Printerët me format të madh

Printerët e fotografisë dhe arteve të bukura

Krijoni riprodhimet fotografike më të jashtëzakonshme të momentit dhe veprat e ardhshme të ekspozitave
Canon Camera
 • Printerët e formatit të madh

  imagePROGRAF PRO-6600

  Prodhoni fotografi dhe vepra arti të cilësisë premium me printerin e qëndrueshëm të teknologjisë së fundit 60" me 12 ngjyra. I projektuar për fotografët, artistët dhe ofruesit e shërbimit të printimit, të cilët kërkojnë cilësi të pamposhtur imazhi dhe jetëgjatësi printimi.
 • Printerët e formatit të madh

  imagePROGRAF PRO-6100

  Printer formati të madh i cilësisë së lartë, me zgjidhje të përmirësuara softueri inteligjent, enkriptim sigurie dhe administrim të avancuar të materialeve.
 • Printerët e formatit të madh

  imagePROGRAF PRO-4600

  Prodhoni fotografi dhe vepra arti të cilësisë premium me printerin e qëndrueshëm të teknologjisë së fundit 44" me 12 ngjyra. I projektuar për fotografët, artistët dhe ofruesit e shërbimit të printimit, të cilët kërkojnë cilësi të pamposhtur imazhi dhe jetëgjatësi printimi.
 • Printerët e formatit të madh

  imagePROGRAF PRO-4100

  Pajisje formati të madh precizioni 44-inçësh, për pamje mahnitëse printimi 12-ngjyrësh, me mbrojtje të sigurt të të dhënave.
 • Printerët e formatit të madh

  imagePROGRAF PRO-2600

  Printeri i qëndrueshëm i teknologjisë së fundit 24” me 12 ngjyra shënon një epokë të re në printimin e fotografive profesionale. Garanton printime të shkëlqyera, saktësi dhe jetëgjatësi, i krijuar me mjeshtëri për fotografët e dalluar, artistët dhe ofruesit e shërbimit të printimit që kërkojnë cilësinë më të lartë.
 • Printerët e formatit të madh

  imagePROGRAF GP-6600S

  Krijoni afishe mahnitëse premium, duke siguruar rikrijim të saktë të ngjyrave për imazhe dhe ngjyra korporate. Rikonceptoni kufijtë e krijimtarisë me një gamë më të madhe ngjyrash - printeri i qëndrueshëm 60 inçësh me 7 ngjyra është projektuar për dyqanet zinxhir me pakicë dhe dyqanet ekskluzive, si dhe për ofruesit e shërbimit të printimit.
 • Printerët e formatit të madh

  imagePROGRAF GP-4600S

  Krijoni afishe mahnitëse premium, duke siguruar rikrijim të saktë të ngjyrave për imazhe dhe ngjyra korporate. Rikonceptoni kufijtë e krijimtarisë me një gamë më të madhe ngjyrash - printeri i qëndrueshëm 44 inçësh me 7 ngjyra është projektuar për dyqanet zinxhir me pakicë dhe dyqanet ekskluzive, si dhe për ofruesit e shërbimit të printimit.
 • Printerët e formatit të madh

  imagePROGRAF GP-4000

  Prodhoni printime grafike me kompjuter në cilësi të jashtëzakonshme me një printer formati të madh 44-inçësh me 11 ngjyra, me teknologji novatore printimi dhe bojëra të zhvilluara rishtas.
 • Printerët e formatit të madh

  imagePROGRAF GP-2600S

  Krijoni fotografi mahnitëse dhe postera me cilësi të lartë, duke garantuar rikrijim të saktë të ngjyrave dhe jetëgjatësi. Ripërkufizoni kufijtë krijues me një gamë më të gjerë ngjyrash, printeri i qëndrueshëm 24” me 7 ngjyra është krijuar për zinxhirët e shitjeve me pakicë dhe dyqanet zinxhir, si edhe dyqanet e vogla të fotografive.
 • Printerët e formatit të madh

  imagePROGRAF PRO-2100

  Një pajisje kompakte 24-inçëshe me produktivitet të fuqishëm dhe përpunim të avancuar të imazheve, për cilësi të jashtëzakonshme printimi.
 • Printerët e formatit të madh

  imagePROGRAF GP-2000

  Një printer me format të madh 24-inçësh me 11 bojëra me ngjyrë pigmenti, zhvilluar rishtas për printim të pashoq grafike kompjuterike.

Mbështetje për produktin tuaj të biznesit Canon

Shkarkoni drajverë, firmuerë e manuale dhe përfitoni akses në mbështetjen teknike në internet, në burime dhe në zgjidhjen e problemeve për printerin tuaj Canon.

Produkte të arkivuara

Shfletoni arkivin e produkteve të biznesit të Canon për të gjetur faqen e produkteve për modelet e printerëve/skanerëve tuaj të ndërprerë.
Vizitoni arkivin e produkteve të biznesit

Produkte dhe zgjidhje të ngjashme

Zbuloni më shumë rreth sistemeve tona të qëndrueshme dhe të besueshme për krijimtari të pamasë