integruara në këta printerë formati të gjerë "Next Standard of Engineering".

Produkte dhe zgjidhje të ngjashme

Dëshironi të dini më shumë rreth zgjidhjeve tona të printimit me format të madh?